80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar
bu topikte KIMSE hap kullanmiyor, kullanmak isteyenler oldu ve biz engelledikk...
siddetle kiniyoruz böle sagliksiz yöntemleriii....
SPOR VE SABIR gerek, baska hicbirsey...
allah rahmet eylesin, böle haplar sagliksiz yaa yazik.... yapmayin...
bence hemen birak derimmm... madem hakim olamiyorsun bogazina, ozaman diyetisyene gitmeni tavrsiye ederim.....

anladım denizicm iyi ozman cnm sen montyi kavraa da ver kiloları cnm bizede cee yap arada ama kavrayana kavradıktan sonra hep bizimle ol olumuuolumunekankayizsmile

aylin evet cnm bende duydum tarçın ve yogurdu ama ben sevmedin o yüzden sütümün için katıyorum

selam masumm

yağmurgözlü Allah kavuştursun canım ben seni göremeyince seninde izmire gitmiş olabileceğini ihtimalleri düşünmüştüm

yasafat canım ilaç kullanan yok aramızda ama bırakmanı tavsiye ediyorum sonradan zararları çıkıyor

elimpia umarım kız giderde özgürlüğüne kavuşursun canım incelip elbisene girmene çok sevindim ayrıca

darkolive güzel manzaralı ohh evin var huzurla otur ca nım salon balkonundan bizim içinde çayını yudumla

elay foçaya giderken menemenin içinden geçiyoruz sen aklıma gelirsin ayrıca arkadaşın içinde dua ettim canım

nalcy hiç spor yapmadanmı verdin bu kiloları vayy be

brakırmıyım hiç burayı banucum.hep girip okuyorum.ne var ne yok diye.bu arada bi motive eksikligi var topicte bana öyle geliyor yazla birlikte rehavet çöktü galibaa bende dahil herkese kaydirigubbakcemile3

zuzum uğrayıp iyi dileklerde bulunmuşsun teşekkür ederim canım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde şu yağlardan kurtuluruz

brakırmıyım hiç burayı banucum.hep girip okuyorum.ne var ne yok diye.bu arada bi motive eksikligi var topicte bana öyle geliyor yazla birlikte rehavet çöktü galibaa bende dahil herkese kaydirigubbakcemile3

aranıza gireyim evet bencede noluyoruz anlamadım umarım kilo verrişlerimize yansımaz bu durum kızlar

bugün yediklerim

sabah ılık su kayısı
kepekli tost ve beyaz peynir
ara yeşil elma
öğlen dünden kalan 2 patatesli boş yeşillikli az yağlı limonlu salata ve 2 dilim ekmek
ara yağsız süt ve 12 tane erik yemeyi düşünüyorum

20 dk yürüyüş 8 bardak su 2 kupa yeşil çay şimdilik tükenenler

akşama karışık kızartma yapıcam peki ben ne kadar yiycem ??? yada sadece çorba ve salatamı yesem

cumartesi gün aldıgım yufkayı ancak bugün sarabildim biraz yırtılmış tabi

kalan parçalarıda tava böregi yapayım dedim olmazsa atarım diye düşündüm çok güzel olmuş odaa

parçalarıda degerlendirmiş oldum böylece

deniz ve bahar evet bencede yaz rahaveti çöktü ben sürekli buralardayım aslında ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum kendi kendime konuşmuş gibi olucam

tülay
tatilde

izlem
misafirleri var

nihal
giremiyor iş yerinden

geri kalanı bilmiyorum bunlar sürekli girip yazıyordu onlar yazmayıncaa kimse yok gibi görünüyor

bitanem var oda nerde bilmiyorum okulda sanırım

aylin ,deniz sema ve ben burdayızzz

unuttugum varmı bilemiyorum

bende akşam gidicem yürümeye sabah gidemedim

bahar

ben eşime çok sık yaparım kızatma ama kendim yemiyorum bence sende yemee

selam kızlar...
şu anda yalnızım yazabiliyorum sizlere..2 gündür wc ye gidemedim çok şişim yürüyom falan durduğum yerde ama yetmiyor demek ki..
bugünkü menüm:
sabah:
peynirli fındıklı omlet
1 dilim tam buğday ekmek
öğle:
z.yağlı pazı
tavuk döner
1 kase yoğurt
ara:1 activia fındıklı
1 elma
geçmişe bakayım..

canım benim..çok isterdim ama orda ayrılmak daha zor olurdu..bırakıp gelmek..inş yemin törenine gidecem..Allah nasip ederse..

şu belim yüzünden işe gelemedim canım.. yeterince telaşım olduğundan evdende giremedim..

yatılı misafirlerim vardı..ben onlara bakacağıma tam tersi onlar bana bakmak zorunda kaldılar...kaydirigubbakcemile3

kıalr börek mis gibi kokuyooo valla

bend ediyorum ki kendi kendime

amannn banu mis gibi brokoli haşlama dururken kim yer peynirli böregikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yağmurgözlü geçmiş olsun canım anlıyorum evde birileri olunca fırsat bulunup girilmiyor

masumm hadi bakalım senmisin bana kızartma yeme diyen sende böreğin ucundan yemede görelim aklinialirimsmile

yağmurgözlü geçmiş olsun canım anlıyorum evde birileri olunca fırsat bulunup girilmiyor

masumm hadi bakalım senmisin bana kızartma yeme diyen sende böreğin ucundan yemede görelim aklinialirimsmile

şekerim ben yedim ucundna ama bir lokma
ama sen sanırım yemek olarak kızrtma yiycektinn benmi yanlış anladımm

evet evet ama yemiycem bu haftada yemiycem ayın 2 sinde diyetisyenimle randevum var o zaman ondan istiycem :))
kendime patlıcanlı yağsız domates biber soslu yemek yapıyorum şu an canım

kurban bayramından 1 buçuk ay önce biber hapı içmiştim 27 tanesini kullandım 30 tane vardı geri kalan günler kendim yaptım bayramda köye gittik ben biye biye sonra 8 kilo vermiştim 77 olmuştum ama valla bu kısa sürede hemen aldım 8 kilo aynı kiloya çıktım bence hap sağlıksız diyet ve spor bencede daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…