80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

efe çağla kilolarımız hemen hemen aynı cnm inşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.seninde bel çevrende sanırım problem topikte en yavaş kilo veren benimmmmmmmmafoldumben

benm sorunum göbek bacak basen yok bende göbeğimi eritmemm lazmm tabi 2 dogum birde sezaryanın katkısıda var 94 80 indim bunada şükür bide 70 olsammm daha ne isterim

masum cnm prtscn tuşuna basıp yani dosya açıkken paintte genişliğini falan ayarla resim yükleme sitesinden url alıp buraya koyabilirsin biraz uzun sanırım ama sonuç alabilirsin

bu arada bugün oruçluyum gece 3buçuktu pandanın minik dondurma kaşıklarıyla 3 kaşık polen içtim 1 kahve kaşığı anca gelmiştir belki sahura uyumuşum 4buçuk saat kaldı iftara ama gayet zindeyim açlık ve susuzluk hissetmiyorum ve halsizlik falan da yok akşama çok istediğim domatesli tel şehriye çorbasından yapmayı planlıyorum 1 ayı geçti belki cnm istiyorda bir fırsatım olmuyor yapmaya birde köz kırmızı etli biberle maydanoz sarmısak ekşi yağ tuz salata yapcam öyle harika oluyor

masumm evet canım sabah tartıldım 77 bugün reglimin 1 günü kendi,mi daha çok kilo almış gibi hissediyorum hadi hayırlısı
bir aksilik olmazsa cuma bildirim yaparım

regl döneminde tartilmak iyi degil diyorlar birde daha cok kilo alinabiliyormus reglde,allahim bende olayim artik regl yaaa cok istiyorum oglum 7 aylik oldu hala olmaidm emzirdigim icin,ne yapsam sasirdim hergün bekledigim icin gelmiyor körolasi sey :))

selam kızlarr

seyhancım listeyi yaptım ama world dosyası buraya yapıştırdıgımda normal yazı gibi çıkıyor
izloş eger girersen bana yardımcı olurmusun nasıl kopyalıycam ben bu listeyi buraya

canım, listeyi yaptığında prtsct yap painte yapıştır onu, sonra o fotonun resmini düzenle, kaydet sonrada jpeg uzantılı olarak yapıştır, ama yapamassanda, zaten 1 ay ara vermiştik canını sıkma,

kızlarr 1 klo dha vrmşm 83 üm :)

bravoo, önce 73leri sonra 63leri görebilmen dileğiyle, hiç bozma o kadar çabuk geçiyorki zaman, yılbaşında 83 kiloydum inşallah bende 63leri görürüm en kısa zamanda sen sabırla ilerle yeter, aramıza hoşgeldin bu arada... opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bugün regl oldum, dün 1 tabak mantı hüplettim ananem elinde sopayla başımda bekledi, tabak bitene kadar :)))) süperdi heralde 1 senedir filan yemiyorum çok aram yoktur mantıyla filan ama iyi oldu ödül oldu bana, perşembe günü dönücez nasipse.... tatilimiz bitiyor eevimi sizleri çok özledim, en kısa zamanda toparlanırız hepimiz inşallah...

SELAM KIZLARR

vala çocuklar yedi beni denizin aglaması hiç durmuyor hemde hiçç daha yeni uyudular bende spordan geldim duş aldım yatıcam hemen çünkü gecede uyanıyorlar çok fazla sanırım sıcaklardan

3 saat yürüyüş yaptım 4te çıktım 7 de geldim yoruldum ama 1200 kalori vermiş 430 kalıri almışım

izloş valla ugraştım ama yapamıyorum pek beceriksiizm ben bu konularda cnm

artık sne gelince yaparız olmadı bu arada mantı afiyet bal şeker olsun

dönünce sende montiye gelsenee

kızlar ben bu arada

yosun sabunu ,lahana yagı aldım sıkılaşmak için umarım işe yarar

yosun sabunumu ilk defa duydum CADIARZUcahilim ben cahil bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

yosun sabunu ve kabak lifi önermişti banada bi arkadaşım ama her düşa girdiğinde uğraşıp ovalanıcaksın düzenli bir şekilde, ben zenli yapmam diye almadım, sen yap bakalım da işe yararsa bende alırım bacaklarıım için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…