slm bayanlar
bende kilo b,ldirimi yapıyım
başlangıç94
geçen hafta84
bu hafta 83
giden 1000kg
hedef 70
işallah böyle devam eder kilo veren herkezi tebrik ediyorum veremeyenlerede bol kilo vermelerini diliyorum
tülaycım tuzlu mu yedin son zamanlarda zeytin falanda çok yediysen eger tuz olarak fazla kaçtıysa eger vücut su tutmuş olabilir tatlım.moralini bozma birde tartılmadan 1 gün önce akşam saat 9-10 gibi sıvı alımını bitirmek gerekiyormuş ki ertesi gün kilo daha dogru çıksın.bunu arkadaşıma diyetisyeni söylemiş aklınızda bulunsun kızlar
tülaycımmm keisnlikle ödem yapmış vucudun cnm sıkma canını
benimde geçen öyle oldu adet bitiminden sonraki hafta artıd açıkmıştımm
sen bir kaç gün sonra bir kez daha tartıl bak fazlasıyla eksik rakam görüceksinnn
bulgur pilavumı yedinnnnn gitti k.hh ah cnm işte sinirlneinc hıncımızı yemekten alıyoruz yani kendi adıma ben öle yapıyorum
[/COLOR]
çagla tebrik ederim cnmm güsel kilo vermişsin
oooo sanırım rekor sende şu ana kadar bildirim yapanlar arasında
canim arti olmamis ona bak sen sempatiksalakcinni
ayrica harika gidiyorsun kesin cok bellidir
tülaycım tuzlu mu yedin son zamanlarda zeytin falanda çok yediysen eger tuz olarak fazla kaçtıysa eger vücut su tutmuş olabilir tatlım.moralini bozma birde tartılmadan 1 gün önce akşam saat 9-10 gibi sıvı alımını bitirmek gerekiyormuş ki ertesi gün kilo daha dogru çıksın.bunu arkadaşıma diyetisyeni söylemiş aklınızda bulunsun kızlar
tülaycımmm keisnlikle ödem yapmış vucudun cnm sıkma canını
benimde geçen öyle oldu adet bitiminden sonraki hafta artıd açıkmıştımm
sen bir kaç gün sonra bir kez daha tartıl bak fazlasıyla eksik rakam görüceksinnn
bulgur pilavumı yedinnnnn gitti k.hh ah cnm işte sinirlneinc hıncımızı yemekten alıyoruz yani kendi adıma ben öle yapıyorum
feryal gece yemek yiyenlerden biride ben dim ah cnm o günler neydi öle çocuklar hiç durmazdı ve piskolojim bozulmuştu aklım hep buzdolabındaydı çocukları yerine koyar koymaz saldırırdımm
zeytin ekmek yerdim en az 10 zeytin,yarıme kmek
tatlılar çikolatalr öffffff hatırlamak bile istemiyorum
şimd kendimi seviyorum vallaaa
deniz
aslında dediign ne kadar mantıklı bende hep su içerim gece yada bitki çayı dur ben içmeyim artık ii oldugu söyledigin cnm
fatoş canım
Kilo cizelgesi nasıl hazırlanır? topiği var ordan yardım alıp hazırlayabilirsin.
yağmurgözlü ödem bizde fena tutuyor canım olsun atınca hafifleriz.
Seyhan kolay gelsin 4 hafta sonunda ödülün var ve buraya gelirsin ne güzel canım
Nemesis gözlemleri yedin :)) yaa gördünmü
Ve bu hafta sanırım herkesten gram gram gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?