bebeq ne zaman döncek kızlar
Ne kadar güzel dayanışma var burada,insan bu dayanışmanın ve desteğin hatırına verir kilolar :))
Arkadaşlarım, haftada 1 kg çok az değil mi? Yani yediklerime içtiklerime çok dikkat edip,haftada 4 gün en az 1,5 saat spor yapsam,haftada 1 kg çok çok az değil mi? Mesela en azından bari 3 kg falan olsa,hadi bari 2 olsaçok çabuk geliyolar zor gidiyolar hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim ama pes etmek yok asla...
bence 1 kilo iyi ya, daha fazla skmaya gerek yok
1 olsun ama benim olsun:)))
verdim kilolari geri almaya niyetim yoook:) hos bu aralar 500 gr cik veriorum ama hic yoktan iyidir
benim diyetisenim 200-900 gr haftalik demisti :)
lavitacım hep 500 gr vermeye başlamışsan süreklilikten kaynaklanıyordur birşeyleri değiştir mesela ara ve ana öğün saatlerini yada yediklerini belki daha çok verebilirsin bir uzmandan böyle bir şey duymuştum galiba
canim ya ben gecen memlekte gittim yol dan geldim falan, hos orda kilomu kordum ama buraya gelince yol yorgunu düzensiz uyku ve yemek saatlerimde biraz karisti galiba ondan,
ama söledin iyi oldu canim baklaim haftayada o kadar giderse degistirim planimi:)) canim benim saol
birşey değil canım birbirimizi motive etmek en önemli şey...itiraf edeyim şu diyet konusunda burası beni çok motive ediyor.
canimlarim benim korse almam gerekior ama nerden alirim, hic bir fikrim yok
sadece tv de bi reklam gördüm
Slim'N Lift Supreme Askılı Korse
kullanan varmi aranizda? yada baska bi yerden alip memnun olan varmi???
canim yok ben sadece dügün de kullancam elbisenin daha güzel dursun die :))
arkadaşlar meraba benimde 1kilo gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?