masumm simiti dondurucuya attıum demiştin canım bozulmazmı kaç gün kalıyor ?
yediklerimi yazayım
dışarda idim öğlen yarım simit yedim
ara öğün yarım bardak süt 8 çilek
yeşil çay
akşama patlıcan közllemeyi düşünüyorum hatta düşünmeden şimdi gidip yapsam iyi olcak :))
yarın bütün gün olmuycam teyze kızına gidicez ve ikramda hamur işleri börek gözleme vs.kesin olcak nasıl yapıcam şimdi ne yiycem nasıl dayancam en zor sınav belkide bu olcak benim için
şimdi ona kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun.kızgınlığın bitince fikrin değişecek zaten düşünsene kızgınlığımız geçince eski halimize dönmesek birlikte yaşayamayız.kesinlikle erkekler çocuk gibiler
selam kızlar ben geldimmmmm ateş alıp gdicem ama çok işim varben 8.30 da kalkıp kahvaltımı ettim ama sonra tembellik ettim valla şimdi öğle yemeğimi yedim eşimi kursa gönderdim işler beni bekler kaynım geliyor akşama hazırlık temizlik falan yapmam gerek..
bugünkü menüm:
sabah:
peynirli fındık içli omlet
yarım domates söğüş
1 dilim tam buğday ekmek
öğle:ızgara köfte
köz patlıcan salatası
1 kase yoğurt
ara olarak da 2 kivi
1 activia fındık içli yicem..
izlemcim çook tşk ederim foto için canım..kızlar sizlere de iltifatlar için tşkler tabi ki..burda 85.4 kiloydum şimdi daha da inceyim 80 e düşeyim o zaman da İzlemin kapısını çalarım gaza geliyorum böyle iyi oluyor...:)
İzlemmm balkonuna bayıldım İzmire geldiğimde orda kahvaltı istiyorum ona göre:)
ege de çok tatlı maşallah Allah bağıslasın canımm melekler gibi uyuyor ya bayıldım..
birtanem canını sıkma erkeklere öyle glir gider arada sakın canını sıkma..al karşına konuş herşey yoluna girer...
Banu tartıyı kaldırma fikrine bayıldım canım..hah şöyle..bulaşık makinesi işine gelince aferin eşine ne mutluluktur ya o makineyi boşatılmış görmek..ben o konuda şanslıyım eşim yıllarc öğrencilik hayatında falan hep bulaşıkçıymış nefret etmiş e tabi ailesindne uzak olunca da blaşık makinesinin sefasını sürememiş haliyle yine bulaşıkçılığa talim etmiş..eve bulaşık makinesi gelince bir önünde kapanıp ibadet etmediği kaldığından:))inanlmaz keyifle yerleştiriyor ben de en nefret ettiğim işten kurtulmuş oluyorum böylece..:))ay yine çenem düştü öptüm kızlar sizi herkese iyi haftasonları
canım evlilik böyle birşey içte çoğunluğumuz evli seni biz çok iyi anlıyoruz, herşey herzaman güllük gülüstanlık gitmiyor malesef, senin tek yapman gereken bence ikinizin sakin olduğu bir zamanda seninle konuşmam gerekiyor demen vee sana ne ters geldiyse belki bir sözü bir iması seni rahatsız etmiştir onu kafana takıyorsundur bence diğer tartışmalarınızın da bu şekilde geçmemesi için seni rahatsız eden şeyleri söyle canım biz konuşarak hallediyoruz ama sinirimz geçince tabiki sakın altında ezilme eşinin ömür boyu hep öyle gider alışırsa...
valla abla puana göre yedimm, ama hosumada gitti de degilll yanii, 2 tabak makarnayla rejimmi olur kaydirigubbakcemile3 bugünde kacirdimm kaydirigubbakcemile
dün kavga günüydü sanirimm... bizde sözlümle kavga ettik, oda beni cok kirdii anesine sikhayet ettimmmmmm... aradi beni kuzu gibi oldu ama nafile kirginimmm, bende cok agladimmm nerdeyse yüzügü atiodum o sekilll.... soguk davraniyorumm yüz vermiyorummm...
ikimizinde durumu düzelir insallah.. öptüm
telafi edersin ablamm... bugünde benim iyi gecmedi yaa...
menüm:
sabah 8 de: 1 yumurta (2p), peynir (1p), 1zeytin (0p), domates maydonoz dereotu 1 kasik zeytinyagla (1p), 1 kepekli ekmek recelli (2,5p) = 6,5 puan
ara 11 de: 2 biber dolmasi 3 kasik yogurtlaoff offf dayanamadm pisirmistim yiyim dedimm.. (6 puan sanirim??)
öglen 14 de: 1,5 brötchen nutella ile ve döner ile offf..... puan sayamiyorumklava: klava:, 1 dilim elmali pasta
sanirim 23 puani gecti bile??? bitanem sayiver off off
aksam birtek patates salatasi yicemmm, misafir gelicekkk
yarin sadece mangal da yicem kanat, ve salat... baska birsey degil... yarin puanlarimi telafi edicemmm..
bugünkü puanimi sayiver canim
ben geldim gezindim gezindim geldim şimdi de 45 dk lık fitnesi yapıcam
bitanem canım sakinleşince konuşun ve birçok noktayı detaylarıyla anlat anlatki anlamaya çalışsın seni ve emin ol hatasını anlarda bence ayrıcada bu çözümlenecek bir durum. sakın iğne olayını da erteleme
iyi akşamlar kızlar hadi gelin yardımaa bana
bıraktım kaçtım valla bakıyım bi diye
bitanem,selma abla iyi akşamlar
nihal
tariflerini versene şekerim bende severim hamur işi yapmayı çocuklar seviyor benim
birde senin enerjin bana geçti sanıram evdeki bütün kıyafetleri salaona serdim şimdi seçicm onları kışlıkları kaldırılmak üzere poşetlere koyucam yazlıkları çıkarıcamm giymeidgim bir kaç parça onlarıda atıcammm
nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum bana kolay gelsinbilmiyorumkismile
selam masum seyhan nihal bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?