80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm kızlar...
hayırlı cumalar herkese...
yeni gelenler hoşgelmişler...
izlemcim süper olmuşsun...kilo insanı olduğundan yaşlı gösteriyor...
kollarını nasıl incelttin yaaa...
bu hafta herkese sermiş diyeti...tek + olan ben değilmişim....)) pişman değilim sefam olsun...:))

başlangıç..117,1

geçen hafta...106
bu hafta..107
gelen + 1 kg reglim yakın ödemde var..

Son düzenleme:
geen hafta 72.3

bu hafta 73.7

neden böyle olduğunu anlamadım .ama ben kendimden eminim ..kaamak falan yapmadım .listelerimde ne yazıyorsa o.
adet zamanında değil daha 1 hafta oldu temzileneli. bilemiyorum ama moralim bozuldu oğlum yemedi bulgur pilavını oturup ben yedim bi güzel 4 kaşık kadar vardı .

tülaycım tuzlu mu yedin son zamanlarda zeytin falanda çok yediysen eger tuz olarak fazla kaçtıysa eger vücut su tutmuş olabilir tatlım.moralini bozma birde tartılmadan 1 gün önce akşam saat 9-10 gibi sıvı alımını bitirmek gerekiyormuş ki ertesi gün kilo daha dogru çıksın.bunu arkadaşıma diyetisyeni söylemiş aklınızda bulunsun kızlar

tülaycımmm keisnlikle ödem yapmış vucudun cnm sıkma canını

benimde geçen öyle oldu adet bitiminden sonraki hafta artıd açıkmıştımm

sen bir kaç gün sonra bir kez daha tartıl bak fazlasıyla eksik rakam görüceksinnn

bulgur pilavumı yedinnnnn gitti k.hh ah cnm işte sinirlneinc hıncımızı yemekten alıyoruz yani kendi adıma ben öle yapıyorum

feryal gece yemek yiyenlerden biride ben dim ah cnm o günler neydi öle çocuklar hiç durmazdı ve piskolojim bozulmuştu aklım hep buzdolabındaydı çocukları yerine koyar koymaz saldırırdımm
zeytin ekmek yerdim en az 10 zeytin,yarıme kmek
tatlılar çikolatalr öffffff hatırlamak bile istemiyorum
şimd kendimi seviyorum vallaaa

deniz
aslında dediign ne kadar mantıklı bende hep su içerim gece yada bitki çayı dur ben içmeyim artık ii oldugu söyledigin cnm

kızlar napıyonuz ben çok kötüyüm ölüyorum ya ay biraz uyucam sonra bakarım kilom 83 yani pazartesiden beri yarım kilo vermişim polene rağmen zaten yazdım ya maddelrin birindede yazıyordu diyete destek diye neler yaptığımı

fatoş canım

Kilo cizelgesi nasıl hazırlanır? topiği var ordan yardım alıp hazırlayabilirsin.

yağmurgözlü ödem bizde fena tutuyor canım olsun atınca hafifleriz.

Seyhan kolay gelsin 4 hafta sonunda ödülün var ve buraya gelirsin ne güzel canım

Nemesis gözlemleri yedin :)) yaa gördünmü

Ve bu hafta sanırım herkesten gram gram gitmiş

slm bayanlar
bende kilo b,ldirimi yapıyım
başlangıç94
geçen hafta84
bu hafta 83
giden 1000kg
hedef 70
işallah böyle devam eder kilo veren herkezi tebrik ediyorum veremeyenlerede bol kilo vermelerini diliyorum

slm bayanlar
bende kilo b,ldirimi yapıyım
başlangıç94
geçen hafta84
bu hafta 83
giden 1000kg
hedef 70
işallah böyle devam eder kilo veren herkezi tebrik ediyorum veremeyenlerede bol kilo vermelerini diliyorum

oooo sanırım rekor sende şu ana kadar bildirim yapanlar arasında

narinim ; öyle çok tuzlu yemem normaldede sabahları en fazla 3 zeytin yiyebilirim .
dün gece o kadar yandımki kalkıp içtiğim suların miktarını bile bilmiyorum .. bende kendim adına eminim yağdan kilo almadığıma . Ama bu hafta 1buçuk ay aradan sonra tekrar spora başladım .belki ondanda olabilir .ılk çok üzüldüm ama şimdi kendime geldim.
sonuçta ben kendimi biliyorum .pazarteside diğer grupta tartı günü bakalım orda sonuç ne olucak eyvahedigeldismile

ahh kafam işte bian başlarım ülen k.h na dedim saniyede yedim. Ama aynen devam k.h bu arada kaçamak olarak kalsın 18 günde 1 kaçamak çokta kötü değil heralde kaydirigubbakcemile3
Aynen bende sen gibiyim banu ..sinirlenince gözüm kaloriymi,karbonhidratmış görmüyor .önceden daha kötüydüm artık en azından frenliyebiliyorum kendimi.boshayallersmile
[/B]

tülay 18 gün için yapılan çok bir klaçamak degil tabikide
2 dilim ekmek yemişsin hepsi bu cnmm

canim arti olmamis ona bak sen sempatiksalakcinni

ayrica harika gidiyorsun kesin cok bellidir

saol seyhan abla ben seni geçtim ama belli ya bu haftada böyle oldu bu gelecek cuma bomba gibi olcam

valla ben bunu kimseden duymadım ama kendi kendim buldum ve gerçek yani eskiden çok deneme yaptım gece 9 dan sonra su içmeyince bütün sıvıyı atıyodum vucudumdan sabaha bu bi gerçek yani deneyin ben deneme yanılma yöntemiyle buldum bunu

valla ben kilolulu oluşumu gece yemeğine bağlıyom öylede yani

evet gözlemeler bitirdi bu hafta beni şimdide güne gidiyoz bakalım neler çıkcak karşımaa

dünki menüm sabah kepekli peynirli tost
öğlen 3 çatl dardanel ton 1kase mercimek çorbası 1 dlm k ekmeği ara az kiraz akşam 1kepekli tost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…