klava: ayy çok sinirlendim şimdi
ya kızlar hadi kolay olan çizelgeyi yapayım dedim onuda yapamadım ya uff çok kötü oldum neyse bir sigara içeyim uzaklaşayım biraz
kizlar selam tekrar geldim. Herkesi tebrik ediyorum.. Biz superiz ..ama aylin ozellikle seni tebrik ediyorum... Selma cim' lavita cim uzmeyin caninizi bitanem 500 gr da olsa gitsin su nalet yaglar uzerimizden de kurtulalim dimi ama canim.. Eylulcem sen de gidiyor arkadaim hedefimiz buyuk bu arada Mayis da geldi. Benim sure doldu bakalim.. Bu kadar benim icin yeterli degil ama.. en az 70 olsam iyidi ama bakalim neler olacak.. Flatliners geldin mi Izmir e nerelerdesin? Anneciginin mis gibi gul kokusundan ayrilamadin mi? Haber bekliyorum.. Ben evdeyim bugunn.. saat 2-3 e kadar uygunumun.. Sonra aksam dugun var kuafore gidecegim..
baharnaz canım benim kullandığım link çok kolay yapabilirisin tablonu oluşturdukltan sonra en üstekini linki komple alıp kopyalayacaksın.dene bakalım
Diät Abnehmen - Naschkatzen
canım saol uğraştım
boncukcum ama bugünkü kilomu göremiyorum çizelgede
tebrikler aylin bu enerjiyle yoluna daha azimli devam edersin..ben haftanin en basarisiziyim sanirm veremedim..reglim belki ondandir..yada gecen hafta vermistim duraklama dönemine girmis olabilirim bilmiyorum..
pozitif olun kizlar bende ona ugrasiyorum bu hafta psikolojik olarak cok zorlandigim bir haftaydi esimin sinavi vardi kizim biraz rahatsizdi..insan negatif olunca kortizon salgiliyor buda yag depolanmasina sebeb oluyor,oyüzden hersey beyinde bitiyor..
evet cnm 2 kilo da fazla bi haftada ona bakarsaan:)güzelll :), ama 3 kg iyi egil, cok fazla, 2 de kaliyim ben :)
bebeq ne zaman döncek kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?