80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende elma sirkeli balli su iciyorum,eskiye bakaraq istahim azaldi,kabizlik problemim kalkti...tvde duymusdum ayda 2-3 kg verdiriyormus normal beslenmeyle elma sirkesi ynai sira kullanildimi. :44:...ama midesinde rahatsizligi olanlar kesinlikle icmesin diyede duydum,okudumda hatta netten

bugün resmimi cektim buraya eklicektim vazgectim....inceliyorum incelmesinede o koca göbek gitmiyort gitmiyor gitmiyor :95::95: benim bu göbege mekik felan hic bisey fark etmiyor anca yag aldircam....basenler gidiyor,kollar gidiyor ,yüzüm sanki 55 kg mis gibi cöktü iyice ama gel görki göbek öyle duruyor

saol cnm umarım 70 kilonunda altına düşer 6 lı rakamlarıda görürüz spor yapıyormuydun sen ben nisandan önce spora başlamayı düşünmüyorum
aaaa görmedim cnm tebrikler inşalah bundan sonrada bol bol 1. olursun
bu arada ara kanamalarım var demişsin bence dikkate al bir kadın doğuma görün sağlık ihmale gelmez kendine iyi bak

kizimin hamileliginde tüm karnim genisledi yana dogru ,görenler ikizmi diyordu....oglanda dik ileri dogru genisledi,,.eee nolcak ilkinde yana ikincide karsiya oldu cuval gibi göbek

BİZİM EV KOCAAAAAAMAN,hele salon maşallahı var birde salonun salonluk hali kalmadı pek,egeye uyarlandı biraz koltukların şekli şemali değişti üzerinde kılıkflar falan prizlerde güvenlik var tv yukarıda derken egelik bir koca salon egede cirit atıyor tabii..arada azad ediyorum yavrum bütüb odalarda favorileri vardır,oturma odasına dalar babasının gitarını çalar hemen,yatak odasında etejerlerin çekmeceleri kendi odasına gidincede balkona çıkmak ister...böyle böyle geçinioyurz..çok televiyon düşkünü değil ilgilendiği şeyleri izler daha sonra oyununu oynar,maşallah çok arsız yarmaz değil,,kayyu yu seviyor ..müziğini özellikle
sütsüz sade nescafe içtim
midem alt üst oldu yaa

azıcık uzanıcam oğlum uyurken
bi kas gevşetici içicem heryanım acıyor yaa :94::94::94::94:
izlem kendini çok hırpalamıyprsun değil mi...:26:geçmiş olsun dinlen hadi kuşum çabuk gel amaaaiki laf edek şurda
nehircim bu sefer olacak heralde çok iyi gidiyorsun canım..valla ipi yakalamak lazım sanırım..acuk ta spor yapsan canım tam süper olacak..
sende elma sın benim gibi herlade canım kollar bacaklar ince göğüsler küçük popo normal basen normal göbek maşaşşalahı var
kizimin hamileliginde tüm karnim genisledi yana dogru ,görenler ikizmi diyordu....oglanda dik ileri dogru genisledi,,.eee nolcak ilkinde yana ikincide karsiya oldu cuval gibi göbek

ya çok güldüm önce öne sonra yanlara derken çuval gibi oldu demene canım... oçuvalı çıkarıp atmasını bilirsin hadi bakemmmmm

evet bende öyle yapiyorum ama benim okudugum yerde ilik su diyodu
ilik suya 1 kasik sirke 1 kasik limon (ilk ictigimde balda koymustum artik koymuyorum)

canim bide sey sorcaktim herkes elma sirkesi diyo bende elma sirkesi yoktu normal sirke kullanmistim o fayda etmiyo mu?
bu sabah icmedim eger normal sirke fayda etmiyosa bosu bosuna icmim diye
aksam eve giderken elma sirkesi alip onunla devam etcem

ama 1 litre zararli olur dimi arkadasimi uyarim aksam 1 litre cok fazla

bugün annem gelmişti çocukları yıkadımm o varkennn
bndee bi duş aldımmm bugün gofret filan yedim de
artık akşama bişiy yememm
bitki çayı filan içerim elma yerim birde:)

bi çoğumuzda var o göbk
sadece sende değil
sen benimkini görsen füze gibi sivri
4-5 aylık hamile gibi

ama sen ne kadar mekik çekiyorsunda fayda etmiyor diyorsun
mekik göbeğin düşmanıdır
düzelmese benimki düzelmezdi
ilk doğumdan sonra çektiğim mekikler sayesinde karnım dümdüz tahta gibi olmuştu
şimdi bekliyorum sezeryan olduğum için en azından 8-10 ay sonra başliim diyorum
sıkı bi şekilde yaparsan mutlaka faydasını görürsün
bi de bırakma hemen zaman gerekiyor

ilkaycım zaten önemli olan çocuğa oynayacağı gelişeceği mekan yaratmak
ben sevmiyorum öyle tıkış tıkış eşya olan evleri
aman çocuk oraya buraya çarpmasın diye peşinden koşanlar var
bende evi boşalttım erdem yürümeye başlayınca
bir sürü eşya çıkardım verdim ona buna
içim rahattı erdem geniş alanda istediği gibi oynadı
kızımda 3-4 yaşına gelene kadar eşyalarımı yenilemiycem

