80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin izlem
bende gaiemirdeyim annen neresinde oturuyo canım

canım annem gaziemirde oturmuyor, bayındırda oturuyor, bende yeşilyurtta oturuyorum bayındıra gitmrk için gaziemirde inip, tansaşın ordan otobüse biniyoruz tekrar o yüzden gaziemirdeydim dedim... sempatiksalakcinni

slm kızlar çok fazla gremiyorum çocularda hasta zaten
diyette idare eder öpt hepinizi

geçmiş olsun yaa, tatilde hasta mı oldular kıyamam kuzucuklara çocukların alışma süreci zor geçiyor olumunekankayizsmile dikkat et kendine canım

sempatiksalakcinni hoşgeldin montici kaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyor yeni sistem, bende şu fazladan 10 kilomu vereyim de sürekli olarak yeme şeklimi montiye yani kan şekerime göre düzenlemek istiyorum hayırlısıyla yardımcı olursun dem ii bacumm sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan

Heralde bu montici benimdir bilmiyorumkismile
benim açıdımdan herşey süper sıfır kaçamaksız gidiyorum bakalım . yarın tartıl daha söyler montinin bana yarayıp yaramadığını =)
Meyve ve sebzesizlik bana göre değilmiş izlm yaa nasıl özlemişim doya doya meyve yemeyi kaydirigubbakcemile3 Sen iste yeterki gülüm yardım ederiz tabi opuyorumnanaktan

evet öyle oldu :) adım tülayy kilolarından muzdarip olan 171 boyunda 84 kiloluk bi hatum :)

Vay vay vayyyyy İzlemcim geçmişte bişey ararken bak nelerle karşılaştım.inanılmaz yaa ne çabuk geçti valla .
İyi ki yapmışız ve iyiyki dayanmışız diyete meyvelerini nerdeyse toplamak üzeriyiz

ewert izlemcimm
hasta oldu çocuklar malseff

bende monici olucam dönüşte ama anlamıyorum ben

herkesin kandili mübarek olsun.....
bugun yediklerim :
sabak 1/3 simit üçgen peynir çay (şekersiz)
ara elma
öğle 2 kaşık yoğurt salatalık lor peyniri 4 tane yaprak sarma :)
ara 1 dilim ekmek 1 kk peynir
akşam 2 dilim ekmek 100gr kadar tavuk ızgara 3 kaşık sebze yemeği salata 3 yaprak sarma ( pilav yerine artık) :)

menüm;

sabah;2 dilim kızarmış ekmek,yarım domates,2 kaşık lor,1 tane biber,yeşillik
ara;1 bardak form çayı
öğlen;2-3 y.k makarna,sayısı belirsiz biber turşusu ama çok değil
akşam;1 kepçe barbunya yemeği,2 y.k patlıcan közlemesi,2 y.k makarna,1 dilim kızarmış ekmek,salata

menüm

sabah 1 fincan kahve

öğlen 1 kase pilav ve yoğurt

akşam 2 tane pişi (börek) 2 kaşık helva

bugün evde olmadığım için düzen kaçtı kıslar

2 lt su 1 fincan yeşil çay

bu günki menüm
sabah 1 dlm börek
öglen yok
akşam 6 tane köfte 2 parça tavuk patetes kızartması çok güzel değilmii ama ekmek yemedim hahahahaaaaa

KIZLAR YARIN BILDIRIMLERI YAPARKEN lütfen düzgün yapin..

baslangic
gecen hafta
bu hafta
verilen KILO

bu sekilde olurmu?

Listeyi ben yapiyorum yarin... masum ve izlem ,,tatilde''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…