80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sabah:

1 yumurta
yarim dilim ekmek 9p

=9p

öglen:

pastirmali yumurta 1p
az peynir 0,5p
az salam 0,5p
1 catal kaymak
1 cokomel cikolata top gibi olanlardan (kac puan bilmiom ilgilendirmiyor beni :))) )

=2p

ara:

2 bardak ayran 10p

aksam:

4 sosis 1,5p

30 puan sanirim?

(cokkkkkk sicakkk almanya yaaaa, birsey yiyemiyoruzz valla, canim öyle cok dondurma cekioki anlatamam size yaa)

masummm sevindim wc cikmana
sira yumurtada evett

butterflyy sen esra erolu tanimionmu hic mi bakmazsin izdivac programina,=? ay bendede koca yokmus gibi izdivac bakiyorum erkan duymasin hehe, yani sözlüm :)))

ama güzeldiiii allah mesut etsinn

aynen öle tülaycım adam kilo almıyorrr

benim babamda ya yer yer zayıflar ben 78 kilo ama zayıf görüntüsü yani bende zayıf diye kıskanıyodum eskiden

Ahhhhh Ahhhhhhhhhhhh :2: boshayallersmile biz burda verelim diye çabalarken bide üstüne 1 buçuk kilo fazla çıkıo kaydirigubbakcemile3

Aylin benim velet akşama kadar yumurcak tv izler daha doğrusu kendisi izlemese bile açık kalıcak diye ağlar o başka odadayken kanal değişirim hemen koşturup ağlar .bende bişey izleyemiyorum ondan canım.ama esra erolu bilmez olurmuyum kayınvalidem çok izler onu kaydirigubbakcemile3

ben cok severim esra erolu. sinoplu ayancikli, hemserimiz. annemde o taraftan... o yüzden sanirim hehe

kızlar yürüyüşe gitmeden size bir bakayım dedim

masumm çocuklara çizgi film açarsın kulaklığıda takarsın kulaklarına nilüfer turizm rahat güzel güzel gelirsiniz canım

çıkmana ohh be demene sevindim :))

evet ya iyi kız esra evlendi sonunda aylin sende nişanlın var izliyorsun bende koca var yine izliyorum :))

Butterfly sen nerde oturuyorsun istanbulda canım?

yarın sabahtan diyetisyene gidicem gün içinde uğrayamam herhalde

22.5 değilmi bu sen çikolatayı saydın sanırım

tülay bende yumurcak izliyorum çogu zman yaaa
ama öle çok zorlamıyorlar bazne başka yerede bakıyorum
ama gına geldi artık luliden,yumurcaktan

tarçının arkadaşları
narçın,yalçın ve gülçini
muhaaaaaahahahaha

baharcım saol cnm inşş giderizz sıkıntı olmadan

bu benimm, bugünden
hayatimda ilk kez leggings giydimm, rahatmiss

izlem abla sen kilo bildirimi yapmadin????????

selam kızlar geçmişi okuyana kadar 3 kez tuvalete gittim geberiyorum ishalden, anneme söz vermiştim bir haftalığına gelip kalcam diye çok heveslenmiş ege gelicek sevicem diye bi sürü hazırlık yapmış gelemiyorum da diyemedim gelene kadar canım çıktı 1 saat yolculuk ege de bende acayip ishaliz, şimdi ananeme gidiyorum akşama sorularınıza tek tek cevap vericem :gitme:

ay hayirdirrr ablaa nolduu?

CUBUK yeee, KRAKER yeee, ishala iyidirrr

başlangıç 89
geçen hafta 71
bu hafta 70.400
giden 600gr :umursamaz: reglimin son günü, dünde çok fena ishal oldum, pazartesiye kadar kendimi toparlarım inşallah da 69ları görürüm mafoldumben

başlangıç 89
geçen hafta 71
bu hafta 70.400
giden 600gr :umursamaz: reglimin son günü, dünde çok fena ishal oldum, pazartesiye kadar kendimi toparlarım inşallah da 69ları görürüm mafoldumben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben bu hafta 1 buçuk kilo artıdayım sen çok çok iisin izlemim :umursamaz:

geçmiş olsun izloş yaaaaaaaa
patates presi yedir geye
sende kolanın içine aspirin atıp iç çok ii gelir hemen keser

canım yaa hayatta yemem 3 tane leblebi yedim zor bela, 3 haftadır k.h yapıyorum bi ishale pabuç mu bırakıcam şeftali yedim az önce inşallah birz keser egeninkini krsti biraz allahtan :gitme: birde pişik olmuş poposu yavrumun çok fenayız anlıycanız 3 saattir yatıyordum kalkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…