80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem abla sen nasilsin
nasil gidiyor kayinvalidenlerde yemek olayi
istersen bu cuma da ben yapabilirim listeyi eger zamanin yoksa

canım kayınvalidemde değilim, kendi annemdeyim, kayınvalideme ayın 20si gibi gidicez 15 günlüğüne... canım 1 hafta daha yaparsan sevinirim aslında, photoshopta zor oluyor her hafta tek tek isimleri yazıyorum sıralama yapılamadığı için kendim sıralayıp sıfırdan yazıyorum hepssini, bende excelde yeni bir liste hazırlıyım haftalık değişen kiloları yazarım sadece...bu hafta da yaparsan sevinirim aylincim..

ablacım 60 kiloya düşünce bu kadar şey yiyemessin ki, ben bugün 2 tane şeftali yedim bikaç bardak su içtim patlıycam sandım, bu şişkinlik hissini hiç sevmiyorum, midem küçülmüş çok az kaldı gayret et arkadaşlarının yüzündeki şok ifadesini aklına getir seni gördüklerinde akannehir kaydirigubbakcemile3

canım bu kadar çok yersen giden kilolar geri gelir klava:

aman benimki abartı ya allah korusun o kadar kilo versem hepsini alsam çok üzülürüm korucam inşallah

valla okula bi gircem herkes şok olcak feryalmi bu dicekler çok az kaldı 2 buçuk ay zaten ben öylesine dedim abla koca koca ne iştahlı adamlar var onlar yiyemez bu dediklerimi işte 2 diliminden yaparım ben bu yemeği o zaman ama baklava 5 tane yerim yaa

slm 11e geliyordu 1çay kaşığı polen 3 yk.zeytinyağı ve yumurta sarısıyla maske yaptım 12de yıkandım bu hafta 2. kez yaptım çok beğendim ilk defa yaptım çünkü

yarın yazarım 28 saatlik açlık grevinden sonra 1parça börek 2 bardak 1ituzlu biri 0tuzsuz ayran 2-3 çıt çekirdek cnm istemedi

ABLACIM AFERİN SANA CANIM...BENİM BİR KARDEŞİM VAR O DA KİLOLU SENİN YAŞLARINDA BİR TÜRLÜ İKNA EDEMEDİM ZAYIFLAMASI İÇİN...NE YAPICAM BİLMİYOM VALLA....BİZ İYİLİĞİMİZDEN SÖYLÜYORUZ Kİ BİZİM DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMA DÜŞMEYİN DİYE....EN GÜZEL GENÇLİK YILLARINIZI MUTLU GEÇİRİN....BAK BAK KONUŞANA SANKİ YAŞLANMIŞTA GENÇLİK DİYOR...YAŞLANDIK AMA NE YAPARSINNNN.......akannehir

http://img248.imageshack.us/img248/7629/070720101079.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/7919/070720101080.jpg

kızlar bu az önce çekilmiş fotom yüzümü gizledim malum bazen erkek sinekler girebiliyor....

canim cok zayiflamissin süper görünüyorsunn
ama alinma birsey dicem, korkma bendede aynisi kaydirigubbakcemile3, sporsuz kollar sarkmis biraz, benimde öyle :sinifsinif: sinirr oluyorummmmmmm

bide o kollarini koparabilirim istiyorsann, altinlarda benim olurr kaydirigubbakcemile3
negüzel yakismis

tabi ablam yaparim bu haftada...
haftaya cuma son günüm sizlerle..
ve karbonhidrat diyetini birakiyorum...
eski yöntemime devam edicem...
benim icin daha iyi...

günaydın 80-90 güzelleriii

günaydinn günaydinn ablamm
birazdan carsiya gidecemm bi 4 saat yürürüm artik...
izin alisverisi yapayim son kez...
sütyen almam lazim bogazdan baglamali, elbiselerde görünmesin sütyenin askilari, sinir oluyorumm

sende biraktin kb diyetini demi

Son düzenleme:
yahu hep ayni kisiler yazmiss
hani baharnaz, selma, masumm, seyhann, bitanemm nerdesin iyimisin iyimi bebis...

herkesin isi var tabi, bide tatil devreye girdi, bende gidiyorum yakinda...
2-3 kg vermiss bir sekilde geri dönecem insallahh

aa yani şişman olduğunamı inanmıyo yoksa zayıflayamıyomu aman hepimiz genceciğiz annem bile 53 yaşında zayıflamaya çalışıyo ama görüntüden değilde yazık sağlıktan dolayı her hastalığı var

tekrar ekliyim listeyi
yarin tartilma günü

merhaba kızlar evde değildim yeni geldim sabah aç karnına kan vermeye gittim diyetisyenim istedi bazı testler.dışarıda olduğum için bugun kahvaltıda 1/3 simit ve üçgen peynir yedim.eve gelincede ara öğün olarak 1 küçük elma yedim.

slm kızlar çok fazla gremiyorum çocularda hasta zaten
diyette idare eder öpt hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…