80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ızlemcım kuru yemıŞıde bende arada yemek ıÇın aldım meyveyele yıyınce metabolızmaya bıraz etkı eıdyormuŞŞ

yoksa aslında zararlı bızım ıÇın ya

masumm simiti dondurucuya attıum demiştin canım bozulmazmı kaç gün kalıyor ?

VALLA CNM 2 HAFTA FİLAN DURUYO ÇIKARINCA AT TAVAYA ALTI KISIK ISINSIN ÇITIR ÇITIR

çok almış yaa hangi birini yiycezki

mikrodalgan varsa 3 dk da ısınıyor

Canım sakın yeme böyle salata malata ye tabağına al yemedi demesinler.
Sağlıklı şeylerden ye.. bak sonra pişman olursun cidden... Bende teyzeme gitmiştm benim içn börek ypmış peynirli fln.. götrdm ama o günü hafif şeylerle geçiştrdm...
Yani tamam nefsimize hitap edio olabilr o saydığın güzellikler ama amacımıza ve beynimize hitap etmiyolar.. hele kilomuza & yağlarımıza hiç.. o yiyeceklerle göz göze geldiğinde kaçma sakın.. kaçarsan yakalarlar seni.. hayır de yemicem ben.. size ihtiyacım yok.. gerçekten ben sana inanıyorum bence başarabilirsin..

masumm birgün denerim eşim geçenlerde lüleburgaz simidi getirmişti kocaman kocaman o kadar çok geldiki bayat bayat tükenmişti bir dahakine dondurucuya atarım

küçük bende elbise alma fikri benimde kafama yatıyor önümüzdeki günlerde bakıcam alıcam

emiNn evet canım benimde teyze ve kızları hamur işini iyi yapar bakalım yarın nolcak ucundan accık yapıcam kendimi şimdiden öyle hazırlıyorum verdiğim gramlarda ne kadar hırsla yürüyor ve ne kadar hırsla fitness yapıyorum terler akıtarak bunları düşüneyim

zaten yersem akşamı meyveyle geçiririm

saol canım kulağımı şimdiden çektiğin için

masumm canım mikrodalga fırınada karşıyım kullanmıyorum sağlıklı olmadığını düşünüyorum
aman bende ne çok şeye karşıyım :kedi:

kimseler yok bende kaçayım kocişimle tv izleyeyim
yarın gelemiycem akşama geç kalmazsam girmeye çalışırım

selam kızlar..bne de böreğimi parça pinçik kurabiyemi yaptım..kendim uydurdum ama çok merak ettim yedim valla bir tane süper olmuş..börek de süper olmuş eşim öyle dedi kaynım da birazdna gelcek onlara çay demleyip veririm artık kahvaltıya da börekle kurabiye hazır olmuş oldu..bayılıyorum ya ben de hamur işi yapmaya çok zevkli..
banyoyu temizledim cnbc e de dizilerim vardı onları izledim eşim de az önce geldi lafladık falan yarın da evde yayılcam..ütü çamaşır o işşlere dalmadım valla..yarına kaldı..
pc eşimle kaynımdan bana kalmaz artık giremem öpüyorum sizleri..yarın görüşmek üzere..

nihal
tariflerini versene şekerim bende severim hamur işi yapmayı çocuklar seviyor benim

birde senin enerjin bana geçti sanıram evdeki bütün kıyafetleri salaona serdim şimdi seçicm onları kışlıkları kaldırılmak üzere poşetlere koyucam yazlıkları çıkarıcamm giymeidgim bir kaç parça onlarıda atıcammm

nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum bana kolay gelsinbilmiyorumkismile

herkese meraba kaç gündür yoktum ya bilgisayarım bozuldu ondan açamadım 3 gündür dün tartıldım tam 900 gr vermişim geçen hafta 81.8dim şimdi 80.9 olmuşum çok mutluyum herkese iyi gecelerr:))

iyi akşamlar kızlar hadi gelin yardımaa bana
bıraktım kaçtım valla bakıyım bi diye

bitanem,selma abla iyi akşamlar

verdiginiz moraller icin tesekkürler arkadaslar, ginede fazla sicak davranmiyorum, adam hala beni yorgun ve uykusuz zannediyor, ondan nesesizim saniyor. konuyu onunla tekrar konusup büyütmek istemiyorum. ama beni kirdigini da belli ediyorum. ama surat asmak yok. igne olayinida basladim görümcem ikna etti.

iyi akşamlar kızlar hadi gelin yardımaa bana
bıraktım kaçtım valla bakıyım bi diye

bitanem,selma abla iyi akşamlar

iyi aksamlar canim

aylincim simdi senin menüyü hesaplicam
sabah 8 de: 1 yumurta (2p), peynir (1p), 1zeytin (0p), domates maydonoz dereotu 1 kasik zeytinyagla (1p), 1 kepekli ekmek recelli (2,5p) = 6,5 puan

ara 11 de: 2 biber dolmasi 3 kasik yogurtlaoff offf dayanamadm pisirmistim yiyim dedimm.. (6 puan sanirim??) dolamalar 6 puan yogurt da söyle 1 paun eder

