80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kefir de çok faydalı bazen alıp içiyorum buda mayalı birşey ben evde yapmıyorum ama evde yapanlar var

baharnaz selam canım haklısın valla bugun 2 saat yurudum zaten havada oyle sıcak kı her yerımden ter aktı
geldım bıraz uzandım evde makarna vardı azıcık ondan yedım bolonez sosuyla
sımdı aksama kadar bısey yemeyı dusunmuyorum calısıcam bıraz

meslegın cok kutsal yardımcı olabılecegımız bısey olursa haber ver lutfen

ya ben öyle içeceklerden cok korkarım nedir onlar içim almaz kefir neyden yapılıyor

kefirden korkma canım çok faydalı bağışıklık sistemimiz için marketlerde bulabilirsin tadi biraz ekşimiş ayran gibi bağırsaklarımız içinde çok faydalı sağlıklı birşey yani biz okulda çocuklara haftada bir mutlaka veriyoruz

yürümekle çok iyi yapmışsın canım öğlen makarna yemişsin akşama sebze yada bol tonlu yada tavuklu salata ye canım karbonhidratlı birşey yeme

akşamdan önce bence elma çilek erik ondan yiyebilirsin ki acıkırsın az sonra öyle görünüyor

desteğin içinde saol canım

bahar aslında benim branşım farklı işletme mezunuyum ama meslek hayatımın çoğunluğu öğretmenlikle geçti bu alanda da 2 yıldır çalışıyorum kurs ve eğitim seminerleri aldık başlamadan önce sonra bu işi sevdim şimdilik devam ediyorum

ben şimdilik cıkıyorum baharnaz sonra görüşürüz arkadaşım kave içmeye gelkecek sende buyur gel kahveye

bende masterımı işletme yapmıstım ama ınan kı yaptıgım ıs cok alakasız neyse bıraz uzanıcam cok yoruldum

hımm ne güzel bende ileride zihinsel engelliler üzerine okumak isterim bakalım hayırlısı şimdilik düşüncelerde. sen dinlen ama fazla uyuma canım kilo yapar

selma canım püsküütün başarı öyküsünü okuyorum arada bir faydalı şeylerde öğreniyorum sende arada fırsat buldukça oku canım

selam kizlar.... valla inanirmisiniz sabah 10 da dustan sonra zor attim kendimi yataga.... öyle basim agriyo öle basim dönüyorduki.... uyumusum 13 e kadar...
sözlümde aradi hep... yarin biyere gidelimmi dedi, sabah alicam seni evden dedi sok oldum opuyorumnanaktan umarim akillaniyordur yavas yavas yerimseniben
1 saat sonra dügüne gidecez... o yeni aldigim mavi elbiseyi hatirliyorsunuzdur, onu giydim, valla olduu.... üzerine bolero.. ama cok sicakkk patliyorumm... migdemde bir siskinlik var hic sormayinnn.... bölee kaynar su iniyor basimdan sankii...... iyi hissetmiyom kendimi ama dügündende geri kalmam hehe

bugünkü menüm:

sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek recelli sürme peynirli
ara: yok
öglen: 1 tabak cok az tereyagli cevizli makarna
ara: yarim elma
aksam: bilmiyorum cünkü dügünde olucam, büyük ihtimal orda verilen tavugu yerim... mecbur

ben gittim byby

iyi eğlenceler aylin güle güle giy elbiseni delikli dantelli bolero filan alsaydın belki çok bunaltmazdı ama geçti artık başka zaman giyersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…