80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün 2,5 ltre su içebildim kızlar.. 1 fincan yeşil çay,1 bardak da 5in1...

örtü oyası yapıyorum baharnazcım.. tesettürlüyüm ben .. yazma,yemeni,çember,tülbent... birçok adı var bu örtülerin... cidden aramızda benim gibi tesettürlü olan var mı acaba?

tesettürlü olabilirsin canım mutlakada vardır aramızda önemli olan gönüllerin birliği ve hoş paylaşımlar. yaptığın şeyleri bende çok severim ama kullanmayı yapmayı beceremiyorum
bu ince işlerin zor olduğunu biliyorum ama bazen bende evde zaman buldukça tığ işi filan yaparım ( ii bir terapi bence)senin yağtığın kadar ince işleri yapamam

bende bugün 2,5 ltre su içebildim kızlar.. 1 fincan yeşil çay,1 bardak da 5in1...

ben de 2,5 lt su içtim de birşey sorcam şekersiz çay istediğimiz kadar içebilyormuyuz bir sınırı var mı? ben hiç dikkat etmedimde bu duruma bugüne kadar

ben elişinin her türünü seviyorum cnmm.. bu aralar buraya girmekten pek yapamasamda :))

baharnazcım benim çayla pek aram yok zaten... normalde yeşilçay pek içmezdim.. diyet dolayısıyla içiyorum.. normal çayı da 1 yada 2 bardak içerim ancak... bizd e demliği bitiren eşimdir genelde. kaydirigubbakcemile3 ama herşeyin fazlası zarardır sanırım... tam bir fikrim yok çay konusunda..

canım bende çıkayım internetten çözdüğüm soru yeter birazda kitaplara yöneleyim...herkese iyi akşamlar

ah canımmm.. ben 3 haftadır buralardayım.. o saatleri bi kestirebilsem bende o zaman gircem ama.. :)))
ben girdiğimde 3 saatte burda olsam -genelde- gelen pek olmuyo.. çıkıyorum bi ara tekrar girdiğimde sayfalar birikmiş ve herkes gitmiş oluyo kaydirigubbakcemile3

şu çay konusunda bi arkadaşın fikri olursa beni haberdar edermisin
çünkü ben sabah öğlen akşam yaklaşık 10 çaybardağı tüketiyorum canım fisfisfis
tekrar ii akşamlar

bende çıkıyorum.. örtü yarına yetişicek daha 1 kenarının motifleri eklenmek üzere beni bekliyo... sabah da okula gidicez. gecikmeli 23 nisan kutlaması için... erken kalkmamız lazım.. avukat kızımın topuzu olcak.. herkese iyi geceler....

bugün şanslısın bende bu saatte pek olmazdım bugün gelicem tuttu

sen buraya yazdığına göre mutlaka birilerinin fikri olacaktır cnmm.. tekrar girdiğinde denk gelirsek sölerim.. gerçi sende görürsün ya neyse.. iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…