buraya gireli nekadar oldu zilan?
kac gündür burdasin?
aylin ben bir kaç ara verdikten sonra 1 hafta oldu öncesinde bir kaç ay burdaydım cnm hatırlamadın sanırım hatta o zamanlar yeni sözleniyordun söz yüzüğünü göstedin bizlere ben ilk defa girmiyorum bu topiğe yani
sadece bir soru sordum resim nasıl eklenir diye cvp veren olmadı daha doğrusu kayde alan olmadı sağlık olsun demekki burda beni eski arkadaşlardan tekrar isteyen yok
hatta hatırlatmak için bişey daha söyliyim
nallc ilk merabası çok kötü olmuştu kendide üzülmüştü sonra düzeltmişti msn ile ilgili bişeylerden bahsetmişti herkesten tepki almıştı sonra düzeltti demek istediğim ben eski bir arkadaşınım sadece ara vermek zorunda kaldım
neyse Allaha emanet olun
feryal, şu kelimeleri düzgün kullansana ablacım, yapcam etcem izmirliler böyle konuşmaz kız, daha genceciksin hadi bakalım diksiyonunu da düzelt biraz okula gidince köklü bir değişim hissetsin sende arkadaşların... :lepi:
şimdi izlem abla benim etrafımdaki tüm insanlar böyle konuşurlar ben hatta abla demem aba derim çok kaba yazması ondan demiyorum burda ben böyle kibar kibar konuşsam millet beni dalga geçiyom sanar bütün arkadaşlarım ailem oturduğum yerdekiler akrabalarım hep böyle konuşurlar bende konuşmaya böyle başladım değiştirmem imkansız bari burda düzgün yazayım izmirlileri bilmem valla ben bizim burası böyle konuşuyo bide istesemde değiştirmem ben böyle kibar kibar konuşunca konuştuğum insanla aramda mesafe varmış gibi oluyo ben anca öğretmenimle öyle konuşurum
feryal, izlem ablan haklı canım daha çok gençsin sen çevrendekilere bakma kibar kibar konuşmakla mesafe olma ablacım ne alakası var ayrıca imkansı diye bişiy yoktur istersen başarırsın.okuyosun bak inş. iyi yerlere gelirsin ilerde konuşmanın düzgün olması senin açından iyi olur canı dene bence
canım benim eskiden hiç iradem yoktu...ne bulursam yerdim...abur cubur benim vazgeçilmezimdi...bir oturuşta 10 paket çikolata yerdim abartısız yani....ne olduysa doğumdan sonra oldu...doğum psikolojisi,,,kaynanamın ilginç bakışları,,,üzerime hiç yakışmayan elbiseler,,,ve tabikide aldatılma korkusu....eşim beni çok seviyor ama kendimi o kadar iğrenç buluyordum ki bi gün eşim beni beyenmez ve aldatırsa diye hep içimde bir şüphe vardı..ve o şüpheyle bu işe başladım....karşılığını aldım....şu an çok mutluyum,,ne giysem yakışıyor...eşim artık zayıflama diyor yeter ama ben daha hedefime ulaşmadım vereceğim 7 kilom var.....kızlar insan istese yapabiliyormuş demekki....benim gibi iradesiz biri bunu başardı ya herkez yapabilir bence...HIRS HIRS HIRSSSS.....[/COLO
şimdi izlem abla benim etrafımdaki tüm insanlar böyle konuşurlar ben hatta abla demem aba derim çok kaba yazması ondan demiyorum burda ben böyle kibar kibar konuşsam millet beni dalga geçiyom sanar bütün arkadaşlarım ailem oturduğum yerdekiler akrabalarım hep böyle konuşurlar bende konuşmaya böyle başladım değiştirmem imkansız bari burda düzgün yazayım izmirlileri bilmem valla ben bizim burası böyle konuşuyo bide istesemde değiştirmem ben böyle kibar kibar konuşunca konuştuğum insanla aramda mesafe varmış gibi oluyo ben anca öğretmenimle öyle konuşurum
feryal, izlem ablan haklı canım daha çok gençsin sen çevrendekilere bakma kibar kibar konuşmakla mesafe olma ablacım ne alakası var ayrıca imkansı diye bişiy yoktur istersen başarırsın.okuyosun bak inş. iyi yerlere gelirsin ilerde konuşmanın düzgün olması senin açından iyi olur canım
dene bence
selam kızlarrrr
ben sanırım kilo aldımm
valla yiyorum habie ekmek yemiyorum ama çekirdek dondurma offf yaaaü
6 aydır ilk rölantim bu benim umarım çokk sıkıntı olmaz
adet oldum bugün ama çok az oluyor umarım sonu gelir
ha birde dün 2 dilim pizza yedim
çok utanıyorummm
izlem monti harika şeker yeterki kaçamaksız yap bence sende k.h dan sonra montiyle korumalısın ulaştıgın kiloyu
feryal aile ortamında tabiki herkes nasıl konuşursa öyle konuşucaksın, ama okulda dışarı çıktığın bir mekanda bu konuşmanı ev sınırları içerisinde bırakmalısın, ilerde zorluk çekmemen için, o kadar etkilenmişsin ki buraya yazarken bile konuştuğun gibi yazıyorsun ben ilerde zorluk çekme diye söyledim, burda akraban filan yok ki sen normal yazınca kimse mesafe takıntısı filan yapmaz korkma, ben senin iyiliğin için söyledim herşey senin elinde
bende öyle düşünüyorum
ohhhh götür şekerim, hiç ciğerciğin sızlamadımı kız hemde 1 dilim değil 2 dilim sen şimdi onun yanında patates de yemişsindir kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum yaa şu uyuyan metebolizman bi uyansın bakalım şaşırsın gelince evine halledersin sen sempatiksalakcinni kız eminönünde benim içinde balık ekmek ye kaydirigubbakcemile3
ewet denizcim benimde aklımda, şu fazlalık 10 kilomu vereyimde, tülaydan ve senden yardım istiycem olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?