80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam kızlar bu sıralar 3 gündür yiyorum yiyorum sürekli ama kilo veriyorum bide bugün tartıldım 72.9 dum ablamlar vardı 2 gündür efeye alınanları ben yedim jelibon bonibon dankek browni intense eti fındıklı top kek etipuf cips şekerler 9 kat tat muzlu süt,şölen çikolata 80 gram yedim ++ bir magnum yedim ama çok yedim yemekleride çok yedim makarna kısır falan ama genede vermişim nasıl bir bünye oldu bende kendini şaşırdı yazık metobolizmam

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok mutluyum kilo olarak fazla veremesemde incelme olduğunu fark ediyorum akşam arkadaşımda söyledi sen kilo vermişsin dedi bunun fark edilmesi beni memnun etti. Spora biraz ağırlık verebilsem daha hızla vereceğim inşallah. Bu hafta temizlik yapıyorum bayağı kalori yakarım heralde ayın onunda diyetisyene gideceğim bakalım o ne söyleyecek. Birde doktordan ramazan için diyet listesi isteyeceğim aldığımda sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:

feryal yazdıkların hiç hoş değil bence, kendine ve bize verdiğin bütün sözleri bi anda silmişsin, kaçamaksa 1 olur 2 olur 3 olur birde marifet gibi vermişim diyorsun, iyi böyle yemeye devam et, ama buraya yazma lütfen... alsanaalsanasmile

hayırr izlem abla beni yanlış anladım ben onu iyi bişeymiş gibi yazmadım tabiki kötü şeyler yaptım ama bugün bıraktım yemeği yarım dilim kepek ekmeği,yarım domates,yarım kk peynir,2 tane zeytin 1 buçuk kaşıkta menemen yedim yani bıraktım ben hani kilo vermem azalmıştı ya dedim şaşırtayım metobolizmamı

slm herkeze bende dünki aşırı menumu yazayım
sabah az melemen 2 dlm k ek. kaşar çay öğleden sonra misafirlikteydin 1 kase kısır 1 dlm börek 2 k k patetes salatası 2 çatal tavuk göğsü yedim dayanamadm akşam hiçbirşey yer kalmadı regli dönemimdeyim oyüzdende kaçırdm birazz

sanırım kedimede diyet yaptırmalıyım internetten araştırmama göre obezliğe doğra gidiyo göbeğinde sarkma var elleyince hiç bir kaburgası belli olmuyo çabuk yoruluyo dün koştu koştu sonra köpekler gibi nefes nefese kaldı ayrıca daha 1 yaşında bile değil 3 buçuk kilo bi evde şişman varsa herkes şişman oluyo genlerden desem değil kediyi annem doğurmadı ya

:roflol:

selam kızlar

masumm oğluşların sıcaklardan uyuyamıyordur canım kızkardeşimde ankarada onunda 5 yaşında kızı var oda uyuyamıyormuş pencereleri bile açmaz kız çabuk hastalanıyor bronşit astı oluyor

nemesis sen varya sen ne şeker şeysin ya yazdıklarını okuyunca sonrada darkolive a yaptığın savunma şeklin beni güldürdü

duruyılmaz ramazan listesini alınca bizimle paylaşırsan sevinirim canım
senin diyetistenin nerde canım

hehe ama gerçekten öyle öyle 2 gün gönlümce yedim sevindim kilo almadığıma vede daha sonra hızlandırayım diye yaptım bugün azıcık yedim

selam kizlar nasil gidiyor diyetler

menum

saah

3.4 kuru pasta
kahve

ara
1 hashas ekemgi

ögle
cacik yemegi (kimi yöreye göre madimalak da deniliyor)
komposto

aksam
1 kase kfleks

9 bardak su
2 bardak maydonoz suyu

feryal fiziğin gayet güzel bence boyun uzun olduğu için kilo belli olmuyor bence 70 kg kadar inersen senin için yeterli olacaktır. Bu halinle gayet zayıf gözüküyorsun.

Son düzenleme:
feryal fizigin güzel ama kot veya baska bir pantolonla resim cekinsen ozaman daha iyi anlasilir burda basenlerin yok gibi ama pantolonda nasil bilemeyiz ....

Kızlar PEPPER TİME isimli zayıflama ilacı 23 yaşındaki bir bayanın ölümüne yol açmış ilacın içinde bulunan SİBUTRAMİN etken maddesi yüzünden bağırsakları tahrip olmuş. Zayıflamak uğruna lütfen bu tarz ilaçları kullanıp sağlığımıza zarar vermeyelim.

burda bir bayan kullaniyordu 5 günde 3 kilo verdi ,bir iki arkadasla dedik kullanma iyi degildir hemen kilo vermek felan ama dinlemedi ,sonrada ugramadi zaten birdaha

zuzum bizim Anadoluda da madımalak deniliyıor canım bende bayılırım otlu yemeklere :)
aslında Anadolu değilde Akdeniz insanı gibiyim otun sebzenin her türüne hastayım

nemesis bir deri bir kemik kalmışın kızz :)) desemde inanma sen yine ideal kilona kavuşmaya bak yarın üniversite filan derken kilona kilo biner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…