80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harikaa
ne tarz danslarmış o
araştırmam lazım

kuzuuum naberr

cumaya az kaldı güzel azimli ortağım benim
kız bu çok azimli çıktı baksana,hepimizi sollayacak bu hatun maşallah
ama çok iyi yaptı bana da şevk geldi,ocağa çorbayı koydum o pişene kadar 1mile leslie yaptım ki,kalçalarım yanıyor akşama da bi posta yapayım artık hergün leslieeee...

benim ortim kayıplarda malesef,inşallah iyidir burcucuğum :18:

biz salonda oturuyoruz huricim,orda salonda kalıyor ben dışarı çıkınca ,oyuncaklarıile oynuyor ve luli tv izliyor genelde..ama sıkılınca çıkmaya çalışıyordu açamıyordu birkaçgündür açıp çıkıyor valla birde hoşuna gidiyor ki koşuyor heryere ege 20 aylık 21.aya girdik..

aferin kuzumaa

şurda 1 ay kassak kendimizi zafer bizimdir :89::89::89::89::89::89::89:

benim oğlanda açıyor kapıyı
dış kapıyı açamaz ama çelik kapı varki sürekli kilitli tutarım ama oda kapılarını açıyor
ben hiç kapamıyorum zaten mutfağa bile gitsem yanıma gelir :87::87:
yoksa içerde durmuyor tek başına

ay çok sevindim senin adına canım ya,ne mutlu olmuşsundur,akşamları leblebi bulunduralım evde aslında,leblebi tok tutuyormuş ama tuvalet için sorun yaratır mı bilemedim ben..

gülçin gelmiş aşağıda gördüm
vallaa korkar oldum ben bu hatundan :18::18::18::18:

bişiy değil beni geçecek yakında

kırıcam bu tartıyııı bana 6lı rakamları göstermemek için elinden geleni yapıyoo
Ahaahaahahahahh delisin sen Güzelim belki tartinda birseylik vardir yada, vücudun simdilik kilo vermek istemiyip, dinlenmek istiyordur

süppppperrrsin...walla hayran kalıyorum sana...azmine..sporuna...ben yapamıyorum spor falan...deliricem ya...bari bi yarım saat yürüyebilsem ona da razıyım ama o bile zor..
Canim benim, bende devamli yapamiyorum ki zaten... Iki günde yada 3 günde bir ama yürüyüsü (Leslie ile ) onu hergün yapiyorum. Günlük yapabilsem keske.. Gündüzleri istedigim kadar kendimi zorliyim olmuo spor kuzumdan dolayi. O yuzden kesingeceleri yapiyorum, hic birsey yapamazsam, yan yatip bacak calisiyorum. Yoksa vücudumun keyfine birakip , diyetle devam edersem bu kilolarin gidecegi yok ki
Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum

10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır

2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..
Bayaaa iyi ya, yine de! InsAllah devami gelir canim, menünü nedir yazar misin ?

kızlar sormak istediğim bişey var,tatlıya düşkün olanlar tatlı isteğini bastırmak adına neler yapıyorlar acaba:44: sanırım en büyük sorunum bu tatlı sorunu,onu halledebilirsem tam gaz devam

Her seferinde su iciyorum, mideyi onunla sisiriyorum yada illa da yiyeceksem de meyve yiyiorum (elma, portakal)..

anladım canım ev büyük sanırım,bizim ev ufak olduğundan (70m2) evin her yeri onun tuvalet hariç İpek heryerde,salonum büyük ve açık salon kapısı yok yani,bütün gün hiç oturmadan koşturuyor,ve t.v. ile hiç alakası yok,yüzüne bakmaz...

Canim, merak ediyordum bende seni.Cok eglendigin kesin. Biu arada, Allah nesenizi arttirsin canim, cok seviniyorum ben böyle anlayisli ve sevgi dolu eslerimize..
Annem ne o, cekirdek felan ?

Ahahhaahah, yerim ben sizi Güzelim valla kilomda sanki bi degisiklik yok gibime gelio ama SIKILASMAYA basladim, farkindayim.. InsAllah birbirimizden sevk ala ala, spor aliskanligimiza sahip oluruz valla

gülçin gelmiş aşağıda gördüm
vallaa korkar oldum ben bu hatundan :18::18::18::18:

bişiy değil beni geçecek yakında
Ahahahahahah yerim seni yerrrrr
Ama nerdeeeee be annem daha sarfedilmesi gereken cooook yolum var canlarim coooooookkkkk Ama iyiki varsiniz ve bana her anlamda herseyde destekcimsiniz!!!!!!!

