80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bikaç gündür giremediğim için özür diliyorum. sınavlarım vardı cünkü :)

ama bu arada aklımdan hiç çıkmadınız tabiki uyguladığım sağlıklı yaşam programında da bi deişiklik olmadı.

Cuma geldi cattı. sanırım burda söyleniyor kaç kg verdiğimiz:)

ben 1.5 kilo vermişim :))))

Ne kadar güzel dayanışma var burada,insan bu dayanışmanın ve desteğin hatırına verir kilolar :))

Arkadaşlarım, haftada 1 kg çok az değil mi? Yani yediklerime içtiklerime çok dikkat edip,haftada 4 gün en az 1,5 saat spor yapsam,haftada 1 kg çok çok az değil mi? Mesela en azından bari 3 kg falan olsa,hadi bari 2 olsa çok çabuk geliyolar zor gidiyolar hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim ama pes etmek yok asla...

ben bu hafta için ilk haftamdı verdiğim kilodan çok memnunum çok kasmadım ilk haftadan ağırlaştırıpta diyetten kendimi korkutmadım çok yoğun spor yapmadım yürüyşlerim oldu fakat yine de ii vermişim dedim haftaya biraz daha yürüyüşlerimi çoğaltmayı düşünüyorum bakalım nolcak
şu konuda haklısın çok çabuk geliyor çok zor gidiyorlar :a015:

bence 1 kilo iyi ya, daha fazla skmaya gerek yok
1 olsun ama benim olsun:)))
verdim kilolari geri almaya niyetim yoook:) hos bu aralar 500 gr cik veriorum ama hic yoktan iyidir
benim diyetisenim 200-900 gr haftalik demisti :)

bence 1 kilo iyi ya, daha fazla skmaya gerek yok
1 olsun ama benim olsun:)))
verdim kilolari geri almaya niyetim yoook:) hos bu aralar 500 gr cik veriorum ama hic yoktan iyidir
benim diyetisenim 200-900 gr haftalik demisti :)

lavitacım hep 500 gr vermeye başlamışsan süreklilikten kaynaklanıyordur birşeyleri değiştir mesela ara ve ana öğün saatlerini yada yediklerini belki daha çok verebilirsin bir uzmandan böyle bir şey duymuştum galiba

canim ya ben gecen memlekte gittim yol dan geldim falan, hos orda kilomu kordum ama buraya gelince yol yorgunu düzensiz uyku ve yemek saatlerimde biraz karisti galiba ondan,

ama söledin iyi oldu canim baklaim haftayada o kadar giderse degistirim planimi:)) canim benim saol

birşey değil canım birbirimizi motive etmek en önemli şey...itiraf edeyim şu diyet konusunda burası beni çok motive ediyor.

canimlarim benim korse almam gerekior ama nerden alirim, hic bir fikrim yok
sadece tv de bi reklam gördüm
Slim'N Lift Supreme Askılı Korse

kullanan varmi aranizda? yada baska bi yerden alip memnun olan varmi???

canimlarim benim korse almam gerekior ama nerden alirim, hic bir fikrim yok
sadece tv de bi reklam gördüm
Slim'N Lift Supreme Askılı Korse

kullanan varmi aranizda? yada baska bi yerden alip memnun olan varmi???

bende bir zaman korse kullanmak istemiştim eşim izin vermedi ileriki yaşlarda çok fazla sarkmalar oluyormuş o yüzden araştırmadım ve kullanmadımda

bi arkadaşım deniz tuzuyla birlikte kullanıp incelme sağladığını söylemişti ama senle aynı korsedenmi bahsediyoruz bilmiyorum

bu hafta kilom aynı giden de yokgelende buna da şükür anlamadığım ben günlük düzenli egzersiz yapıyorum kıyafetlerim bol gelmeye başladı ama kilo gitmiyor ya tartı mı bozuk anlayamadım

bebegcim geçmiş olsun allah acil şifalar versin
çizelge için teşekkür edemedim bu hafta
misafirim çoktu geldiğinde görüşürüz öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…