80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

darkolive, yagmurgozlu+, aylin90, SeYHaN+, selma12.+, saturnx

herkese iyi geceler diliyorum, buyurun size dondurma ısmarlıyım :) yanlız boğazımdan geçmiyor :)))) :icecream:

darkolive, yagmurgozlu+, aylin90, SeYHaN+, selma12.+, saturnx

herkese iyi geceler diliyorum, buyurun size dondurma ısmarlıyım :) yanlız boğazımdan geçmiyor :)))) :icecream:

abla sen bana soguksun sanki bir kusurmu isledim eyvahedigeldismile

yok canım ne kusuru kapandı o mesele takılma vereliniortak sen iradeni bozma yeter :jeyyar:

ayy canim ablam sagol... söz bidaha elimi sürmem listeye boshayallersmile
yok bozarmiyim hicc, gelinleri gördükce hirslaniyorummm, bugün mesela..

kızlar hani fotolar, birkaç kişi dışında çoğunluğunda yok lmaz:

http://www.hizliresim.com/ bu adresi sık kullanılanlar' a ekleyin gözata tıklayıp resmi seçin sonrada 640-480 i işaretleyip yükle deyin, forum3 deki kodu buraya yapıştırın bu kadar, hani ben yüklemek istiyorum nasıl yapılıyor diye soranda olmuyor yani ben anlamadım bu işten bişiy :umursamaz:

ben yüklemistim bile... ama yine yüklicem yarin

bugünkü menüm:

sabah: 1 dilim ekmek, recelli sürme peynirli, 1 yumurta
ara: yok (yarim saat kosu bandi) spor
öglen: 1 tabak tereyagli makarna, cevizli
ara: yarim elma
aksam: dügünde= tavuk derisiyle malesef, 1 parca cicek ekmekden, az tursu (klasik almanya dügün yemegi)
ara: 3 bardak ayran (icim yanmis) ve üzüm

hanımefendi, eğer şuan listeyi ekranınızda görüyorsanız atında yazan kurallarıda okumuşsunuz demektir, kurallar gayet açık...

hanımefendı eger lıstenın ılk halını o kadar kucuk yazmasaydınız okur bu sitemi de yapmazdım neyse kalsın ben kendı tickerımdan değiştiririm kilomu listeye de gerek yok burda da paylasımda bulunmayacagım
tesekkurler

ya yazma sekliniz yada uslubunuz cok sert, bu terslediginiz ikinci kisi oluyor benimle....
yanlis anlamayin ama burnunuzdan da kil aldirmiyonuz.

söyle bir kac sayfa okuduysaniz, bizim ne kadar cana yakin oldugumuzu anlardiniz.

yok canim hatirlamadim bir tane senli muhabeti vardi siz demeni terchi ederim felan gecmisdi o bu bayanmiydi degilmiydi hatirlamiyorum....

he he o iste, herkesle sen diye yazisiyordu, ben de onu nemesisle karistirmistim,yasini falan sormustum biseyi anlamadim diye, kendisiyle böyle konusulmasini istemedigini ve ona siz dememi istemisti :1no2::roflol:

selam kızlar
geçmişi okudum geldim 2gündür giremedim doğru düzgünsempatiksalakcinni
hımmmmm evet arkadaşın üslubu sert geçmişi okurken de rastladımlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…