80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilezik ilk paylastigin resimde trabzon taki setindekini demistim onu cok begendim, simdi pirlanta setinide görebildim cok zarif, alan olsa bende isterdim yani

canim nekadar üzülsende düsün senden kiymetli degilya yipratma kendini okadar, yarinda hemen cok yüz verme bence tabi inadinada gitme arayi bul, sen biraz cabuk yanip cabuk sönüyorsun sanirim, bazen bende öyleyim lmaz:

bence huylu huyundan vaz gecmez ama önemli olan ona nasil istedigini yaptirmanin püf noktasini kesfetmektir, bazi insanlarda sevgi ise yarar bazilarinda hasretlik.... daha iyi tanimaya calis onu ama hic bir zaman kendini ezdirme derim

resim cekilirsen paylas canim görelim seni elbiseciginle, tavuk aslinda cok kötü degil rejim sirasinda bence rahatlikla ye ama derisine dokunmaaa

bugünki yediklerimi paylasayim cok düzensiz oldu, tekrar rejim moduna girip kendimi düzenlemem lazim sart oldu...

sabah biraz gec oldu 11 bucukta, nisanlimi havalimanindan aldim eve getirdim anca
1 kepek ekmek (brötchen)
beyaz peynir
3-4 catalla sürme helvadan yedim lmaz:

ara
sütlü sekersiz kahve

ara
sade dondurma

aksam

mangalda: 2 tavuk kanadi, derisini yüzdüm oldugunca, 2 parca pirzola eti azdi koca kemik :)
bol yogurt
közlenmis patlican ve tatli biber

ara
2 kase cornflakes

dünyayi yemis gibi hissediyorum, nisanlim bana cok ama cok tatli bir künye getirmis kalpli falan ne mutlu oldum bütün kötülükler sildindi icimden...
birde agda makinesi istemistim onu denedim aman harika birseymis ya, neymis o makinelerle ugrasmalar bebek gibi yapti cabucak tavsiye ederim kesinlikle, gerci türkiyedekiler biliyordurda burda hic görmemistim

seyhancım tebrikler, kızlar sadece 6 kişi bana özelden kilo bildirimi yaptım gecenin 12sinde mesajlar arasından kilo bildirimlerini ayıkladım, gelecek hafta bildirimleri özelden atarsanız sevinirim 15 kişiyiz artık :)

Son düzenleme:

canim yarin basbasa söyle bir konusalim diyecem... biryere acik havada oturalim diyecem. ve acik acik konusacam, korkularimi söylicem. aslinda cok iyidir kendisi...
cocuklugu annesiz gecmis neredeyse, ilgi görmemis... babamda öyleymis ilk evlendiginde inadina yaparmis... annem bana püf noktalari sölüyo söle böle yap diyo...
valla canim hakkimda hayirlisi olsun...
düsündümde biraz abartmisim... tabiki beni sinemaya getirdi kendi istegiyle, yada yemek yedik... belki ben fazla istiyorum üstüne gitmis de olabilirim... evt para hesabi yapar... birazcik küt hediye konusunda, düsünceli degil... cogu türk erkeginde zaten var bu düsüncesizlik... düzeltirizz yeterki sevgisi azalmasinn opuyorumnanaktan
beni zayif istiyo daha güzel görmek istiyo demekki... e dogruu... dügünde kizlari gördümde, ah o ne elbiselerdi ölee... valla al beni diolardi resmen.. benim ne eksigim varkii....... bende güzel olucamm...

resim cekindimm ama kollarim body guard gibi cikti yaaa
yükledigimde eklerim

hosgeldin ablam, ellerine saglikkk, biraz daha büyük yükleyebilirmisn ablam?
tebrikler seyhan ve ben hehe :lepi:

Son düzenleme:
izlem abla bende yanlis yazmissin
gecen hafta 91,6
bu hafta 89,8

kızlar oğluşumun doğum günü partisinde ege ve ben :)) saçlarımı kestirdim bu arada :) hafifledim resmen :) iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum maşallah deyin oğluşuma :)))

bu lısteye gırmek ıstedıgımı soyledım ve cuma gunu sabah erkenden bıldırdım
mesajlardan ayıkladııgınızı soylemıssınız ama kendımı goremıyorum

tütü masallaahhh sanada masallahhh, fistik gibisinn... saclar güzel olmuss..

listeye girebilmek icin 2 hafta bildirim yapmaniz gerekiyor

hanımefendi, eğer şuan listeyi ekranınızda görüyorsanız atında yazan kurallarıda okumuşsunuz demektir, kurallar gayet açık...

tsklerrr :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…