80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhaba bende 80 kg yum,1,65 ..3-4 yıl önce 55 kg luk bir çıtır iken şimdi şişkoyum
Ama bunlar hep oturmaktan oldu,bende pek dikkat etmedim bu hale geldim...
Şimdi bu zamana kadar hiç yapmadığım bişey yaptım şöyle bi kendime baktım yemek arasında ben çıkıyorum dedim çıktım ve birkaç ay önce gördüğüm spor salonuna gidip kayıt yaptırdım ve antrenöre dedim ki,benim amacım 25-30 kg verebilmek dedim...hallederiz dedi,bana diyet vericeklermiş ve aletlerle ilgili hangi aletlerle ne kadar çalışmam gerektiğini göstericekler...yememe de dikkat ettimmi zaten yaz geldi meyve falan sulu şeyler daha fazla tüketilir,en kısa zamanda istediğim kiloya sağlıklı biçimde döneceğime inanıyorum...çok kararlıyım eski kiloma dönmeden rahat yok bana...eski pantolonlarımı saklıyorum içine giricem onların en kısa zaanda...

hosgeldin canim
karar verdiysen yolu yariladik demektir, bundan sonrasi kolay, belki biraz zaman alacak ama sonunda istedin kiloya ulasacaksin:)
bende 22 kilo vermem gerekio, (Simdilik hedeflerimi kisa kisa koyuorumki gözün korkmasin die, basta cizelgemi 65 kilo yapmistim)
ben kendime 6 ay verdim canim her hafta 1 kilo vermek sartiyla:) (aslinda 5,5 ay edior ama olurya bir kac hafta duraklama yapar bedenim die)

selam kizlar nasilsiniz bende ilk sayfadan tekrar okumaya basladim bende vardim ilklerde ama birakmistim selma neguzel kilo vermissin oyle canim tebrik ediyorum
bugun yaptiklarimi yaziyim
sabah iki dilim tam bugday unu ekmegi uzeri yagsiz peynir ve cay
oglen ayni ekmekle sandivic

hoşgeldin canıma.s.

hoşgeldin derya bu arada benim adımda derya:CüvCüv:

handerya canim bi önerim vaaar...

simdi yarin gece 12 ye kadar kilolarini belirtmeyen kimseleri listeye almasak, sende zorlanmasna olurmu???
yani kilolarini yazanlari yazsan listeye???

canim bu hafta galiba 9cu haftam:)

ben her hafta bir kilo vermeyi hedefledim cnm
22 kilo vermem gerekio buda 5.5 ay edio:)

ama 6 ay da veriirm galiba:)

inşallah canım çok iyi haftada 1 kilo vermek,ne az ne çok keşke bende verebilsem haftada 1 kilo temmuza kadar 70 leri görürüm o zaman

selam kızlar benimde hedefim haftada bir kilo bakalım yarın ne olduğunu görcem bu ilk haftam diyete başlayalı kendimi çok sıkmadım bu hafta giden kiloya göre kendimi önümüzdeki hafta ayarlıycam ilk haftadan kasarsam diyet olayından kaçarım diye biraz kendim kendimi kandırmış oldum iyide oldu. beyinde olayı bitirmiş gibiyim çok güzel şeyler yapıyorum mutfakta ama eskisi gibi oburluk yapmayıp masada küçük lokmalarla tadına bakıyorum bazen hiç bakmıyorum bile ve kendime hayret ediyorum ama bakalım ne olcak hafta içinde tartıda olumlu sonuçları gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…