80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben haşimatoluyum bir ayda 1.5 kilo anca vermişimdir motivasyona ihtiyacım var.kilo vermeliyim

bende pko hastasıyımm düznesiz adet oluyorum ve metabolizmamı yavaşlarıyorr bu hastalık

bazen 1 kilo veriyorsanm hafta da 3 hafta yerimde syıyorum 5.5 ayda 13.7 kg verdim
normal bir insan daha fazla veriri bunun yanı sıra kronk kabızlıgım var
ama azmetmek yeterliymiş

sende 1.5 kilo verirsin herkes 6 ayda veriyorsa sende 1.5 yılda verirsin kilolalrını

fatoş h.g umarım paylaşımın daimi olurrr
paylaşım artıkça burdada motivasyonunda artarrr

teşekkür ederim canım bana beslenme düzeninizi spor olarak neler yaptığınızı anlatır mısınız? benim kilo vermem çok zor ve ben bunu başarmak istiyorum.

fatoş geçmiş olsun canım

masumm haklı paylaşımın arttıkça motivasyonunda artar

ben kendi adıma cevap vereyim sabahları
2 su bardağı ılıksu 1 incir veya 3 kayısı
sonra 40 dk yürüyüş
dom sal peynir (50 gr) 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara meyve
öğlen genelde salata ( tonlu) tavuklu olabilir yada sebze yemeği 2 dilim ekmek
ara meyve
2.bir araya ihtiyacım olursa galeta-peynir veya yağsız süt-meyve - 5-6 adet diyet bisküvi
akşam ızgara et 4 köfte büyüklüğünde yada beyaz et yada etli kurubaklagil salata
ara yine meyve

listem diyetisyenimin bana verdiği duruma göre değişiyor canım
12 bardak su 3 kupa yeşil çay- 45 dk fitness yapıyorum bunu hergün yapamayabiliyorum

sağol canım ya benim metabolizmamda çok yavaş.kullandığım ilaçlarda kabızlık yapıyo.tedavi görüyorum tiroitten dolayı .birde bebiş istiyorum

8 ayda 10 kilo ancak verebildim

masumm ve fatoş bende de mi bir hastalık var acaba kafamçokkarıştı

sağol canım ya benim metabolizmamda çok yavaş.kullandığım ilaçlarda kabızlık yapıyo.tedavi görüyorum tiroitten dolayı .birde bebiş istiyorum

canım bende bebiş istiyorum Allahım inşallah en ksa zamanda sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşturur

kızlar ben evden çıkamıyorum yürüyüş yapamam.yaşadığım yer çok küçük ve bayanların dışarı çıkmadığı bir yer.evde neler yapmalı bildiğiniz bi site var mı bununla ilgili

inşallah canım o zamn bulunduğun yrde varsa bi endokrinoloğa git

Endokrinolog neye bakıyor?

evden çıkamıyorsan leslie sansone yaz google videolarından çalışabilirsin ben onun programm cdleri var takıp onlarla çalışıyorum süreleri biraz daha uzun 30 45 52 dklarda değişiyor faydasını gördüm ve görüyorum ( su içinde kalıyorum)

birde plates videoları varmış onuda yeni bir arkadaşım tavsiye etti onlada yapabilirsin plates bantlarını E.Şallının çıkardıkları varya yada başka marka varmı bilmiyorum ki mutlaka vardır spor malzemeleri satan yerde bulabilirsin küçük yerlerde olmaz ama

fatoş eve yürüyüş bandı bisiklet alabilirisn

yada lesile yaopıyor bazı ark netten indirip sende yapabilirisn benim bu konud abir bilgim yok yapan aradaşlar yardımcı olur sana

soruma cevap bekliyorum kızlar

leslie sansonenin programlarını indirebilirsen indirmeye çalış canım bana bir arkadaşım indirdi e-mail yoluyla yollanamıyorum daha önce burdan Buttere yollamaya çalıştım dosyalar çok yüklü olduğu için gitmedi o yüzden sen indirmeye çalış google yazınca sitesi geliyor

ve çevremden arkadaşlara cdleri vermiştim çoğaltmışlar şimdi çok memnunlar dışarı sıcak diye hep evde onla çalışıyorlarmış çok memnunlar

endokrinoloji vucudumuzdaki hormon salgılayan iç salgı bezlerinin hastalıklarıyla uğraşan bir bilimdir.endokrin sistem hipotalamus,tiroit,hipofiz,paratiroit,böbrek üstü bezi , overler ve testislerin salgıladığı hormonlar ve onların hastalıkarıyla ilgilenir.ayrıca metabolizma hastalığı olarak ta bilinen obezite diyabet osteoporoz kan yağları ürik asit yüksekliği tanı ve tedavisini yapar.

umarım yardımcı olabilmişimdir. detaylı bilgi için prof. dr. metin özata nın sitesine bakabilirsin

teşekkür ederim canım hazır evde iken bir endokrinoloğa gideyim şu ana kadar hep kadın doğumculara gittim hiç demediler bana endokrinolğa gidin diye. akannehir ayy bu drlar niye böyle yönlendirmezlerki
buoşuna değil yani kendinin dru kendin olcaksın

canım bende tesadüfen öğrendim.ben geçen yıl bi düşük yaptım .8 ay geçmesine rağmen göğsümden hala süt geliyodu gittim prolaktin(süt hormonu) yüsek çıktı.bide tsh baktılar.oda yüksek sonra beni endokrine yönlendirdiler.gebe kalmayı önlüyo bu hormonların yüksekliği. bide yumurta oluşumunu engelliyo. ha bi tesadüf gebe kalırsan da ya düşüğe yada bebeğin gelişimi tam sağlanamadığı için özürlü olabiliyo.allahım cümlesinin evladını korusun

fatoş şimdi verdiğin siteyi inceledim bakalım bazı tahlilleri vermiştim çıkınca bakarız sonuç ne
inşallah iyi çıkar da
benim yavaş vermem onla ilgili değildir.

Geçmiş olsun üzüldüm canım İnşallah fazla kilolarından kurtulursunda hormonların dengelenip tekrar bebiş olması için uğraşırsın.

Bende geçen yıl eylülde diyetisyenle kilo vermeye başladım bende şeker iniş çıkışlarım var çabuk düşüyor o yüzden daha çok dengeli beslnereke kilo vermeye çalışıyorum verdiğim kilolar her ay yağdan gidiyor en sevindirici olanı bu herhalde 1300-1400 kalorilik oluyor diyetim genelde
seninde imkanın varsa merkeze ulaşımın kolaysa bir diyetisyenle vermeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…