80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgilerimi ayrıntılı vereyim
başlangıç kilo 85
verilen 1
şu anki kilo 84
benim ilk haftamdı devam edicez hep beraberkaydirigubbakcemile5

ne güzel herkez kilo vermiş dün çamaşır yıkamıştım bu sabah kurumuş bakkala giderken üstüme giyivereyim dedim ütüsüz bi kot daha önce yeni yıkandımı bi türlü girmezdi dügmeler zor kapanırdı bu sabah hemen giriverdi şaşırdım acaba yıkanmadı bu diye dumur oldum önce bi sevindim anlatamam 3,5 kilo bile farkediyo inanamadım valla sabah sabah ağzım kulaklarımda mutlu maymunlar gibi bakkala gittim motivasyon çok iyi burda benim en uzun diyetim bu hiç 2 günü geçen bi diyet yapmamıştım 2 hafta oldu desteğinize teşekkürler

merhaba kızlar kızıcaksınız ama bugün bi arkadaşım çağırdı ona gittim pasta börek yapmış kaçırdım ayarı ya şimdide üzülüyorum niye yedim diye akşama bişey yemiyim değilmi kızlar sabahda 1kase mısır gevreği yedim

bugün yediklerim:

sabah: 1 haslanmis yumurta, domates salatalik, 1 kk peynir 3 zeytin, bir dilim ekmek labne peyniri recel üzerine
öglen: lapa yemegi, domates, 3 kücük köfte
ara: 1 parca cikolata kücücük
aksam simdi yanii: 2 bucuk kepce tutmac corbasi, 1 kagse cacik

2 litre su

Yeni arkadaşlar ayrıntılı kilo belirtmeyenleri listeye koymayacağım hbriniz olsunnnnn!

Slm güzel ve zayıflamış hatunlarrr!
Bende nihayet başında 7 rakamını gördüm ya çok mutluyum doğumdan sonra ilk kez!
79.8 olmuşum bu hafta 1200 gr gitti ohhh verdim ya çok rahatladım bugün kayınvalidem geldi nihayet torunuyla başbaşa bırakıp kaçtım evden 7,5 km yürüdüm yürümediğim zamanların acısını çıkardım bugün çok huzurluyum dikkat ettim yediklerime gerçi doğru dürüst bişey yemedim öğlen..
Bu arada Aylincim süperrrr! tebrik ederim canım,devamını haftaya da bekliyoruz bakalım.. Sanırım şimdilik birinci sen gözüküyorsun.. Ben serra yine atağa geçecek heralde diyordum ama demmekki tartının azizliğine uğramış..
Hadi bakalım geceye kadar herkes yazsın yeni çizelge içinnn,dediğim gibi yeniler ilk kilo-bugünkü kilo-hedef kilo yazsın ve kızlar kilonuzu yazarken şu kiloyum şu kadar verdim şeklinde yazın lütfen yormayın beniiiiii...

Son düzenleme:
nasilsin ablamm..
unutma tamam, 91,9 olucak :)

İyidir aylincim süperimmmmm!
Bugün enerjim iyi çok şükür pozitifim bunda verdiğim kilonun ve uzun uzun yürümenin rahatlığı var sanırım..
Sende süpersin gördüğüm kadarıyla çok iyi canım kimsede sopa kalmadı sana karşı :) akşam değiştireceğim kilonu ok!

ilk kilo 85.400
bugünkü kilo 84.400
hedef kilo.70

yediklerime gelince
sabah 1 haşyumurta, 4 zyetin bir dom, bir salatalık,1 biber, 1 çay kaşığı reçel, 1 kk peynir
1 çokkrem sürülmüş ekmek şekersiz çay
ara elma, 5 tane kuru üzüm
1 5i1
öğle 5 çatal mantar sote 1 dilim ekmek şekersiz çay
ara 1 avuç organik kuru kayısı
2 lt su evdeyim ders çalışıyorum ve yürüyüş yok
akşam belli değil ama aklımdan neler geçiyor neler

SLm kizLar.. ßu hafta oLdukca SıkıntıLı qecti ßenim icin.. ReJimi ßozmamak icin cok uqrastim.. biraz kaçırsam da sanirim vucudum da istemio artik fazla kilolarimi.. dahasi dün reqLm de bitti buqun saßah uyandiqimda tartildiqimda tartim 82.3 qösterdi.. inanamiyorum yaa cok mutluyum.. insaLLah 70Leri de qörecem haftayaa :))
kiLo verenleri tßr ediorm.. umarim saqLikLi ßi sekiLde hepimiz ii olacaz.. topicin adini da 70 79 olarak deişiriz :))

TSK EDERIM ABLAM, tam gaz devam ediyorummm.............

Basladigim Kilo: 91,9kg
Simdiki Kilom: 89,7kg
Verdigim Kilo:2,2kg
Hedefim: 75 kg

hehe süperrrr
kimse sopa atamaz :) tam gaz devam ediyorum ablammm-....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…