oldu canım cok tesekkur ederımhihoyyyt
ay canim allah bir ömür boyu bu günü kutlamanizi nasip eder, daha uzun coook uzun yillar beraber yasarsiniz:)
nice mutlu yıllara ınş. :)
canım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere inşallah.. Hepimiz gençliğimizin kıymetini bilememiz lazım.. Sağlıkla inşallaha.s.
canım bir ömür boyu bu günü kutlamayı nasip etsin allah
Sağolasın didocum, hep beraber inşallah.
günaydın kızlar, bugün eşimle yıldönümümüz, aslında evlilik değil de beraberlik, ama çok önemseriz bu günü, bakalım ne sürpriz yapacak bana :) bu akşam muhtemelen dışarda yeriz ama söz kaçırmıycam.
sizler neler yapıyorsunuz? İzmirli bir arkadaşımız daha olmuş, Dido, pek sevindim :)
kızlar tünaydın bugün çok mutluyum,cumayı bekliyemedimve tartıldım pazar günü 88,200 grdım bugün,86,900gr çıktım gözlerime inanamadım,yanlış yapıyorum ama bir bardak sütle duruyorum ,kilo verdiğimi gördümya canım bişey yemek istemiyor
canım ne güzel ne kadar mutlusundur bugün tahmin ediyorum bizde tanıştığımız günü daha bi özenle kutlarız ocakta 10 yıl oldu bizimde:1hug:... sanada onlarca yılı birlikte kutlamanı diliyoruma.s.
kızlar tünaydın bugün çok mutluyum,cumayı bekliyemedimve tartıldım pazar günü 88,200 grdım bugün,86,900gr çıktım gözlerime inanamadım,yanlış yapıyorum ama bir bardak sütle duruyorum ,kilo verdiğimi gördümya canım bişey yemek istemiyor
canim tebrik ederim, ama gercekten yanlis yapiorsun, biseler yemen gerekioooralkisalkisalkis
teşekkür ederim lavita karnım acıktı zaten şimdi bişeyler yiyicem sonra yürüyüşe gidicez arkadaşımla havayıda güzel bulmuşken :enbuyukkk::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?