darkolive, yagmurgozlu+, aylin90, SeYHaN+, selma12.+, saturnx
herkese iyi geceler diliyorum, buyurun size dondurma ısmarlıyım :) yanlız boğazımdan geçmiyor :)))) :icecream:
abla sen bana soguksun sanki bir kusurmu isledim eyvahedigeldismile
yok canım ne kusuru kapandı o mesele takılma vereliniortak sen iradeni bozma yeter :jeyyar:
kızlar hani fotolar, birkaç kişi dışında çoğunluğunda yoklmaz:
http://www.hizliresim.com/ bu adresi sık kullanılanlar' a ekleyin gözata tıklayıp resmi seçin sonrada 640-480 i işaretleyip yükle deyin, forum3 deki kodu buraya yapıştırın bu kadar, hani ben yüklemek istiyorum nasıl yapılıyor diye soranda olmuyor yani ben anlamadım bu işten bişiy :umursamaz:
hanımefendi, eğer şuan listeyi ekranınızda görüyorsanız atında yazan kurallarıda okumuşsunuz demektir, kurallar gayet açık...
hanımefendı eger lıstenın ılk halını o kadar kucuk yazmasaydınız okur bu sitemi de yapmazdım neyse kalsın ben kendı tickerımdan değiştiririm kilomu listeye de gerek yok burda da paylasımda bulunmayacagım
tesekkurler
ya yazma sekliniz yada uslubunuz cok sert, bu terslediginiz ikinci kisi oluyor benimle....
yanlis anlamayin ama burnunuzdan da kil aldirmiyonuz.
söyle bir kac sayfa okuduysaniz, bizim ne kadar cana yakin oldugumuzu anlardiniz.
dimi ama
sende bana gaz verme kizzz....
kaydirigubbakcemile3 öyle canim ben diger topicden olmama ragmen burayada yaziyorum hic dislanmadim gayet memnumum ama gercekden cok sert tepkileri olmuslmaz:
bana yazdigini okumusmuydun???
yok canim hatirlamadim bir tane senli muhabeti vardi siz demeni terchi ederim felan gecmisdi o bu bayanmiydi degilmiydi hatirlamiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?