merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
anladım denizicm iyi ozman cnm sen montyi kavraa da ver kiloları cnm bizede cee yap arada ama kavrayana kavradıktan sonra hep bizimle ol olumuuolumunekankayizsmile
aylin evet cnm bende duydum tarçın ve yogurdu ama ben sevmedin o yüzden sütümün için katıyorum
brakırmıyım hiç burayı banucum.hep girip okuyorum.ne var ne yok diye.bu arada bi motive eksikligi var topicte bana öyle geliyor yazla birlikte rehavet çöktü galibaa bende dahil herkese kaydirigubbakcemile3
selam masumm
yağmurgözlü Allah kavuştursun canım ben seni göremeyince seninde izmire gitmiş olabileceğini ihtimalleri düşünmüştüm
yasafat canım ilaç kullanan yok aramızda ama bırakmanı tavsiye ediyorum sonradan zararları çıkıyor
elimpia umarım kız giderde özgürlüğüne kavuşursun canım incelip elbisene girmene çok sevindim ayrıca
darkolive güzel manzaralı ohh evin var huzurla otur ca nım salon balkonundan bizim içinde çayını yudumla
elay foçaya giderken menemenin içinden geçiyoruz sen aklıma gelirsin ayrıca arkadaşın içinde dua ettim canım
nalcy hiç spor yapmadanmı verdin bu kiloları vayy be
yağmurgözlü geçmiş olsun canım anlıyorum evde birileri olunca fırsat bulunup girilmiyor
masumm hadi bakalım senmisin bana kızartma yeme diyen sende böreğin ucundan yemede görelim aklinialirimsmile
merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?