okurum baharnaz hatta dur okuyayım
canım güzel paylaşımlar yapmışlar ara ara açıp okuyorum
gazımı aldım yemeğimde pişti şimdi yürüyüşe gidiyorum canım sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
bilezik ilk paylastigin resimde trabzon taki setindekini demistim onu cok begendim, simdi pirlanta setinide görebildim cok zarif, alan olsa bende isterdim yanicanım o kolye ve kupe setı bıleklık degıl zaten ...
evet su hayatta 2 tane takıntım var bırı orjınal cantalar dıgerı de takılar...
sakınles tatlım gercekten bır gununu onu dusunmeden gecır, kendıne vakıt ayır bır vucut peelıngı yap, kahvenı alıp tv karsısında otur dınlen sakınles.. kafayı ılla bıseye takmak ıstıyorsan sinirli oldugumda ben vucudumdaki kıllara takarım, epilasyonla gecırırım tum gunumu
manyakmıyım neyım?
neyse bugun evdeyım bende sana yazdıklarımı yapıcam sımdı
bilmiyorum tansiyonum düstü galiba ayaga kalkamiyom, kahvaltimi yapip da sporumu yaptim aslinda... iyi olmadigimi yazdim aradi beni opuyorumnanaktan dün cok cok cok agladim yipratmisim kendimi baya...
yat dinlen ben aradabir ben mactayken yazarim sana dedi... iyi davrandi...
en iyisi bidaha konulari acmamak ve onu rahat birakmak...
bugün dügün var. ailecek oraya gidecez, toparlanmam lazim ama MIGDEM agriyo... dünkü izgara köfteler dokundu gibi anlayamadim... cok tuhaf.. hafif migdemde bulaniyorr...
selam kizlar.... valla inanirmisiniz sabah 10 da dustan sonra zor attim kendimi yataga.... öyle basim agriyo öle basim dönüyorduki.... uyumusum 13 e kadar...
sözlümde aradi hep... yarin biyere gidelimmi dedi, sabah alicam seni evden dedi sok oldum opuyorumnanaktan umarim akillaniyordur yavas yavas yerimseniben
1 saat sonra dügüne gidecez... o yeni aldigim mavi elbiseyi hatirliyorsunuzdur, onu giydim, valla olduu.... üzerine bolero.. ama cok sicakkk patliyorumm... migdemde bir siskinlik var hic sormayinnn.... bölee kaynar su iniyor basimdan sankii...... iyi hissetmiyom kendimi ama dügündende geri kalmam hehe
bugünkü menüm:
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek recelli sürme peynirli
ara: yok
öglen: 1 tabak cok az tereyagli cevizli makarna
ara: yarim elma
aksam: bilmiyorum cünkü dügünde olucam, büyük ihtimal orda verilen tavugu yerim... mecbur
ben gittim byby
ya neden kımse yok
cok sohbet edesım var halbukı
canim nekadar üzülsende düsün senden kiymetli degilya yipratma kendini okadar, yarinda hemen cok yüz verme bence tabi inadinada gitme arayi bul, sen biraz cabuk yanip cabuk sönüyorsun sanirim, bazen bende öyleyimlmaz:
bence huylu huyundan vaz gecmez ama önemli olan ona nasil istedigini yaptirmanin püf noktasini kesfetmektir, bazi insanlarda sevgi ise yarar bazilarinda hasretlik.... daha iyi tanimaya calis onu ama hic bir zaman kendini ezdirme derim
resim cekilirsen paylas canim görelim seni elbiseciginle, tavuk aslinda cok kötü degil rejim sirasinda bence rahatlikla ye ama derisine dokunmaaa
seyhancım tebrikler, kızlar sadece 6 kişi bana özelden kilo bildirimi yaptım gecenin 12sinde mesajlar arasından kilo bildirimlerini ayıkladım, gelecek hafta bildirimleri özelden atarsanız sevinirim 15 kişiyiz artık :)
bu lısteye gırmek ıstedıgımı soyledım ve cuma gunu sabah erkenden bıldırdım
mesajlardan ayıkladııgınızı soylemıssınız ama kendımı goremıyorum
bu lısteye gırmek ıstedıgımı soyledım ve cuma gunu sabah erkenden bıldırdım
mesajlardan ayıkladııgınızı soylemıssınız ama kendımı goremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?