Esim geldi canlarim, ögle yemegimizi yiyecegiz.
InsAllah ardindan pc'ye o oturmazda ardindan gelirim.
Cooooooooooooook öpüyorum sizi

kapılar açıksa o zaman tabii oturmaz...
benimki seyreder tv, kayuu en büyük zevki
kayulu kardak aldık ona gagoo deyip duruyor
kayuu bebeği var ama onunla pek oynamıyor çizgi filmini izliyor...
bunun yanında artur, marsupilami ve en şörliiy en sevdiiğimiz çizgi filmleri
tabii benimde

sütsüz sade nescafe içtim
midem alt üst oldu yaa

azıcık uzanıcam oğlum uyurken
bi kas gevşetici içicem heryanım acıyor yaa :94::94::94::94:

selammm
kızlarrr izloşş süpersin cnm vallaaa bende başlıycam bebele rbi düzelisnde

bakalım diyet miyet bi alem oldu benim giidyor bakalımmm
kalorii filan hesaplamıyorumda

cuma görcezz

KAHVALTI
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.

1. ARA ÖĞÜN
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
domates çorbası (süt ile) 1 por. 160 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.

2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ
çoban salatası 1 por. 58 cal.
tavuk baget ızgara 2 ad. 66 cal.
pınar doğal yoğurt 100 gr. 84 cal.

gece acıkırsam
süt - uzun ömürlü yarım yağlı 1 bard. 92 cal.
leblebi 1 çay bar. 108 cal.

toplam 1003 cal.

selammm
kızlarrr izloşş süpersin cnm vallaaa bende başlıycam bebele rbi düzelisnde

bakalım diyet miyet bi alem oldu benim giidyor bakalımmm
kalorii filan hesaplamıyorumda

cuma görcezz

canım cuma günü artı bile çıksan üzülmemelisin,sonuçta tüm enerjini diyete değil yavrularına harcadın,bu haftalarda böyle olabilir,yeterki onlar iyi olsun gerisi boş,koca bebeler,iki elinle hava kaldırdığın günleri düşün bide bu günleri,sağlıkları yerinde olsun yeter ki..

kıslar pek yazamıyorum kaç günfür

banu geçmiş olsun biri bitmeden diğeri allah şifa versin canım

izlem nrelerdesin kuu hiç denk gelemez olduk artık

sevgi negüzel tıkır tıkır gitti kiloların darısı başıma

ilkay senin oğluş büyümüş artık yanlız bırakmaya gelmez..yeğenim var ufak benimde geçen sene kapıyı açıp çıkmış kedi peşinde koşmuş aaa bi baktık yok yengem çok kötü olmuştu çocuğu göremeyince

kıslar ben bu haftayı kaçamaksız bitiricem :44: bu güne kadar kaçamağım olmadı bugün menüde kıymalı pide vardı yemedim

ama çok şişim ya neden böle oldu anlamadım :26:

kızlarrrrrrrrrrrrrr devlet hastanesinin diyetisyenine gittim.1500 kalorilik liste verdi yazıyorum.bazı şeylei sordum önce onları yazayım.
1. elma sirkesi mideye çok zarar veriyormuş.salatalara koy ama içme dedi.(içen arkadaşlar yanlış anlamasın sormuştum o yüzden belirtiyorum)
2. tam buğday yada çavdar ekmeği ye dedi
3.günde 8 bardak su (2 lt kadar) yeter içersen iç daha fazla ama fazla da içmene gerek yok dedi
4.mutlaka spor !!! sporsuz diyet işe yaramaz dedi.
5.çok canın isterse kalorili birşeyi ye ama nefsini körelt dedi.

isteyenler not alsın..
sabah :
2 dilim yarım yağlı peynir
2 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
2 tane ceviz
şekersiz çay/bitki çayı
yeşillik,domates,salatalık

ara :
1 meyve ( yada 1 kuru incir / 3 kuru kayısı / 1 yemek kaşığı kuru üzüm)
yarım bardak yoğurt yada 1 bardak ayran

