80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben verdiğim kiloyu bugünden bildirmek zorundayım yarın memlekete gidicemde vaktim olmaz inşallah kilo alarak dönmem memleketten hep öyle oluyodaneyse bu hafta 1 kilo verdim 80 oldum başlangıç 89 idi

canım cevabına teşekkür ederim 2 lt su içiyorum ayrıcada çaylarıda içiyorum halimi görsen sık sık bir yeri ziyaret ediyorum

aynen canim, hatta ertesi gün su icmesem yeterince vücüt hemen istiooo belli edior, hooob dün 3 litre ictin alistirdin beni bugün nie az su icion dio:)))

kızlar ben verdiğim kiloyu bugünden bildirmek zorundayım yarın memlekete gidicemde vaktim olmaz inşallah kilo alarak dönmem memleketten hep öyle oluyodaneyse bu hafta 1 kilo verdim 80 oldum başlangıç 89 idi

yolu yarilamisin canim tebrikler...
aman dikkat et bak tam 10 kilo gitti, ne kadar zor verdini düsün ve yeme:) yada az ye:))

iyi yolculuklar iyi tatiler cnm

bende yemegimi yaptim yatak yorgan yüzümü degistirdim simdi yemeg oturcam kizlar:)

eger arkadaslar yerime imza atabilirse oryantasiona gitmicem eger atamazlarsa kosa kosa oraya gidecem

lavitacım ben suyu çok seven biriyim yaz kış çantasında su taşıyanlardanım şimdi işi büyüttük şu diyette girince büyük su alıyorum hem iş yerinde hem çantada küçük su. Su kolleksiyoncusu gibi oldum

kızlar yediklerimi yazayımm Biraz liste karışık olacak ama.. Dün sabah, ara ve öğleni yazmıştım ama akşamı yazamamıştım.. Şimdi onu yazayım.. Bu akşam ne yiyeceğim belli değil.. Bu ara erken kaçamıyorum ve evde yemek pişiremiyorum.. Son dk eve gittikten sonra yapılanlar.. Neyse
Dün akşam: 3 k.kayısı, 2 dilim ince ekmek, peynir, 2 ad. yeşil zeytin, domates,salatalık, bir çatal bal arada da 3 ad. erik, 2 dilim ananas yedim.. yatmadan önce sirkeli suyumu içtim. gelelim bugüne;
sabah: sirkeli su, corn flakes
ara: 4 ad.altınbaşak biskivi
öğlen: 1 adet kumru (peynirli-domatesli)
ara: 1.5 su bardağı ayran (az tuzlu)
akşam : bilemiyorum kızlar..

iyi yolculuklar canım ...
memleket hasreti bir başka memleket lezzetleri bir başka ama ince olmak ve kalmak bambaşka
ve en zor olanı
bu yüzden tadlarına tadımlık bak canım

iyi yolculuklar canım ...
memleket hasreti bir başka memleket lezzetleri bir başka ama ince olmak ve kalmak bambaşka
ve en zor olanı
bu yüzden tadlarına tadımlık bak canım

sağol canım çok haklısın ince olmak inan bambaşka.incelmedeki yolumu yarıladım sayılır.inşallah tamamlıcamda

kızlar akşam yiyiceklerimi yazıyım çıkıcam kapuska yaptım kendime 1 tabak kapuska yeşil salata 1 dilim kepek ekmeği,ve yoğurt hadi by

bende ne yemişim bir yazayım
sabah 1 dilim k ekmek 2 zeytin yarımkkpeynir
ara 4 kepekli bisküvi 4 o.kayısı
öğlen 2 kaşıkpilav 1 kaşık türlü 5 kaşık çorba
ara... yemedim
az öncede bol sebzeli domates, marul, biber, salatalık ve kısır yedim
akşama yemek yok .....
2 lt su ve 25 dk yürüyüş işte bu kadar şekersiz çayla akşama devam ederim..
aa bu arada sabah 20 tane mekik ve 20 şer tane bacak hareketleri yaptım :))

Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat),
Onur Görmez (Aydın- Karpuzlu),
Emrah Polat (Aydın- Nazilli),
Erdal Oral (Kars-Kağızman),
Zeynel Direkçi (Gaziantep),
ılhami Hardal (Kilis),
Murat Çavdar (Trabzon-Maçka),
Mehmet Ali Karaduman (Manisa- Kula) ve
Miktat Beder (Trabzon- Arsin).

Allahim Sehit ailelerine Sabir verin... Mekanlari insallah cennet olur...
sehitlerimiz icin dua edeelim canlarim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…