ya canım ben bunu ındırmeyı cok denedım ama ındırmeyı basaramadım...kademe kademe anlatabılırmıısn rıca etsem..sorun bendemı bılmek ıstıyorum..
lavita napıyorsun görüşemiyoruz
lavita cım yapıyomusun çizelgemi
evet bitanem ama su an kac kilodasin onu sormayi unutmusum
90 mi???
evet canım 89 90 arası gıdıp elıyorum
bitanem nice mutlu seneler eşinle sana inşallah hep böyle mutlu olursun öptüma.s.günaydın kızlar, bugün eşimle yıldönümümüz, aslında evlilik değil de beraberlik, ama çok önemseriz bu günü, bakalım ne sürpriz yapacak bana :) bu akşam muhtemelen dışarda yeriz ama söz kaçırmıycam.
sizler neler yapıyorsunuz? İzmirli bir arkadaşımız daha olmuş, Dido, pek sevindim :)
canim linke tikliyorsun,
daha sonra Free user (sol daki) tikliyorsun
sonra galiba 40 dan geri saymaya baslior
o bittikden sonra
Downloade var (mavi bir yuvarlagin icinde)
daha sonra indiriorsun canim, biraz süre bilir inmesi...
daha sonra acmak istersen sifre istior senden, sifre: b@tm@n
win rar veya winzip varmi sende canim??
suan ındırıyor..yukleme bıttıkten sora bılınmeyen yayılımcı dıyor..valla anlamadım..
dun akşam kendime geldim sağol lavitacım .. Ben artık o sözleri hepsini birebir kullanmasamada sık sık tekrarlıyorum kendime..İlla aynı sözler olması gerekir bilimiyorum..Zayıfsın, yağlar eriyor, supersin, incecik gözüküyorsun diyorum... O sözler çok uzun aklımda tutmam zor.. Kendi sözlerimi aklıma her gelen yerde tekrarlıyorum.. birşeyi 40 defa soylersen olur demişler atalarımız.. Bir bildikleri vardır değil mi
?
olmamis galiba mervecim ya aaa
canim eger istersen, msn den yolluya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?