80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fatos

ayrıca buraya günlük ne yedik neler yaptık hangi sporları yaptık yazıyoruz canım
ve her cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildiriminde bulunuyoruz ama 2 hafta paylaşımda bulunman gerekiyor yani burdan kopamazsın aklinialirimsmileaklinialirimsmile bu kiloları vercez yerimseniben

fatos

2 hafta sonunda kaptanımız darkolive ın oluşturduğu listeye girebilirsin

çizelgeler kişiyi motive ediyor senide edebilir. Bir kilo çizelgesi oluştur canım

ay ne hoş ya 100 gram vermişim bu hafta((
başlangıç;85
geçen hafta;75,6
bu hafta;75.5
giden;100 gram
toplam giden;9.500 gram
hedef;65

e normal bu hafta diyet yapmadım farkındaysanız menülerimide yazmadım çünkü 10 buçuklarda akşam yemeği yedim

yazarım mutlaka canım ama pazartesi kayseriye gidiyorum kontrollerim var inş düşmüştür değerlerim gelince yazarım ok
bu sabah ilacımı aldım aç mideye almam lazım7 buçuk ta alıyorum
daha sonra sadece kiraz yedim biraz kabızlığa iyi geliyor
şimdide yeşil çay,kekik mate tarçın karışımlı bi çay içecem
yemek ve tatlı isteğimi bastırıyor yoksa homili gırtlak yiyorum

herkeze günaydınkaydirigubbakcemile2
yumurtaları çatlayan arkadaşlarımızı kutluyorum.aylincim darısı bizim başımıza 15gün geçti çatlamıyooooooor.
bu arada tartıldım sadece 300gr gitmiş bunada şükür 7 li rakamlara az kaldı.sabretmeliyimmmmm.
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.veremeyenlerde hiç üzülmesin 1hafta sonra veririz bizde:umursamaz:

hepimiz incecik olcağız.izlemcim çok fark etmiş.çok güzel zayıflamışsın.çoook beğendim.motivasyonum arttı.kutluyorum seniiiiopuyorumnanaktan

ooh senin bayadir gelmemis ya´hamile olmayasin?????

sagol valla rahatladimmm

anladim canim

seyhannnnnnnnnnnn bitmedimi sinavlar cnm yaaa naber

ay bu hafta kimse çok kilo verememiş çok üzüldüm ben bu hafta ama benim suçum bu yani sonuçta çok yedim bu hafta geceleri yemek yedim gene alışcam diye çok korkuyom ya ben unutmuştum gece yemeğini

selam canlarim,

burayi cok ihmal ettim vakit bulamiyorum simdi girdigimse derse gitmedim onun icin biraz sonra yinede okula gitmem gerekiyor aksama kadar, cok yoruldum cok

kilo bildirimi yapayim (rejimide biraktim motivasyonum kalmadi)

baslangic:
84
gecen hafta: 76,8
bu hafta: 76,5
bu hafta giden: 0,3
Toplam giden: 7,5
Hedef:70

slm kizlar ben 3.4 gun once katilmistim araniza ama kiomu yzamiyrum malum tarti kayip,arkadaslardan biri prolaktin yuksekligi oldugunu yazmis benimde yuksekti,gogsunden sut geliyordu,bebek istiyorduk ama olmadi dr ciddiye almadi en az 1 yil dolmasi lazim hamile kalamiyorum demeniz icin dedi,ama 1,2 ay sonra israr edince prolaktin icin bi ilac verdi ,icinde 4 tane var pazartesi yarim persembe yarim yani toplam 1 ay yetiyor bu ilac,ve ben ilac bittigi hafta hamile kaldim,int den de arastirmistim genelde yarim alinan bi ilac,ismini hatirlarsam yazarim buraya,insallah bi an once hersey normale doner canim

yeni helen tüm kızlara hoşgeldiniz diyorum.vereliniortak

paylaşımlarınız daimi kilolarınız çabucak gidici olsun şekerler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.benim prolaktinim tiroitten kaynaklanıyor.bende haşimato var

yok canim nerdeee

bilet aldim türkiye icin bugün itibariyle 4 hafta var
bu 4 hafta icinde 2 rapor yazmaliyim en az 20 sayfalik
2de sinavim var harika degilmi

seninde günün az kaldi

ayyy yaziiik, üzüldümm.. atlatirsin cnm yaa

evt 2 haftam kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…