80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm güzeller ankaraya annemin yanına geldim yarın kına pazarda düğünümüz var
veeee muhteşem haber defactodan hani şu reklamlarda çıkan elbise varya ondan aldım orda denemedim 42 beden aldım elbise ve yeleğini eve geldim denedim çuval gibi bol oldu ay nasıl sevindirik oldum anlatamam hatta bağıra bağıra evde tek babm vardı babaaaaaaaaa 42 beden bol oldu die yanına koşup göbek atmaya başladım nasıl güldü babam sonundada bu kız kafayı yedi dedi sempatiksalakcinni
yarın gidicem ya 40ını yada 38ini alıcam
böyle gidersem 70e düştüğümde 36 beden giyerim herhalde sempatiksalakcinni

yarın bol bol resm çekip yüklerim sizlerde görürsünüz opuyorumnanaktan
ayyyyy çok mutluuym yaaa 42beden bol oldu

yaa çook sevindim bi bende heralde bu bedenler sorun ya 42 bedene zor giriyom 75 kiloyla ama kemiklerim iri benim

yarın bol bol resm çekip yüklerim sizlerde görürsünüz opuyorumnanaktan
ayyyyy çok mutluuym yaaa 42beden bol oldu

Asu demin bizim diğer topiçteki selintepenin resmini görüp ,aylinin kilolu bi çoçukluğun ne kadar zor olduğunu okuyınca ağlamaklı oldum .şimdi sende bunu yazdın ya vallahi yaşlar süzüldü gözümden .sanki kndimmiş gibi sevindim ..

Aylin artık sağlıklı ve zayıf olmanı farkındalığına varmış çok güzel bi genç kız olarak ben sana inanıyorum .80 de olursun 70 de .. İnş bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur ...

kızlar k.h diyeti deneyimlerine girip bu diyet sayesinde 30 kilıo veren selintepeye bir bakın .. çok etkileyici ..

kızlar k.h diyeti deneyimlerine girip bu diyet sayesinde 30 kilıo veren selintepeye bir bakın .. çok etkileyici ..

maşallah benle yanyana dursa kafaları göstermeseler selin abla daha genç derler ya şaşırdım ne güzel bişey bende böyle muazzam fark olsun koycam anam nerdeyse 10 kilo verdim çok kemikliyim ben ya hiç belli değil göbeğim gitti bide omuzlarım çok küçüldü başka fark yok ben hep kemiğim ama et yoktu bende zaten

deniz abla resimi bende imagehack dan yüklüyorum ona giriyosun orda resim yükleme butonu var ordan yüklüyosun sonra linkler çıkıyo doğrudan link yazan linki yazı yazdığımız yerin grafik ekle kısmına yapıştırıyosun öyle

kızlar profilime albüm ekledim bakabilirsiniz şekerler pek bi fark yok ama idare eder işte sempatiksalakcinni

Narinim bende yarından itibaren montiye başlıyorum.biliyorsun k.h la dengeleri çok yakın ama montide meyve ve sebze serbest ..yarın bende başlayıp 1 ay deneyim bakalım ondanda nasipleneyim geri kalmıyım.k.h ta 20 gün oldu bu arada =)zaman çabuk geçiyor

tülaycım ben montiye çok inanıyorum kaçamaksız yaptıgında inanki insan hem çok saglıklı hem çok zinde oluyor ve harika kilolar veriyor.ben bir türlü kaçamaksız yapmayı beceremedim yarın seninle birlikte bende start vereyim banada sebep olursun senin azmin banada bulaşır.olumunekankayizsmile

Fark olmaz olurmu yaa çok büyük fark var .Şu 7 kiloda gitse varya muhteşem olursun

Ayrıca tam tahmin ettiğim gibisin vucut olarak .yüzünü göremedim ama bide ben seni açık olarak hayal etmiştim kapalı çıktın ben gibi zemuszemus

arkadaşım olmadan resimlerimi görebiliyormusun canım tülaycım herkese açmışmıyım ben albümümü

Tamamdır ortim anlaştık vereliniortak ben şimdi monti topiğini inceliyorum .
sabah biraz yarın şu kitabıda bulur okumaya başlarsam ikimizede daha faydalı olur belki gerçi hafta sonu geldi pazartesine anca başlarım heralde okumaya .

kızlar 86 kiloluk resmimi bulamadım bununla idare edin birde yüzümü saklamak istemezdim aslında ama eşimi tedirgin etmek istemedim yoksa buradaki kimseye karşı güvensizliğim yok buna inanın lütfen

anladım tülaycım olsun nede olsa herkesin görmesini istedim.buraya eklemeyi beceremediğimden zaten albüm oluşturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…