80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buraya gireli nekadar oldu zilan?
kac gündür burdasin?

aylin ben bir kaç ara verdikten sonra 1 hafta oldu öncesinde bir kaç ay burdaydım cnm hatırlamadın sanırım hatta o zamanlar yeni sözleniyordun söz yüzüğünü göstedin bizlere ben ilk defa girmiyorum bu topiğe yani
sadece bir soru sordum resim nasıl eklenir diye cvp veren olmadı daha doğrusu kayde alan olmadı sağlık olsun demekki burda beni eski arkadaşlardan tekrar isteyen yok
hatta hatırlatmak için bişey daha söyliyim
nallc ilk merabası çok kötü olmuştu kendide üzülmüştü sonra düzeltmişti msn ile ilgili bişeylerden bahsetmişti herkesten tepki almıştı sonra düzeltti demek istediğim ben eski bir arkadaşınım sadece ara vermek zorunda kaldım
neyse Allaha emanet olun

ay canim valla hatirlayamadimm kusura bakmaa
:gitme:

gitme yavv
görüyorsun pek giren yok artik havalar sicakkk
ben bile listeyi zor yaptimm

ramazandan sonra dolar tasar burasi..

selam kizlar.kilo verenleri tebrik ediyorum.bende ramazana kadar en azindan 63 olsam diyorum,ama sadece diyorum :)) faliyet yok malesef.uzun zamandir spor yapmiyordum 1 bucuk ay önce spor salonuna gidiyordum birakdim ,evde yapmam lazim ama cok üseniyorum bugün baslicam yine ,dans ederek yapilan sporlar var,pump it up,zumba felan cok eglenci tüm vücüt isiniyor onlari denicem bakalim.normalde tek diyetle ayda 2.5 kg anca veriyorum sporda eklersem acaba 5 e cikarmi sizce?

şimdi izlem abla benim etrafımdaki tüm insanlar böyle konuşurlar ben hatta abla demem aba derim çok kaba yazması ondan demiyorum burda ben böyle kibar kibar konuşsam millet beni dalga geçiyom sanar bütün arkadaşlarım ailem oturduğum yerdekiler akrabalarım hep böyle konuşurlar bende konuşmaya böyle başladım değiştirmem imkansız bari burda düzgün yazayım izmirlileri bilmem valla ben bizim burası böyle konuşuyo bide istesemde değiştirmem ben böyle kibar kibar konuşunca konuştuğum insanla aramda mesafe varmış gibi oluyo ben anca öğretmenimle öyle konuşurum

Son düzenleme:
kızlar bu hafta bende 600 gram vermişim dün evde yoktum ben ondan kilo bildirimi yapamadım 74.9 olmuşum gördüm artık 74 ü bakalım hayırlısı

feryal, izlem ablan haklı canım daha çok gençsin sen çevrendekilere bakma kibar kibar konuşmakla mesafe olma ablacım ne alakası var ayrıca imkansı diye bişiy yoktur istersen başarırsın.okuyosun bak inş. iyi yerlere gelirsin ilerde konuşmanın düzgün olması senin açından iyi olur canı dene bence

bugünkü menüm

öğlen 3 te kalktım

1 fincan kahve 1 çokoprens

akşam
4 yk taze fasulye 2 kaşık makarna 1 dilim ekmek 1 kase cacık

akşam acıkırsam meyve yerim 1 bardakta süt içerim

bu akşam düğün var şimdi kuaföre gidicem fön çektireyim gelince giyin falan gece uğrarım artık buraya düğünden gelince kendinie iyi bakın kıslar

iyide benim konuşmam gayet güzel siz benim sesimi hiç duymadınızki ben kızılay için 2 gün bütün bucayı dolaştım ev ev milletle konuştum yani öyle bozuk bi konuşmam yok benim

selam kızlarrrr

ben sanırım kilo aldımm
valla yiyorum habie ekmek yemiyorum ama çekirdek dondurma offf yaaaü

6 aydır ilk rölantim bu benim umarım çokk sıkıntı olmaz

adet oldum bugün ama çok az oluyor umarım sonu gelir
ha birde dün 2 dilim pizza yedim
çok utanıyorummm

--------------------------------------------------------------------------------

stvyi izliyorum şerifenin güzelliğine bittim yemin ederim kozana gidip sevesim geldi

herkese iyi akşamlar tülaycım tebrik ediyorum birinciliğini :hooray: monti yaradı sana şeker

aylincim liste içinde ellerine saglık tatlım bunlar senin için a.s.

canım anlıyorum seni.Allah kimseyi böyle bi olayla imtihan etmesin inşallah benim görümcem aldatılma süphesiyle 96 kilodan 70 düştü çokta boyu uzundur hiçbir olaydan kolaylıkla etkilenmeyen görümcem bi süpheyle bile bu hale geldi.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir olayı.

izlem monti harika şeker yeterki kaçamaksız yap bence sende k.h dan sonra montiyle korumalısın ulaştıgın kiloyu

feryal aile ortamında tabiki herkes nasıl konuşursa öyle konuşucaksın, ama okulda dışarı çıktığın bir mekanda bu konuşmanı ev sınırları içerisinde bırakmalısın, ilerde zorluk çekmemen için, o kadar etkilenmişsin ki buraya yazarken bile konuştuğun gibi yazıyorsun ben ilerde zorluk çekme diye söyledim, burda akraban filan yok ki sen normal yazınca kimse mesafe takıntısı filan yapmaz korkma, ben senin iyiliğin için söyledim herşey senin elinde

bende öyle düşünüyorum
ohhhh götür şekerim, hiç ciğerciğin sızlamadımı kız hemde 1 dilim değil 2 dilim sen şimdi onun yanında patates de yemişsindir kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum yaa şu uyuyan metebolizman bi uyansın bakalım şaşırsın gelince evine halledersin sen sempatiksalakcinni kız eminönünde benim içinde balık ekmek ye kaydirigubbakcemile3
izlem monti harika şeker yeterki kaçamaksız yap bence sende k.h dan sonra montiyle korumalısın ulaştıgın kiloyu

ewet denizcim benimde aklımda, şu fazlalık 10 kilomu vereyimde, tülaydan ve senden yardım istiycem olumunekankayizsmile

izlem slm canım nasılsın

ya yardım istiyorumm kendi diyet listeme devammı etsem yoksa bende monti diyetinemi başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…