izlem abla sen nasilsin
nasil gidiyor kayinvalidenlerde yemek olayi
istersen bu cuma da ben yapabilirim listeyi eger zamanin yoksa
bende artık acıkmadan uyuyum sabaha kahvaltı etcem onun planlarını yapıyom görseniz gece yatakta yemek hayal ediyom bigün diyom 60 kilo olcam anneme köy ekmeği yaptırcam 1 küçük tepsi ekmeğin arasını yarcam doldurcam içini salça sürcem zeytin yağı 1 kalıp peynir domates,zeytin yeşillik kuru nane kekik pul biber bidaha dökcem zeytin yağını 1 litrede ayran yanına yicem baklava aldırcam ablama ölümüne baklava yicem
canım bu kadar çok yersen giden kilolar geri gelirklava:
canım kayınvalidemde değilim, kendi annemdeyim, kayınvalideme ayın 20si gibi gidicez 15 günlüğüne... canım 1 hafta daha yaparsan sevinirim aslında, photoshopta zor oluyor her hafta tek tek isimleri yazıyorum sıralama yapılamadığı için kendim sıralayıp sıfırdan yazıyorum hepssini, bende excelde yeni bir liste hazırlıyım haftalık değişen kiloları yazarım sadece...bu hafta da yaparsan sevinirim aylincim..
ablacım 60 kiloya düşünce bu kadar şey yiyemessin ki, ben bugün 2 tane şeftali yedim bikaç bardak su içtim patlıycam sandım, bu şişkinlik hissini hiç sevmiyorum, midem küçülmüş çok az kaldı gayret et arkadaşlarının yüzündeki şok ifadesini aklına getir seni gördüklerinde akannehir kaydirigubbakcemile3
aman benimki abartı ya allah korusun o kadar kilo versem hepsini alsam çok üzülürüm korucam inşallah
valla okula bi gircem herkes şok olcak feryalmi bu dicekler çok az kaldı 2 buçuk ay zaten ben öylesine dedim abla koca koca ne iştahlı adamlar var onlar yiyemez bu dediklerimi işte 2 diliminden yaparım ben bu yemeği o zaman ama baklava 5 tane yerim yaa
aman benimki abartı ya allah korusun o kadar kilo versem hepsini alsam çok üzülürüm korucam inşallah
valla okula bi gircem herkes şok olcak feryalmi bu dicekler çok az kaldı 2 buçuk ay zaten ben öylesine dedim abla koca koca ne iştahlı adamlar var onlar yiyemez bu dediklerimi işte 2 diliminden yaparım ben bu yemeği o zaman ama baklava 5 tane yerim yaa
http://img248.imageshack.us/img248/7629/070720101079.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/7919/070720101080.jpg
kızlar bu az önce çekilmiş fotom yüzümü gizledim malum bazen erkek sinekler girebiliyor....
canım kayınvalidemde değilim, kendi annemdeyim, kayınvalideme ayın 20si gibi gidicez 15 günlüğüne... canım 1 hafta daha yaparsan sevinirim aslında, photoshopta zor oluyor her hafta tek tek isimleri yazıyorum sıralama yapılamadığı için kendim sıralayıp sıfırdan yazıyorum hepssini, bende excelde yeni bir liste hazırlıyım haftalık değişen kiloları yazarım sadece...bu hafta da yaparsan sevinirim aylincim..
ablacım 60 kiloya düşünce bu kadar şey yiyemessin ki, ben bugün 2 tane şeftali yedim bikaç bardak su içtim patlıycam sandım, bu şişkinlik hissini hiç sevmiyorum, midem küçülmüş çok az kaldı gayret et arkadaşlarının yüzündeki şok ifadesini aklına getir seni gördüklerinde akannehir kaydirigubbakcemile3
günaydın 80-90 güzelleriii
merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun inşallah a.s.
ABLACIM AFERİN SANA CANIM...BENİM BİR KARDEŞİM VAR O DA KİLOLU SENİN YAŞLARINDA BİR TÜRLÜ İKNA EDEMEDİM ZAYIFLAMASI İÇİN...NE YAPICAM BİLMİYOM VALLA....BİZ İYİLİĞİMİZDEN SÖYLÜYORUZ Kİ BİZİM DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMA DÜŞMEYİN DİYE....EN GÜZEL GENÇLİK YILLARINIZI MUTLU GEÇİRİN....BAK BAK KONUŞANA SANKİ YAŞLANMIŞTA GENÇLİK DİYOR...YAŞLANDIK AMA NE YAPARSINNNN.......akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?