öglen 14 de: 1,5 brötchen nutella ile ve döner ile offf..... puan sayamiyorum , 1 dilim elmali pasta

bitane dönermi yedin eger yediysen 13 puan, 1 dilim pasta 5 puan
sanirim 23 puani gecti bile??? bitanem sayiver off off

canim ben 33 puan saydim
keske pastayi yemeseydin

benim menüm
sabah: ekmek 4 puan, yumurta 2 puan, yag 1 puan, bal 0,5, cay 0,5

ara: bir kase recelli yogurt 3puan

ögle: 1 lahmacun 4 puan

aksam: grill söyle toplam hesapliyorum tek tek yazmicam 9 puan

toplam 25 puan ve su an felaket aciktim

iki yada üc puanlik birsey kesin daha yerim cünki cok cok aciktim

aylin

naptın yahu neler yemişsin öle daha iki gün önce demedinmi pişmanım yemiycem bu kez keisn dikkat etcem diyeeeklava:klava:

banucum kolay gelsin canım sana..bu işler etrafa yayılınca göze çok fena görünüyor da toplanınca da süpe roluyor bne de birkaç hafta önce yapmıştım o mesleeyi ama çok dağıtmışım gardrobumu onları toparlamam lazım..bir de öyle gereksiz kıyafetler var ki ne zamandır giymediğim annemler yeni evlenirken hepsini ütüleyip astıklarındna kıymaıyordum ütüleri bozulcak diye aman napayım ya boşuna yer kaplıyorlar onları kaldırıp penyeleri ütüleyip askılara assam daha kolay olcak..katlayıp koyuyorum ama her seferinde ütü istiyor hafta sonları üşenip hafta içine bırakıyorum sonra sabhları 06.50 de kalkıp hem kahvaltı hazırla hem ütü yap azap oluyor ondna ben de o işleri yapcam bana da kolay gelsin:)
tariflere gelince çok komikti halim kurabiye yapacaktım bir baktım margarin yok..ee nolcak yaw dedim ben bunu kek gibi yapıp şekerini biraz fazla koysam ununu da fazla koysam nolur kurabiye gibi olur hani şu parça pinçik kurabiyeler ouyor ya pastanelerde onları çok severdim..neyse başladım yapmaya unu da kattım dolabı bir açtım amanın kabartma tozu kalmamış hadiii apar topar markete gttim tam aldıklarımı yerleştiriyordum bir baktım margarin varmış görmemişim nasıl güldüm halime anlatamam boşu boşuna tarifi değiştirdim..neyse bayılırım zaten uydurmasyon şeyler yapmaya ünv deyken annemler yok arkadaşla eve geldik gecenin onu canımız kek istedi ama evde ne süt var ne yoğurt napsak napsak evde tang vardı onunla kek yapmıştım arkadaş hala söyler uydurmasyon nihal diye opuyorumnanaktan kurabiye tarif şöyle canım:
3 yumurta
2 bardağa yakın şeker
1 bardak sıvıyağ
1 bardağa yakın yoğurt
aldığı kadar un
kabartma tozu
şekerli vanilin
göz kararı rondodan geçmiş fındık
yarım paketten az da çikolata damlası
bunları bir güzel karıştırdım ama şekil vercek gibi değildi bayağı cıvıktı kaşıkla alıp alıp yağlı kağıda attırdım..çok kalın olmasın diye de hafiften bastırdım o hallerini görseniz yazık emeklerine derdiniz..kafamçokkarıştıama tadı hakketen çok güzel oldu eşimle kaynım da çok beğendi..şu hazır satılan çikolata damlalı fındıklı kurabiyeler var ya onlara benzedi banucum...
börek de
soğanı,havucu,biberi en son da sosisi iyice zeytinyağında kavurdum domats sosunda iyice pişirip suyunu çekene dek bekledim onu da tepsi böreği gibi kullandım yani en alttaki yufkayı dışa serdirdim aralara sütlü z.yağlı karışımdan koydum yufkaları buruşturup buruşturup koyup 3. kat yufkadan sonra içini serdirdim üstünebir kat daha sonra en alttaki yufka katını içe alıp en üstüne de son yufkayı koyup içine katladım..yoğurtlu yumurta sarılı karışımı en üste sürüp kesip fırına verdim..

bugün yediklerimi özetliyorum sonra gecmise gidiyorum tüm gün girmedim

kahvalti te saat 11 de yaptim is yerinde
3 dilim kepek ekmek ama ekmekler cok ufakti
üstüne recel ve sürme peynir biraz margarin

öglen saat 4 bucukta
iki ufak dilim kepek ekmekten beyaz peynirli tost
domates
salatalik
1 bardak yesil cay

aksam
bir dilim kekin yarisi
1 bardak yesil cay

ara
3-4 parca karpuz

1,5 l su

aslinda az yemisim ama aclik hissetmiyorum hic sanirim kek tatli ihtiyacimi aldi, ayrica yesil cay icince istahim gidiyor benim, sizlerdede öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…