80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr

hoşgeldin aramıza..öncelikle kendine bir çizelge yap.hergün yediklerimizi paylaşıyoruz burda kaçamak yapsak bile söylüyoruz ve sorumluluk almış oluyoruz.:) cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.canını sıkma hep birlikte başarıcaz.hemde siz daha gençsiniz daha kolay atarsınız kiloları.

mervecim hoşgeldin aramıza...
öncelikle baharnazında dediği gibi buraya sık sık girip muhabete katılıyosun... akşam gün içinde yedklerini yazıyosun.. üstte ben yazdım örnek olabilir... ama doğru yaz.. unutma burda kimse görmüyo senin ne yediğini ama kendini kandırmış olursun sadece...
azimle ve burdaki arkadaşlık ve motivasyonla temmuza kadar ne kilolar gider ohoo... benimde 3. haftam ama inanıyorum yaza incecik olacağıma.. önce inan.. sonra buraya sık gel ve başar... geçmişi oku istersen biraz fikir edinmş olursun...

bende yediklerimi ve yemeyi düşündüklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepekli ekmek iki zeytin 1 kk peynir şekersiz çay
ara şekersiz çay 2 tane kepekli bisküvi
öğle 1 dilim ekmek çorba 3 kaşık tavuk sote 2 kaşık kereviz
ara yemeyi düşündüğüm bir kivi ve elma
akşam yemeyi düşündüğüm ot kavurma bir kase yoğurt
50 dk yürüyüş yaptım
birde 1.5 lt su içtim

canım at kendini sokağa hedeflediğin kiloyu hayal et.sürekli başaracağına tekrarla inandır kendini.bence yılma zamanı değil.işte ön önemli devre hepimiz için ilk heves gidince yavaşlamaya başlıyoruz ve eskisinden çok kilo alıyoruz.ben kendi kendime bu sefer başarıcam yenilmeyeceğim diyerek telkinde bulunuyorum.

alnağmecim neden moralini bozup hevesini kaçırıyosun... diyette yapılan en büyük yanlış 1 kere kaçamak yapınca nasıl olsa başladım artık gene başaramıcam deyip yarıda bırakmakmış.. daha bi dört elle sarıl diyetine.. baş gram gram da olsa gidiyo kilolar.. ben geçen hafta 500 gr. vermiştim.. bu hafta umutluyum ama.. sabah 1,5 kg. gitmişti.. sevinçten uçucaktım.. motivasyonum tavan yaptı... başarıcaz hep beraber...

eflatuncum şimdiden güle güle kullan canm yeni perdeni... kaydirigubbakcemile5

kızlar bide bişey sorcam size.. aranızda çay,kahve için tatlandırıcı kullanan varmı? hiç şeker kullanmamak en iyisi tabi ama ben önceki başarısızlıkla sonuçlanan diyetlerimde kullanmıştım.. ama etkisi yok tabiki.. kilo veremediğim duraklama döneminde pes etmiştim hep.. sadece kullanan var mı diye soriim dedim..

mervecim bi de sana tavsiyem sıkı sıkı sarıl diyetine.. bi de spor.. en azından yürüyüş.. daha 20 yaşındaymışsın bak.. nişanlanıcam diyosun bunu düğünü de var.. evlenince ister istemez alırsın kilo bide ilerisini düşün.. çocuk da doğurunca yerleşir kilolar.. şimdi kilo verme daha kolay olur senin... beni kilo çizelgem hırslandırıyo açıkçası.. arkadaşların 70lerde olduğunu görünce bide daha bi hırs yapıyorum.. hemen bi çizelge yap ve şu an başlıcam ve başarıcam de.. zararın neresinden dönersen kardır..

ben hiç tatlandırıcı kullanmadım bazen kahveyi 2si değil 3 ü birarada içiyorum iyi geliyor :) çay ve diğer bitki çaylarını yaklaşık 15 yıldır şekersiz içiyorum bu yüzden diyette sıkıntı olmuyor bana
senin kullanmak istediğin 5i1 yerdenin bir zaman faydasını görmüştüm soğukken tadı hoş değildi o yüzden sıcak tükettim senin gibi karışımı kavanoza ayarladım içerken direk bir tatlı kaşığı alıp sıcak su dolu bir su bardağında 3 dk dinlendirip içiyordum sonra bıraktım

kızlar ben çıkıyorum.. okula gidicem kızımı almaya... akşam yemekten sonra girerim yine... iyi günler herkese... (bu arada şu ana kadar 18 kişi burdaydı) kaydirigubbakcemile3

şimdi bu 5li karışımı tekrar içmeyi düşünüyorum ama günde 1 su bardağı filan fazlası zararlı olabilir -*miş damarları genişlettiği söyleniyor herkes için aynı etki olurmu bilmem gerçi herşeyin fazlası zarar
bu yüzden diyetteyiz dimi

aylincim patatesin glisemik endeksi yüksek aciktiranda o tok tutar diye yemen gerekn en son seylerden biri..

selam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr
canim hosgeldin insallah istedigin kiloya ulasirsin
kizlar ben bugun regli oldum-tatlicadiarzu- karnim cok agriyo kafamçokkarıştı
bugun kahvaltimi hafif yaptim oglende 1saat tempolu yurudum hihoyyytaz once 1 elma yedim simdide yesil cay icecegim aksama karar veremedim:sm_confused: belki tavuk gosu yerim salataylacokacimcoook su cok icemedim

merhaba bugün bütüngün lahana yiyecektim ama olmadı selmadaydık misafir vardı oyüzden biraz kaçırdık heralalde ama bütün akşam lahana yiyecem

aylincim patatesin glisemik endeksi yüksek aciktiranda o tok tutar diye yemen gerekn en son seylerden biri..

bunu bildigim ii oldu abla, sagolasin
oryantal oynayabilen oryantal yapsin ben yaptim az önce 5 dk sadece, ve bacak sporu muhtesem yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…