80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu lınkı mutlaka ındırın ve dınleyın

handeryacım cok tesekkür ederım dünden berı dınlıyorum; cok faydalı bılgıler...

canim, gelirsen ve hala grin varsa papatya,biberiye veya adacayi ic seni rahatlatir..adet sancisina birebir..

nice mutlu yıllara ınş. :)

ya ben zayıflayamıyorum kızlar ya..yaz geldı hala yerımde sayıyorum..nıye kılo veremıyorum..bana yardımcı olun lutfen ya...

bugun acayıp ıyım lavıtacım dun akşam bır türk sanat müziği koro konserine gittik.. Nasıl ıyı geldi nasıl mutlu oldum anlatamam.. Kulaklarımın pası silindi.. Neşem yerine geldi.. Yeni elbise aldım 2 beden birde leopar desenli beni acayip zayıf gösterdi havam ve neşem yerine geldi.. Sabah kendimi ben çok zayıfım zayıflıyorum yağlarım eriyor derken buldum.. Konser gece 1 de bitti ama değerdi.. Keşke hep beraber olsaydık da birlikte dinleseydik kızlar..

canım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere inşallah.. Hepimiz gençliğimizin kıymetini bilememiz lazım.. Sağlıkla inşallaha.s.

ay canim ben mutlu olduna ck sevindim, böle ol:) bizi üzmeeee
sen üzülünce bende üzülüyom
herkesin bedenine göre güzel bi kayfet var canim, cok tombis olup harika giyinenler var
ne yakisdini bilmek gerekio.
biz zayiflayana kadar ögrenirsek yeter bize, zayifladiktan sonra istediklerimizi giyeriz:)))

öne alim dedim...

belki atlamis oluruz okurken:)

denesek mi :))

canım bir ömür boyu bu günü kutlamayı nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…