öğle :
1 köfte büyüklüğünde et (4-5 kuşbaşı et) yada 4 kaşık kuru baklagil yemeği (suyu asla yenmeyecek)
3 kaşık makarna yada bulgur pilavı
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği ( susuz)
yarım bardak yoğurt yada 1 su bardağı ayran yada 1 kase cacık
1 porsiyon yağsız salata
1 ince dilim ekmek

ara :
yarım bardak yoğurt yada 1 bardak ayran

akşam :
2 köfte büyüklüğünde et
1 porsiyon sebze yemeği (susuz)
1 kase çorba
1 porsiyon yağsız salata
1 ince dilim ekmek

ara ( yatmadan 1 saat önce ) :

1 ay sonra gel dedi.malesef 85.7 çıktım ama öğleden sonra tartıldım.daha dün sabah 83.5 tim.anlamadım.kötü oldu.neyse inşallah uygulayacağım.gittim yağsı yoğurt,yarım yağlı peynir aldım.norml peynir yoğurt olmasın dedi.

deryacığım tane zencefil aldım ama çayı yaptım ama daha içmedim.sanırım çok güzel oldu kokusu harika.şimdi geçmişi okuyayım geliyom.

erdemde kaçmaya çalışıyor bazen
üstten kilitliyorum kapıyı ama annem ve eşim unutuyorlar yokluğumda açar giderse diye aklım çıkıyor

yağmurda yürümenin zevkinide tadıyorsun spora giderken ne güzel
iki gündür ankaradada atıştırıyor
aynı şeyi bende yaşıyorum

dizi izlerken elimde atıştırdığım bişi olazsa hep bi eksiklik hissederdim
arkadaşalrın aldığı 15-20 gün önce çekirdek hala duruyor
yemedim
artık dizi izlerken çekirdeğin yerine yeşilçay ve türevlerini tüketmekle yetiniyorum
bi gün özlem duyduğum şeylere saldırmaktan korkuyorum

nehircim aslında son zamanlarda takıldım gibi geliyor bana
bu yüzden sporu artırdım
bakalım ne olacak cumaya

bu arada sen bu diyet işine sardırdın
seviniyorum yani
güzel gidiyor
azcıkta spor yapsan
canım benim evdeki durumumu görsen varya dersin wcye bile gidemezsin
ama insan isteyince zaman yaratıyor
spor yaparsan daha canlı dinamik görünürsün
ama sadece diyetle insan bir süre sonra sönmüş balon gibi oluyor
pörsük pörsük

zararlimiymis??
nasi yani icmiyelim mi simdi :44:

SIRKE SUYU hakkinda

kizlar doktorlar tam olarak sirke suyu hakkinda ne diyo zararli mi diil mi???

ben sirke suyu ictigimi arkadasima söylemistim o da internette baya bi arastirmis cok faydali diye bilgiler okumus günde 3 kasik suyla karisik sirke icmek zayiflatir diye okumus kilo vermede cok ise yariyomus

arkadasim hemen günde 1 litre icim falan dedi bende uyardim o kadar cok icilmesi zararli olur günde 2 bardak ic yeter dedim

ama hic mi icilmemesi gerekiyo anlamadim bi türlü? :44:

Ya canim bilmiyorum kimisi cikio böyle dio, kimisi yok zarari diyor..
Bir cok yerde arastirdim, kullananlarla konusdum yorumlarini aldim, kimde ne gibi birseye sahip yada kimisinde ne gibi zararlara diye, 100 kisiden sadece 2yada3 kiside yan etki ve yarar vermedigini (kilo bakimindan diyorum , ama saglik acisindan cok faydalarindan yararlandigini da söylediler) gördüm, sahit de oldum.
Ben inanilmaz derecede memnunum, belki doktor dogru birsey demisdir ama bir cok doktor da kesinlikle icmemizi öneriyor..
Ben devam edicem canim, icine sinmeyen birseyler varsa eger devam etme canim..
Ben günde 2 bardak, gece ve sabah ac karnina 1 bardak sicak suya 2 kasik elma sirkesi, 1tatli kasigi bal ve limon sikarak iciyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…