hoş geldin izlem
bende gaiemirdeyim annen neresinde oturuyo canım
slm kızlar çok fazla gremiyorum çocularda hasta zaten
diyette idare eder öpt hepinizi
sempatiksalakcinni hoşgeldin montici kaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyor yeni sistem, bende şu fazladan 10 kilomu vereyim de sürekli olarak yeme şeklimi montiye yani kan şekerime göre düzenlemek istiyorum hayırlısıyla yardımcı olursun dem ii bacumm sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni hoşgeldin montici kaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyor yeni sistem, bende şu fazladan 10 kilomu vereyim de sürekli olarak yeme şeklimi montiye yani kan şekerime göre düzenlemek istiyorum hayırlısıyla yardımcı olursun dem ii bacumm sempatiksalakcinni
ben spor yapıyorum oğlum egede bende birlikte yapıyor görüyosunuz akannehir
ben odanın ortasına koydum annemlerden yeni getirdim bunu benim daha başka bir aletim var buda tam basen için çok zor yapılıyor 5dk çok zor yapıyorum adım atıcak halim kalmıyor bakalım inşallah işe yarar zemuszemus şu anda 83.800 geliyorum işte cumaya kadar bi 82.00 görmek istiyorum yerimseniben
hadi sizden de resim bekliyorum motive çok önemli kilolarınızı sakmayın şekerlerrlmaz: bizdede çok var ondan çünküü laelaelaelaelae
bizde yılbaşında dışarı çıkıyorduk tam ve eşime dedim ki beni bir boydan çek bakim sonra ilerde ideal kiloma düşünce buna bakıp bakıp ağlıyım dedim kaydirigubbakcemile3 yada bi daha 80li kilolarda olmamak için yaa ne güzel :kedi:
hamilelikten önce ben 73-78 arası geziniyordum zaten :kedi:
amaa buraya kadarrr artık hepsi gidecekkkkk bye byeee kilolarrr (diycem lülülülülülü ) -tatlicadiarzu- delikafadulden
( hadi kızlarr resimmmmmmmm )
evet öyle oldu :) adım tülayy kilolarından muzdarip olan 171 boyunda 84 kiloluk bi hatum :)
selam herkesee
çok fena dişim agrıyo kızlarr
menüm
sabah 1 fincan kahve
öğlen 1 kase pilav ve yoğurt
akşam 2 tane pişi (börek) 2 kaşık helva
bugün evde olmadığım için düzen kaçtı kıslar
2 lt su 1 fincan yeşil çay
1 mucize olsada yarın 82 yi görsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?