laviya napıyon çanım bugün giremedim kızım hastaydı doktora gittik
Arkadaşlar merhaba bende 80 kg yum,1,65 ..3-4 yıl önce 55 kg luk bir çıtır iken şimdi şişkoyum
Ama bunlar hep oturmaktan oldu,bende pek dikkat etmedim bu hale geldim...
Şimdi bu zamana kadar hiç yapmadığım bişey yaptım şöyle bi kendime baktım yemek arasında ben çıkıyorum dedim çıktım ve birkaç ay önce gördüğüm spor salonuna gidip kayıt yaptırdım ve antrenöre dedim ki,benim amacım 25-30 kg verebilmek dedim...hallederiz dedi,bana diyet vericeklermiş ve aletlerle ilgili hangi aletlerle ne kadar çalışmam gerektiğini göstericekler...yememe de dikkat ettimmi zaten yaz geldi meyve falan sulu şeyler daha fazla tüketilir,en kısa zamanda istediğim kiloya sağlıklı biçimde döneceğime inanıyorum...çok kararlıyım eski kiloma dönmeden rahat yok bana...eski pantolonlarımı saklıyorum içine giricem onların en kısa zaanda...
öksürüğümüz vardı bide gırip bizde izliyoruz gerçekten çok büyük bir acı allah aylelerine sabır versincanim gecmis olsun neyiniz vaaar
bende napim canim haberleri izliorum cok üzülüyrum canimsenağlama
öksürüğümüz vardı bide gırip bizde izliyoruz gerçekten çok büyük bir acı allah aylelerine sabır versin
Arkadaşlar merhaba bende 80 kg yum,1,65 ..3-4 yıl önce 55 kg luk bir çıtır iken şimdi şişkoyum
Şimdi bu zamana kadar hiç yapmadığım bişey yaptım şöyle bi kendime baktım yemek arasında ben çıkıyorum dedim çıktım ve birkaç ay önce gördüğüm spor salonuna gidip kayıt yaptırdım ve antrenöre dedim ki,benim amacım 25-30 kg verebilmek dedim...hallederiz dedi,bana diyet vericeklermiş ve aletlerle ilgili hangi aletlerle ne kadar çalışmam gerektiğini göstericekler...yememe de dikkat ettimmi zaten yaz geldi meyve falan sulu şeyler daha fazla tüketilir,en kısa zamanda istediğim kiloya sağlıklı biçimde döneceğime inanıyorum...çok kararlıyım eski kiloma dönmeden rahat yok bana...eski pantolonlarımı saklıyorum içine giricem onların en kısa zaanda...
canim gecmis olsun neyiniz vaaar
bende napim canim haberleri izliorum cok üzülüyrum canimsenağlama
lavita beni saymıyormusun
kiyamam olurmu hic öle sey:)
hosgeldin yeni gördüm seni kusura bakmagamyoncuiremsu
lavita sen nekadar zaman da verdin kilolarını 8 kilo az değil iyi vermişsin
canim bu hafta galiba 9cu haftam:)
ben her hafta bir kilo vermeyi hedefledim cnm
22 kilo vermem gerekio buda 5.5 ay edio:)
ama 6 ay da veriirm galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?