fatos
ayrıca buraya günlük ne yedik neler yaptık hangi sporları yaptık yazıyoruz canım
ve her cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildiriminde bulunuyoruz ama 2 hafta paylaşımda bulunman gerekiyor yani burdan kopamazsın aklinialirimsmileaklinialirimsmile bu kiloları vercez yerimseniben
fatos
2 hafta sonunda kaptanımız darkolive ın oluşturduğu listeye girebilirsin
çizelgeler kişiyi motive ediyor senide edebilir. Bir kilo çizelgesi oluştur canım
herkeze günaydınkaydirigubbakcemile2
yumurtaları çatlayan arkadaşlarımızı kutluyorum.aylincim darısı bizim başımıza 15gün geçti çatlamıyooooooor.
bu arada tartıldım sadece 300gr gitmiş bunada şükür 7 li rakamlara az kaldı.sabretmeliyimmmmm.
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.veremeyenlerde hiç üzülmesin 1hafta sonra veririz bizde:umursamaz:
hepimiz incecik olcağız.izlemcim çok fark etmiş.çok güzel zayıflamışsın.çoook beğendim.motivasyonum arttı.kutluyorum seniiiiopuyorumnanaktan
ooh senin bayadir gelmemis ya´hamile olmayasin?????
sagol valla rahatladimmm
anladim canim
seyhannnnnnnnnnnn bitmedimi sinavlar cnm yaaa naber
slm kizlar ben 3.4 gun once katilmistim araniza ama kiomu yzamiyrum malum tarti kayip,arkadaslardan biri prolaktin yuksekligi oldugunu yazmis benimde yuksekti,gogsunden sut geliyordu,bebek istiyorduk ama olmadi dr ciddiye almadi en az 1 yil dolmasi lazim hamile kalamiyorum demeniz icin dedi,ama 1,2 ay sonra israr edince prolaktin icin bi ilac verdi ,icinde 4 tane var pazartesi yarim persembe yarim yani toplam 1 ay yetiyor bu ilac,ve ben ilac bittigi hafta hamile kaldim,int den de arastirmistim genelde yarim alinan bi ilac,ismini hatirlarsam yazarim buraya,insallah bi an once hersey normale doner canim
yeni helen tüm kızlara hoşgeldiniz diyorum.vereliniortak
paylaşımlarınız daimi kilolarınız çabucak gidici olsun şekerler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
yok canim nerdeee
bilet aldim türkiye icin bugün itibariyle 4 hafta var
bu 4 hafta icinde 2 rapor yazmaliyim en az 20 sayfalik
2de sinavim var harika degilmi
seninde günün az kaldi
ay bide çizelgemi değiştirdim sanki çok verdimde 100 gram yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?