80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere inşallah.. Hepimiz gençliğimizin kıymetini bilememiz lazım.. Sağlıkla inşallaha.s.

Canım arkadaşım sağolasın, sen de eşinle bir ömür sağlıkla, huzurla bir arada olun inşallah. Allah hiç birimizi sevdiklerimizden zamansız ayırmasın kızlar.

1- hergün egzersiz yap, haftada üc gün degil 5 gün degil HERGÜN, haftada üc gün bes günmü yemek yiyorsun yemek icin vaktin varsa hareket etmek icin de vaktin var,
dus almak icin zamanim olmuyor, dis fircalamk icin zaman bulamiyorum diyormusun? egzersizi tipki dis fircalmak gibi, yemek yemek gibi, günlük yasaminin bir parcasi yap

2-egzersizi en az 20 dk sürdür ne kadar cabuk forma ulasmak istiyorsan okadar sk egzersiz yap, gerekirse sabah öglen aksam üc seans, ama seanslar 20 dk dan az olmasin,daha az sürede vücüd yag yakici emzimleri üretmeye baslamaz

3- her gün 3 kez karindan 10 defa derin nefes al, derin nefes metopolizmani hizlandirdigi gibi, bagisiklik siteminde güclendirir,

4- saglikli sana yasam veren yiyeceklerle beslen,,yiyecekler dogal hallerine ne kadar yakinsa o kadar sagliklidir,

5- topraktan gelen gidalarla hayvanlardan gelen gidalarli mümkün oldugunca ayirarak ye birini öglen diyerini aksam ye

6- meyveyi tek basina ye baska hic bir yiyecekle karistirma

7- vücüdünün yüzde 80i su olduguna göre, su miktari yüksek gidalarla beslen, sebze meyve ot cesitleri gibi, yediklerin yüzde 80ni bunlar olsun. her gün en az iki porsion meyve üc porsion sebze ye, sisman insanlarin günlük gidalarin sadece yüzde 15 nin su miktari yüksek olan besinler oldugunu biliormusunuz?, yogun besinler kalin bedenleri yaratir

8-her gün en az 8 bardak su ic , cay kavhe bira buna dahil degil. ictin her bardak suyun metapolizmani hizlandirdgini bil

9- yatmadan üc saat önce yemeyi birak, cünkü bedenin yatmaya hazirlandigindan metapolizmani yavaslatior. gece gec saate yenen yiyecekler yakilamadigi icin kalcalarina gider

10- saglikli yasama kendini adadigini kendin hergün hatirlat sagliksiz yasam dolu dolu yasanmamis bir yasamdir

lavita cok güzel bilgiler canım şöyle bir başlıklarına baktımda sonra okuyacagım şimdi ogluma kahvaltı hazırlamam lagzım eline saglık

Sağolasın didocum, hep beraber inşallah.

günaydinnnn ablalarimmm

flatliners ablamm dogum günün var sanirimm, mesajlari söleee bi gectim hemencicikk

nice yillaraa ablamm, iiki dogdun...

nasilsiniz bakiyimmm
ben simdi spora gidiyorummm hihoyyyt, dün gece tartildimm, sanki hic kilo farki yokmus gibi geldi sinirlendimmm, migdem sisssss.... yumurta patlamadi bitürlü yaa, negüzel birinci olmak istiodummm, insallah oluur,

ben spora öptümmmmm
bby

selmacim tamam canim o saglikli beslenme kasteinden yazdim ben bunlari canim:)))

dinlemiyen varsa azcik bisiler okumusun olsun die....)

canım ne güzel ne kadar mutlusundur bugün tahmin ediyorum bizde tanıştığımız günü daha bi özenle kutlarız ocakta 10 yıl oldu bizimde:1hug:... sanada onlarca yılı birlikte kutlamanı diliyoruma.s.

kızlar tünaydın bugün çok mutluyum,cumayı bekliyemedimve tartıldım pazar günü 88,200 grdım bugün,86,900gr çıktım gözlerime inanamadım,yanlış yapıyorum ama bir bardak sütle duruyorum ,kilo verdiğimi gördümya canım bişey yemek istemiyor

canim tebrik ederim, ama gercekten yanlis yapiorsun, biseler yemen gerekioooralkisalkisalkis

canım ne güzel ne kadar mutlusundur bugün tahmin ediyorum bizde tanıştığımız günü daha bi özenle kutlarız ocakta 10 yıl oldu bizimde:1hug:... sanada onlarca yılı birlikte kutlamanı diliyoruma.s.

Canım eylülcem, flekscim çook teşekkür ederim, nice senelere inşallah hepimiz için :)

kızlar 1 tabak tarhana çorbası 1 tanede biber dolması yedim ekmek yemedim tarhanada un falan var diye pardon 3 kaşıkta yoğurt yedim ama hiç doymadım ben bugün unutmam lazım açlığı ya sabır

Ayy ablacım tebrik ederım dün pek değildi ama şaka şaka sırtın gıtmıs bıraz banada ole geldı ay çok sevındım valla darısı basıma :) ben bılıyosun kahvaltı yapmıyorum 1 de patlıcan yemeği ve yoğurt yıcem akşamda salata yemeği düşünuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…