bi arkadaşım geldi geçenlerde
ikiz çocukları var 1 yaşındalar
diyorki bana
ben hiç bi şeyimi kaldırmadım çocuklarımı eşyalarıma zarar vermemesi gerektiğini öğreterek büyüteceğim
bende kaile almadım laf anlatamamki böyle düşünen birine
zaten çocukları 1 yaşındalar
yeni yürüyorlar
erdemde yeni yürürken krkum yoktu
ama çocuk büyüdükçe araştırmak istiyor
sehpanın masanın yada bir objenin üzerindekini eline almak dokunmak istiyor
hatta onu yere attığında nasıl ses çıkardığını görmek istiyor
e tabi herşey yere atılmazki bu yüzden kaldırdım bende bi çok şeyi

ilkaycım zaten önemli olan çocuğa oynayacağı gelişeceği mekan yaratmak
ben sevmiyorum öyle tıkış tıkış eşya olan evleri
aman çocuk oraya buraya çarpmasın diye peşinden koşanlar var
bende evi boşalttım erdem yürümeye başlayınca
bir sürü eşya çıkardım verdim ona buna
içim rahattı erdem geniş alanda istediği gibi oynadı
kızımda 3-4 yaşına gelene kadar eşyalarımı yenilemiycem

bi arkadaşım geldi geçenlerde
ikiz çocukları var 1 yaşındalar
diyorki bana
ben hiç bi şeyimi kaldırmadım çocuklarımı eşyalarıma zarar vermemesi gerektiğini öğreterek büyüteceğim
bende kaile almadım laf anlatamamki böyle düşünen birine
zaten çocukları 1 yaşındalar
yeni yürüyorlar
erdemde yeni yürürken krkum yoktu
ama çocuk büyüdükçe araştırmak istiyor
sehpanın masanın yada bir objenin üzerindekini eline almak dokunmak istiyor
hatta onu yere attığında nasıl ses çıkardığını görmek istiyor
e tabi herşey yere atılmazki bu yüzden kaldırdım bende bi çok şeyi[/QUOTE]

EVET canım sana katılıyorum,maalesef ben öyle eşyalara dokunmadan büyüyen çocuk görmedim,illaki dokunuyorlar ,merak ediyorlar keşfediyorlar...ben de oa zarar verecekleri kaldırdım,mesela orta sehpam duruyor ilk zamanlar üzerine çıktı ayağa kalktı sonradan bu onun için sıradanşlaştı artık yapmıyor bazen çıkar otuturur üzerinde otursun,o sehpaya oyuncaklarıyla vurup duruyor çizildi heryeri mapim anacım canı saolsun herşeyden esrigenerek büyümüyorlar ..

izlem senin şu sarmısaklı yoğurtlu karnıbahardan yapıcam haşladım şimdi yarına hazır olsun.inş. severim kızartmasına bayılırım yemeğinide yerim ama yoğurtluyu ilk deniycem.

ayran acayip tıkıyo insanı ya her akşam ayran içicem artık :)

mutfağı toplayıp geliyorum burdamısınız kıslar

kimse cevap vermemiş soruma
bugün yediklerimi yazayım
sabah
2dlm k ekmek
1kk b peynr
5zeytin
domts
1tatlı kş pekmez
1ç brd y y süt
ara
portakal
öğle
5kaşık bulgur pilavı
8 kaşık zeytinyağlı pırasa(çok az yağ kllndm)
yoğurt
ara
4tane mavi yeşil bisküvi
1ç brdğ y y süt
akşam
1 tabak etli kuru fsulye
bol salata
1 bardak ayran
ara
leblebi veya meyve
2,5 lt su 20 dak yürüyüş

ben burdayım,yine sinirlerdeyim,bu kız akşamları baba yokken çıldırıyor,benide çıldırtıyor ya sabır ya sabır attım kendimi pc başına,dumanın burnumdan çıktığını görünce bulaşmıyor bir süre kendi halime bırakıyor
leslie yapmaya çalıştım ilk 5 dakkasında çıldırttı yine...artık geceye kaldı

iyi akşamlar kızlar
ortim menün güzellllbende
menümü yazıym fazla giremiyorum bu sıralar
sabah
tahllı ekmek
peynir

ara
elma

öğle
ıspanak
yoğurt

ara
5 i biryerde
1 gofret

akşam
çay çay çay

misafirlerim çokçaydı börekler çörekler kısırlar vardı dayanamayıp ağız dolusu çiğneyip tükürdüklerimi saymıyom

bugünkü menüm

sabah: 1 bardak yesil cay, 1 dilim kepekli ekmek, 1 ince dilim light beyaz peynir

ara: 1 elma

öglen: kücük 1 tabak yagsiz pilav üstüne sebze sosu (pilav alman usulüydü yani yagsiz.. onlar poset halinde suya atip hasliyolar pilavi)

ara: 3-4 kasik light yogurt

saat 5 ten sonra bise yemedim 2 litrede su :)

bi kez erdem sehpaya çıktığında bi misafirim ayy ama oraya yiyeceklerimizide koyuyoruz demişti
bu insanlar çocuğa nasıl bakıyorlar yaa
bakış açılarını diyorum aklım ermiyor vallahi
benimde mutfak masası mesela kaşık ve çatalla davul trampet yerine kullanıldığı için
yakında kullanılamaz duruma gelir heralde
ama umrumda değil yenisini alırım bende değişiklik olmuş olur napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…