selam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr
neden ben de ilk günlerdiki azim kalmadı bilmiyorum lavita cım ya.. Adet de olacağım onunda melonkolisi mi var nedir anlayamadım.. sen de supersin 42 ye girdiysen bu arada helal olsun canım sana kendimi acil olarak toparlamam lazım.. Flatliners İzmir e gelince beni bir silkele sen de kendime geleyim barii.. Çok moralim bozuk yaaaa ağlamak istiyorum..
kızlar bide bişey sorcam size.. aranızda çay,kahve için tatlandırıcı kullanan varmı? hiç şeker kullanmamak en iyisi tabi ama ben önceki başarısızlıkla sonuçlanan diyetlerimde kullanmıştım.. ama etkisi yok tabiki.. kilo veremediğim duraklama döneminde pes etmiştim hep.. sadece kullanan var mı diye soriim dedim..
kızlar ben çıkıyorum.. okula gidicem kızımı almaya... akşam yemekten sonra girerim yine... iyi günler herkese... (bu arada şu ana kadar 18 kişi burdaydı) kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr
aylincim patatesin glisemik endeksi yüksek aciktiranda o tok tutar diye yemen gerekn en son seylerden biri..selamunaleykummmmmmm.....
nasilsiniz ablalarim, moraller nasillll....
ben birsey farkettim, karnim cabuk acikiyor, neden bilmiyorum, patates cok yiyorum doyuruyor sisiriyor diye ama cok cabuk acikiyorum, anlamadim gitti..... veya regl olucam o yüzden mi istahim acik... hmm olabilir... umarimm 89 felan gösterir tartii........ INSALLAH....
sabah 2 dilim ekmek, arasina peynir ve salam koydum yedim...
750ml su
öglen 1 cok pismis yumurta, 1 kücük kagse türü, salata tabagindada fasulye domates patates vardi, 1 zeytin 1 kk peynir yedim
ara herhalde broccoli yicem...
aksam da 1 tas sehriye corbasi, 1 kagse salata
2 litre su icmis olurum ins...
simdilik 1 litre ictim
canim hosgeldin insallah istedigin kiloya ulasirsinselam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr
aylincim patatesin glisemik endeksi yüksek aciktiranda o tok tutar diye yemen gerekn en son seylerden biri..
seracım nasıl kilona baktırdınmı canımiyi geceler bebğimm iyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?