herkese selam kızlar bu sıralar 3 gündür yiyorum yiyorum sürekli ama kilo veriyorum bidebugün tartıldım 72.9 dum ablamlar vardı 2 gündür efeye alınanları ben yedim jelibon bonibon dankek browni intense eti fındıklı top kek etipuf cips şekerler 9 kat tat muzlu süt,şölen çikolata 80 gram yedim ++ bir magnum yedim ama çok yedim yemekleride çok yedim makarna kısır falan ama genede vermişim nasıl bir bünye oldu bende kendini şaşırdı yazık metobolizmam
feryal yazdıkların hiç hoş değil bence, kendine ve bize verdiğin bütün sözleri bi anda silmişsin, kaçamaksa 1 olur 2 olur 3 olur birde marifet gibi vermişim diyorsun, iyi böyle yemeye devam et, ama buraya yazma lütfen... alsanaalsanasmile
sanırım kedimede diyet yaptırmalıyım internetten araştırmama göre obezliğe doğra gidiyo göbeğinde sarkma var elleyince hiç bir kaburgası belli olmuyo çabuk yoruluyo dün koştu koştu sonra köpekler gibi nefes nefese kaldı ayrıca daha 1 yaşında bile değil 3 buçuk kilo bi evde şişman varsa herkes şişman oluyo genlerden desem değil kediyi annem doğurmadı ya
duruyılmaz ramazan listesini alınca bizimle paylaşırsan sevinirim canım
senin diyetistenin nerde canım
selam kızlar
masumm oğluşların sıcaklardan uyuyamıyordur canım kızkardeşimde ankarada onunda 5 yaşında kızı var oda uyuyamıyormuş pencereleri bile açmaz kız çabuk hastalanıyor bronşit astı oluyor
nemesis sen varya sen ne şeker şeysin ya yazdıklarını okuyunca sonrada darkolive a yaptığın savunma şeklin beni güldürdü
Kızlar PEPPER TİME isimli zayıflama ilacı 23 yaşındaki bir bayanın ölümüne yol açmış ilacın içinde bulunan SİBUTRAMİN etken maddesi yüzünden bağırsakları tahrip olmuş. Zayıflamak uğruna lütfen bu tarz ilaçları kullanıp sağlığımıza zarar vermeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?