80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün kendime etimek aldım ekmek yerine yicem 1 dilimi 35 kalori oluyo çok iyi işte yedim yemekle ekmek gibi yedim valla

bendede polikistik over var bende son 1 yıl içinde 12 kilo aldım ve vermekte çok zorlanıyorum.ama tabi ki pes etmicez hasta olup verenler var bizde vereceğiz inşallahhzemuszemus

cnm insülin direnci için doktor glifor verdi onu içiyorum.sanırım zayıflamama yardımcı oluyor.gerçi çok kilo kaybetmiyorum ama yavaş yavaş vericez inşallah zemuszemus

cnm insülin direnci için doktor glifor verdi onu içiyorum.sanırım zayıflamama yardımcı oluyor.gerçi çok kilo kaybetmiyorum ama yavaş yavaş vericez inşallah zemuszemus

evet cnm banada verdi ama ayda sadece 10 gün iç dedi.reglin 4.günü başlayıp 14.gün bırakıyorum o yüzden pek faydasını görmedim gerçi daha bu ay içtim sadece.ama inş faydası olur yaaa..

bugünkü yediklerimi yazıyım gerçi o bahsettiğim diyeti bıraktım akşam fenalaştım aşırı baş ağrısı oldu ayağa kalkamadım eskisi gibi devam edicem az vereyim sağlıklı vereyim
sabah:salatalık,közlenmiş patlıcan,közlenmiş yeşil biber,haşlanmış kabak,ve bir domates yağsız kavrulmuş şekilde hazırlayıp üzerinede limon ve baharak ekleyip yedim (salatalık koymadım içine tabi onu sade bir şekilde yedim) 3 tane şekersiz çay
öğlen:sabahkinin aynı çay yok sadece akşam üstü 5i bir yerde çay içtim bir fincan
akşam:işte akşam fena koptum ohaoldumsmile rahatsızlanınca yemek zorunda kaldım
bir kaç kaşık pilav,bir kaç kaşık ciğer sote az yağlı,(içindeki yağlar zeytinyağıydı)
4 dilim ekmek,2 şekersiz çay bir fincanda neskafe kendime geldim ama fazla biliyorum ama ne yapiyim dayanamadım sositososito

menüm
sabah 1 bardak süt
sonra 1 saat spor
kahvaltı 2 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık peynir çay

ara 1 fincan kahve

öğlen 5-6 yemek kaşığı makarna 1 kase yoğurt

ara 10 tane kadar kiraz

akşam 3 köfte 1 dilim ekmek 1 dilim kek

ara türk kahvesi

acıkırsam 1 bardak süt
2,5 lt su
1 bardak yeşil çay

iyi geceler feryalcimopuyorumnanaktan

bende artık acıkmadan uyuyum sabaha kahvaltı etcem onun planlarını yapıyom görseniz gece yatakta yemek hayal ediyom bigün diyom 60 kilo olcam anneme köy ekmeği yaptırcam 1 küçük tepsi ekmeğin arasını yarcam doldurcam içini salça sürcem zeytin yağı 1 kalıp peynir domates,zeytin yeşillik kuru nane kekik pul biber bidaha dökcem zeytin yağını 1 litrede ayran yanına yicem baklava aldırcam ablama ölümüne baklava yicem

canım bu kadar çok yersen giden kilolar geri gelir klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…