80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben gelene kadar herkes gitti mi?
neyse benim sayfa açık.. bakarım arada.. oya yapıyorum da bitirmem lazım bu akşam.. :sm_confused:

kızlar ben gelene kadar herkes gitti mi?
neyse benim sayfa açık.. bakarım arada.. oya yapıyorum da bitirmem lazım bu akşam.. :sm_confused:

kolay gelsin bebeq inşallah bitirirsin bende ders çalışıyorum
ama yinede bir bakayım dedim

kızlar bu arada karnım balon gibi oldu.. kasıklarım ağrıyo.. fecii.. benimki gelicek demektir..yarın kesin regl olurum.. tatlı yeme isteğim başladı.. ne yapıcam bilmiyorum..

teçekkür ederim baharnaz... sanada kolay gelsin.. iyi ders çalışmalar
canımı çektirttin kız du bi tane içiim bari..

sana tavsiyelerim var mutlaka yiyeceğin kesin şu çikolatalardan bende hiç dayanamam çünkü.
kalem gibi ince çikolatalar var yeni bir ürün onlardan alıp tasarruflu tüketebilirsin canım en azından küçük ve lezzetli kalorisine bakarak kontrol edebilirsin

hmmm.. mantıklı aslında... ben evde çikolata bulamadığımda dolapta çilek vişne ne reçeli varsa direk ona dalıyorum kaydirigubbakcemile3 1 çatal yeterli oluyor bazen.. yeterli olmak derken kendimi tutmasam kavanozun dibini bulurum da frnlemeye çalışırım hep... tühh.. az önce marketten geldim. k-bar larımı aldım ama şimdilik idare ederler kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada karnım balon gibi oldu.. kasıklarım ağrıyo.. fecii.. benimki gelicek demektir..yarın kesin regl olurum.. tatlı yeme isteğim başladı.. ne yapıcam bilmiyorum..

hahaha aynii bennn :) benimkide gelmek üzere karnimbalon gibihihoyyyt

yaa ne güzel reçellerle idare etmen ben hiç onlara yaklaşmıyorum illaki çukulata olcak bir parçada olsa şimdilik ii bakalım krizim geldiğinde nolcak fisfisfis

hihi yumurtalar patlasada KURTULSAK YAAA, patlaa hayinnn yumurta hehehe

iyi akşamlar...perdemin sparişini verdik ve cuma günü getirecekler...bebeg teşekkür ederim canım...
yediklerimi de yazayım
sabah--1 dilim k ekmek,1 h yumurta,1kk b peynir,salatalık,5 zeytin
ara--elma
öğle--1 kase şehriye çorbası,yarım dilim k ekmek,2 kaşık yoğurt
ara--k-bar,yeşilçay
ara--portakal
akşam--1 kepçe şehriye çorbası bol salata
bu arada bugün zorladım kendimi 3 lt su içtim..evde stepperım var ondan çalıştım biraz

şimdi de kızımla nescafe içicez..küçük cadımı:ecrin_bebek: uyuttum..eşim de evde yok kızımı yalnız bırakmayayım...ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar...

örtü oyası yapıyorum baharnazcım.. tesettürlüyüm ben .. yazma,yemeni,çember,tülbent... birçok adı var bu örtülerin... cidden aramızda benim gibi tesettürlü olan var mı acaba?

iyi akşamlar eflatuncum...
aylinim yumurtalara daha var.. önce bi işareti gelsin de onların zamanı da gelicek.. kaydirigubbakcemile3

benim yediklerim.... sanirim yazmistim ama olsun simdi tam olarak yazayimm
sabah: 2 dilim ekmek, arasina peynir ve salam
öglen: yarim h patates, fasulye konserve, domates => salata haline egtirdim, 1 h yumurta, 1 kagse etli türlü
ara: brokkoli
ara: muz
ara: 2 catal browni pasta
aksam: 1 kagse sehriye corbasi, 1 tas salata

2,5 litre su icecem ins :)

eflatun benim eşimde gelmedi daha.. gel de beraber içelim neskafeleri... :içelim:

abla bende korkuyorum 89 olmicam diye......... hadi 90 olsam bari... iddaliydim, yumurta patlayamadiii siskinlik gitmiyorrr........ öffff neyse ben kaciyorummm.... öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…