80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnnnnnnnnnnnn

emin cizelge neden yapmiyorsun sen?

ben yapayim sanaa

baslangic kilo
hedef kilo
simdiki kilo kac
yani gecen haftaki cuma kilon

Kullanici Paneli->Profil Düzenle-> en asagda link yapistirma yeri var bunu oraya yapistir

........http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wop2kDC/weight.png........

noktalari birak

hedef 75 yaptim simdilik
yoksa cizelge yerinden kimindamaz :)))

kac zamanda verdin 6 kiloyu?

ayniyiz nerdeyse baslangic kg

Son düzenleme:
Açlığınızı Bastıran 10 Yiyecek

Patates
240 kalorilik papates haşlaması yediğinde 3 saatten daha uzun süre tok hissedebilirsin. Cips ve patates kızartması için aynı şey geçerli değil

Yumurta
Bilim adamlarını 'mükemmel proteini' yumurta uzun süre tok hissettiriyor.

Yulaf
Yulaflı gevrekler en doyurucu kahvaltılık. Protein ve lif bakımından oldukça besleyici. Yağsız süt veya yoğurtla yendiğinde sabah tok kalabilirsiniz.

Fasulye

Fasulye yüksek lif oranına sahip. Araştırmalar yüksek lif oranına sahip yiyeceklerin midede daha yavaş öğütüldüğünü ve tokluk hissinin yemek yedikten sonra çok daha uzun sürdüğünü gösteriyor.

Balık
Kalkan ya da kevrek gibi büyük ızagarada pişirilmiş balıklar daha tok hissetmenizi sağlıyor.

Çorba
Rejimde olan ve günde 2 kase çorba içenler kilo kaybetmede ve kilosunu korumada başarılılar. Tavuk ve sebze çorbaları uzun süre tok kalmanızı sağlayan çorbalar.

Elma
Elma sıvı bakımında oldukça yüksek bir meyve. Çok su içeren yiyecekler az kalori içerir. Günde 1 elma sizi sağlıklı ve tok tutar

Kırmızı et
Demir ve çinko gibi birçok önemli bileşene sahip protein yuvası kırmızı et yanında yüksek lif oranına sahip pirinç ve bulgur pilavıyla yediğinizde bir daha öutfağa uğramanıza gerek kalmaz

Salata
Çok az kalori içermesine rağmen sizi oldukça tok hissettirir. Yemeğin başında salata yiyenler yemeyenlere göre daha az kalori alıyor.

Patlamış mısır
Fazla yer kaplıyor olmasına rağmen hiç de aşırı bir yiyecek değil. Sizi hem oyalar hem de tok tutar

istee tam 81 kiloyla bennn, 2008 antalya tatilinde ahhh ahhhhhhh fistik gibiymisim yavvvv

Çok teşekkür ederim canım.. =))
Nereye koyacağımı biliyordum ama =D yapmasını bilmiyodum..

Ayrıca zaten ilk hedefim ilk başta 75 olmak.. yani ben bunu küçük etaplara bölüyorum.
Hayal kırıklığına uğrayıp,inancımı kaybetmemek için.. 85im ya şimdi ilk hedefim 80 olmak.. sonra 75 ve sonra 70.. böyle aylık 5 kiloya bölüyorum.

1 ayda verdim ben 6 kiloyu.. =)) 1.5 kilosu ödemmiş.. Sonra bi ara motivasyon kırıklığından bi kaç kilo aldım ve yeniden verdim.. ama şuan şükürler olsun inancım tam! =)) Üşenme,erteleme, vazgeçme .. taktiğini kullanıyorum.

Zaten ben 75 olsam 60 gösteririm..
çünkü 92 kiloyla diyetisyene gittiğimde 80 fln gösterdiğimi söyledi.. tartılınca çok şaşırmıştı =) Ama yinede 75 olunca bırakıcak diilim.. vücudumda tüm o fazla yağlar gidinceye kadar devam edicem.. ve bunu hayat tarzı olarak ayarlıcam.. =) Zaten zayıfladıktan sonra eski alışkanlıklarına dönmeyi düşünürsen başlama bile =))
Bazen diyetisyenimle sohbet ediyoruz bu konularda. Kilo verdikten sonra koruması daha zor çünkü.. Hemen alınılabiliyomuş ilk bi yıl içinde.. =)

İşteee böylee =)

selam
ah aylincim yua bak ne gzüel fıstık gibisin

şimdi o yedigin yiyeceklermi bu güzeller güzeli fotomu snei çekiyor düşün bakalım
ve kendinide nişanlınıda bu güellikten mahrum bırakma daha sıkı sarıl
6 ögün beslen
çok azç bırama kendini aç kalırsamn metabolizman durur yag yakımında durur tabiki yani boşu boşuna aç kalırsın
akşamları yatmadan 2 saat önce bol tarçınlı süt iç yarım yaglı sütlee hem tok tutar hem uykuda yagların yanar benden demesii

semaa allah kavuştursun hayırlı teskerelerrr

ayy ben ogluşlarımı nasıl göndercem askere yaasenağlamasenağlama

denizzzz

dün buraya yazmadın hiç ama ben seni başka topiklerde sobeledimmm
ama bize yazmadınnsenağlamasenağlama

edilmez olumu tatlım.geçmişi okursan görürsün.Allah kavuştursun canım.çok geçmiş olsun aynı zamanda :teselli:

ayrıldığın gibi kavuş canım....
boshayallersmile

gecmis olsun yagmurgözlümm
kendini üzme, oglusun gelicek sag saglim insallahhh.... allah kavustursun tez zamanda insallah

semaa allah kavuştursun hayırlı teskerelerrr

ayy ben ogluşlarımı nasıl göndercem askere yaasenağlamasenağlama

AMİNNNNN kızlar çok teşekkür ederim..

banucum canım çok zormuş gerçekten..:gitme::gitme::gitme:

denizzzz

dün buraya yazmadın hiç ama ben seni başka topiklerde sobeledimmm
ama bize yazmadınnsenağlamasenağlama

tatlışkom montiyi kavramaya çalışıyorum zamanım kısıtlı oldugu için .buraya geldiğimdede kimseyi göremedim.bu yüzden yazmadım kususra bakmayın :kedi:

masumm ablam haklisin o halimi cok özlüyorum yaaaaa
askimi da o halimden mahrum birakmaya hakkim yokkk
daha cok mutlu olabilirizz...

tarcinla yogurtu tavsiye etti annem bana
onun is arkadasina demis oglu zayiflamis 5 kg wc ye cika cika :))

denicem

merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…