80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben geldim hemen yedigimi yazip kacicam..Sabah ve ogleni yazmistim..
aksam: yarimdan biraz daha az sinitzel tavuk ama icinde kasar da var.1 yemek kasigi manti, (esimin israrindan dolayi), lapa, bol salata, 3 ad/kuru kayisi, az once 6 erik, 3 cilek, 2 dilim ananas yedim.. Su iciyorum.. Yemekten sonrada oglumla 1,5 km yuruyus yapip geldik.. Simdilik bu kadar kizlar herkese iyi aksamlar.. Sabah ne olacak bakalim?

yarın tartılabilecekmiyim bilmiyorum..kızımı iğne yaptırmaya götürürken
anneme uğrarsam inşallah tartılırım.yediklerim
sabah--1dilim k ekmek,1 yumurta,2kk peynir,dom,saltlk
ara--portakal
öğle--1 dilim börek,2zeytinyağlı sarma
ara--2 kaşık haşlanmış şehriye
akşam--yarım dilim k ekmek,1 tabak yoğurtlu kabak salatası
bugün gerçekten iyi tuttum kendimi
üstelik birsürü iş yaptım..mutfağın camını ve duvarının bir kısmını sildim
komşuya gittim öğle yemeği yemeden..bayılıyodum yorgunluk ve açlıktan
tabak pasta börek doluydu ama yazdıklarımı yedim..

aaa bir tek ben varım inanamıyorum ya bebeq hani sen hep buralarda oluyordun kimse olmuyordu ya işte şimdi bende öyle oldum :enbuyukkk:

allah rahmet eylesin aylelerin allahtan sabır diliyorum

handerya canim bi önerim vaaar...

simdi yarin gece 12 ye kadar kilolarini belirtmeyen kimseleri listeye almasak, sende zorlanmasna olurmu???
yani kilolarini yazanlari yazsan listeye???

Lavitacım bana asıl zor olan listeden silmek ,silerim 2 gün sonra yoğundum giremedim derler tekrar listeye almam gerekir sil tekrar ekle ,o satırlar birbirine girmesin vs.. diye çok uğraştırıyor inan,ben yine yazarım kilo belirtenleri zaten belirtmeyenler turuncu oluyor ve 2 hafta turuncu olanı siliyorum.. Bu arada yeni olup listede olmayanlar detaylı kilo bildirimi bekliyorum sizlerden,bir de bir hafta sonra yok olmama sözü :)

geçmiş sayfalarda sevilay yazdımı bilmiyorum ama ortalıkta yok sanırım joenil ve sevilay yarın silinecekler listesinde..

Bebeg babası rahatsızlanmış yazlığa gidecekti bana şimdiden kilo bildirimi yaptı cumartesi dönecekmiş,hbriniz olsun..

Son düzenleme:
Hafta içi hiç yürüyemedim diye sinir yaptım tabi yarın da tartı günü eşim eve geldi ben 19.30 gibi dışarı attım kendimi havada serindi üşüye üşüye yürüdüm ama içim rahat akşam da k-fleksle geçiştirdim ve bol çilek yedim bakalım bu hafta naptık yarın sabah görcez bakalım..

Cehennemcim bugün perşembe ve yarın tartı günü canım panik yapma geç kalmadın yani! Bu listede geçen haftanın listesi yarın tartıl kilonu öyle yaz canım belki daha da inmiş olur..

kızlar günaydın bu gün büyük gün ben de birazdan annemlere gidicem tartılmaya..
akşam bildiririm artık kilomu..bu hafta verdiğimi hissediyorum..spor yapamadım ama
yememe dikkat ettim..

geldim gunaydin kk nin zayif ve zarif bayanlari kilo mu bildiriyim hemen 75.. Bu hafta gitmis 1 kilo daha cok sukur... Mutluyum sevincliyim.. Gerci hedefimi yarilayamadim daha ama olsun.. Mutluyum mutluyummm.. Darisi diger grup arkadaslarimin basina kizlar

kizlar bugun evdeyim ama evde temizlik var pc acik gelebildigim surece gelicem.. Aksama da dugun var. Bir de siyah elbise giyicem bakalim herkes ne diycek cok merak ediyorum.. Simdilik kactim..Opuyorum herkesi..

alnagme ablaaam ben geldiiiiiiiiiiim
kilo vermism yasasinnnnnnnnnn
birinci benimmm eminim :)))

ben geldım..gecen hafta cızelgemı degıstırmedıgım için 83.30 kalmıs benım kılkom halbukı ..83.80 di bugun tartıldım..800 gr gıtmıs..tam 83.00 olsun yıne mutlu oldum..800 gr da ıyı ...kılo verenlerı tebrık edıyorum..

nidam ablaaaaaaaaaa, günayxdinnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
2,200kg gitti bendeee cok mutluyummmmmmmmm hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…