masumm merdiven cikk atla ziplaa spor yap ozaman yumurta patliomus
ben dün öle yaptim karnima karnima vurdum kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben haşimatoluyum bir ayda 1.5 kilo anca vermişimdir motivasyona ihtiyacım var.kilo vermeliyim
fatoş h.g umarım paylaşımın daimi olurrr
paylaşım artıkça burdada motivasyonunda artarrr
sağol canım ya benim metabolizmamda çok yavaş.kullandığım ilaçlarda kabızlık yapıyo.tedavi görüyorum tiroitten dolayı .birde bebiş istiyorum
canım bende bebiş istiyorum Allahım inşallah en ksa zamanda sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşturur
kızlar ben evden çıkamıyorum yürüyüş yapamam.yaşadığım yer çok küçük ve bayanların dışarı çıkmadığı bir yer.evde neler yapmalı bildiğiniz bi site var mı bununla ilgili
inşallah canım o zamn bulunduğun yrde varsa bi endokrinoloğa git
soruma cevap bekliyorum kızlar
Endokrinolog neye bakıyor?
evden çıkamıyorsan leslie sansone yaz google videolarından çalışabilirsin ben onun programm cdleri var takıp onlarla çalışıyorum süreleri biraz daha uzun 30 45 52 dklarda değişiyor faydasını gördüm ve görüyorum ( su içinde kalıyorum)
birde plates videoları varmış onuda yeni bir arkadaşım tavsiye etti onlada yapabilirsin plates bantlarını E.Şallının çıkardıkları varya yada başka marka varmı bilmiyorum ki mutlaka vardır spor malzemeleri satan yerde bulabilirsin küçük yerlerde olmaz ama
teşekkür ederim canım hazır evde iken bir endokrinoloğa gideyim şu ana kadar hep kadın doğumculara gittim hiç demediler bana endokrinolğa gidin diye. akannehir ayy bu drlar niye böyle yönlendirmezlerki
buoşuna değil yani kendinin dru kendin olcaksın
canım bende tesadüfen öğrendim.ben geçen yıl bi düşük yaptım .8 ay geçmesine rağmen göğsümden hala süt geliyodu gittim prolaktin(süt hormonu) yüsek çıktı.bide tsh baktılar.oda yüksek sonra beni endokrine yönlendirdiler.gebe kalmayı önlüyo bu hormonların yüksekliği. bide yumurta oluşumunu engelliyo. ha bi tesadüf gebe kalırsan da ya düşüğe yada bebeğin gelişimi tam sağlanamadığı için özürlü olabiliyo.allahım cümlesinin evladını korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?