80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feryal fiziğin gayet güzel bence boyun uzun olduğu için kilo belli olmuyor bence 70 kg kadar inersen senin için yeterli olacaktır. Bu halinle gayet zayıf gözüküyorsun.

teşekkür ederim herkes aynı şeyi diyo sana bu kadar yeter kemiklerin gözükcek falan dedim yok ben 65 e incem artık zayıf kategorisinde olmak istiyorum bende ya

feryal fizigin güzel ama kot veya baska bir pantolonla resim cekinsen ozaman daha iyi anlasilir burda basenlerin yok gibi ama pantolonda nasil bilemeyiz ....

yok benim hiç basenlerim bi göbek şikayetim vardı oda gitti zaten ama bende durak yok devam yani böyle artık zayıf ketogorisinde olmak istiyorumsempatiksalakcinni

bende inanmam çünkü bende bir deri bir yağ birde kemik var evet evet devam 65 e kadar ama 60 ı isterim ama ben o zaman dediğin gibi bir deri bir kemik olurum yüzüm çirkinleşir

bizdede öyle deniliyor aslinda ankarada madimalak denilir ama kimisi cacik diyor onun icn dedim

bizdede öyle deniliyor aslinda ankarada madimalak denilir ama kimisi cacik diyor onun icn dedim

kızlar o zaman sizi izmire davet ediyorum bu cacık yada madımalak dediğiniz şey ne otundan yapılır

sabah
ekmek arasi kasar yedim
1 kuru pasta yedim

ara
az kuru yemis

ögle
tavuk ve bulgur pilavi yicem
cacik yapmayi düsünüyorum yanina yani salatalikli bildigimiz yogurtlu cacik ,aylinler karbonhidrat diyetinden bahsediyorlardi bulgurla yogurtmu ne yenilmezmis ,dogrmuyudu bu yoksa benmi yanlis hatirliyorum

hepinize tatilden selamlar. Dün köydeydik düğümünuz vardı düğün yemekleri falan biraz düzenim bozuldu. Bol bol yüzüyorum hareket yapıyorum zayıflayamasamda sıkılasmak istiyorum. Bugün biraz çikolatalı pişmanıye kaçamağım oldu. Tartı olmayınca kontrolsuz oluyorum biraz

pek uğrayan olmamış

Seyhan tadını çıkar canım olsun hareket halinde atarsın yediğin kaçamakları

sağol bahar abla. Kilo almam sanırım ama verememde çok dışarıda yemek yiyoruz bugün akşam tekrar dışarda yiyeceğiz. Izgara tercih ediyorum başka ne yiyebilirim. Zor oluyor

selam kızlar benimde bugün düzenim karılştı ne yeidm bilmiyorum birde adet olucam öf f bu hafta keisn artıyım

kızlar nbr of cinler tepeme çıktı bu sıcakta yani hiç bir yorum yapamıyorum kadının biri başka bir kadına oturmuş araba düzeltiyor geçebilirmiyim dedi oda sığmadınmı demezmi ben utandım kadının o lafına pazarın ortasında o kadar insanın içinde yapılacak şey değildi bence

2.olarak bir çocuğun ayağını çizip geçecek araba kadın para hesabı yapıyor ani bir reflexle çektim ayağı acımasın diye bir çemkirmezmi salak ya cinler tepeme çıktı resmen nevrim döndü ya önce sorar insan noluyo diye ayıp be şeytan dedi sonradan fırlatı ver çocuğu görsün gönünü salak kadın of ya ne gündü ama iyi niyeti su istimal etmek bu sadece

selam kızlar, bugün tatilimiz bitiyor, sabah 5 de yola çıkıcaz 12-13 saat sürüyor konyada afyonda filan dururuz büyük ihtimalle... tıkınmak için :)) sucuk etli ekmek ekmek kadayıfı az az yeriz artık abartmadan öpüyorum hepinizi evimizde görüşürüz...

slm buraya yazmadım daha ama 90+ve 7.takım biliyor nasıl bir babam olduğunu yapacağını yaptı yine bütün işi lokmaları boğazımıza dizmektir onun yanında yememeye gayret göstersemde mecbur kaldım ve oturdum sofraya of of ne desem boş artık ağlama krizine gireceğimden %100 eminim zaten bana doğuştan bir nefreti var kızım diye haftalarca eve gelmemiş kızartma yaptık ve en son ameliyattan önce yediğim için hadi yiyim azcık diye oturdum pazardan gelmiş yorgun argın oturmuşum yarım tabak yedim yarısı duruyor yiyorum daha demezmi yiyin yiyin sonra zayıflıcam diye uğraşın diye (tabi terbiyemin müsade etmediği bişey söylediği için çevirdim lafı)kalktım sofradan bende şimdi de kuscam ve bütün yedimlerimi çıkarcam neydi benim günahım da doğduğumdan beri uğraşıyorum sabrediyorum sizlerede yazıyor olmasam çatlardım herhalde

zuzum gerginsın canım üzülme yinede okadar bunlar gelip geçici şeyler.Izloş hayırlı yolculuklar afyonda ekmek kadayıfı ye benim için memleketim  Bende bir yoğurtlu köfte indirdim yanına bir bardak kola

yazık ya o ölen kadının doğum günüymüş ve 2.5 yaşında kızı varmış günah ya kıyamam az sabırla diyet spor yap zayıfla

bende yavaş yavaş kilo veriyorum ama kıskanıyorumda bir yandan kolayca zayıflayanları ama iyiki onları alacak param yokta sağlığımı tehlikeye atmıyorum

zalimi zuzum yazmışım senin için önceki yazımda. Biz yavaşta olsa veriyoruz canım bunada sükür birde 150 kilo insanları düşün. Türlü türlü bünye varferyalcim sorumu tabiki vatanımı Of bir kaç lokma künefe yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…