saol cnm umarım 70 kilonunda altına düşer 6 lı rakamlarıda görürüz spor yapıyormuydun sen ben nisandan önce spora başlamayı düşünmüyorumCanım çok geçmiş olsun evet birlikte aynı kiloda başladık en son 83tüm ama bundan sonra işi sıkı tutucam ilk hedefim nisan sonuna kadar 70e düşmek bakalım hayırlısı sık sık gel tamammı canım benim
aaaa görmedim cnm tebrikler inşalah bundan sonrada bol bol 1. olursunelimden geldiğince dikkat ediyorum.yarın dahiliyeye randevu aldım diyeceğim diyetisyene yönlendirsin beni tahlil falan yaptırayım.bakayım değerlerim nasıl? regl zamanım değil ama ara ara kan geliyor.azıcık ama.neden anlayamadım.belki kilodandır bilemedim.ama şu ana yok.
spor her gün olmuyor çalışınca halim de kalmıyor.15 tatilde ne güzeldi ya..neyse sen de uğraş da 2 hafta önceki gibi birinci olalım.hiç tebrik etmiyorsun gözünden mi kaçtı?
nazar mı değdi canım benim.çok geçmiş olsun..
i geceler tatlı rüyalar.kuzucuğum adını bahşetsen bize
çok iyi çıkmışsın.diyete devam..
allah sana güç kuvvet versin.tez şifa bulsunlar inşallah.
izlem eskiden ben de hayal edderdim kucakta taşınmayı ama şimdei hayal etmeye gerek duymuyrum.yani hayallerim tek artık.ama senin adına sevindim.bu arada sen uyandın mı farkettin omu anlattı sabah?yada farkettin de farketmiyormuş gibi mi yaptın anlatsana ayrıntıları azcık
gömleği şimdi de giyersin be.ne kaldı ki verecek?
deryacığım iyi sayılırım ara ara girdiğim için yazamadım çok.okudum çıktım.kök zencefil alırsam yapacağım tarçın çayını.sen de veriyorsun ne güzel.rutine bağladın beslenmeni.
meloş elvin sen nasılsınız?öpüyorum ikinizi de..
yeni gelenler hoş geldiniz..
BİZİM EV KOCAAAAAAMAN,hele salon maşallahı var birde salonun salonluk hali kalmadı pek,egeye uyarlandı biraz koltukların şekli şemali değişti üzerinde kılıkflar falan prizlerde güvenlik var tv yukarıda derken egelik bir koca salon egede cirit atıyor tabii..arada azad ediyorum yavrum bütüb odalarda favorileri vardır,oturma odasına dalar babasının gitarını çalar hemen,yatak odasında etejerlerin çekmeceleri kendi odasına gidincede balkona çıkmak ister...böyle böyle geçinioyurz..çok televiyon düşkünü değil ilgilendiği şeyleri izler daha sonra oyununu oynar,maşallah çok arsız yarmaz değil,,kayyu yu seviyor ..müziğini özellikleanladım canım ev büyük sanırım,bizim ev ufak olduğundan (70m2) evin her yeri onun tuvalet hariç İpek heryerde,salonum büyük ve açık salon kapısı yok yani,bütün gün hiç oturmadan koşturuyor,ve t.v. ile hiç alakası yok,yüzüne bakmaz...
izlem kendini çok hırpalamıyprsun değil mi...:26:geçmiş olsun dinlen hadi kuşum çabuk gel amaaaiki laf edek şurdasütsüz sade nescafe içtim
midem alt üst oldu yaa
azıcık uzanıcam oğlum uyurken
bi kas gevşetici içicem heryanım acıyor yaa :94::94::94::94:
nehircim bu sefer olacak heralde çok iyi gidiyorsun canım..valla ipi yakalamak lazım sanırım..acuk ta spor yapsan canım tam süper olacak..KAHVALTI
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
domates çorbası (süt ile) 1 por. 160 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
çoban salatası 1 por. 58 cal.
tavuk baget ızgara 2 ad. 66 cal.
pınar doğal yoğurt 100 gr. 84 cal.
gece acıkırsam
süt - uzun ömürlü yarım yağlı 1 bard. 92 cal.
leblebi 1 çay bar. 108 cal.
toplam 1003 cal.
sende elma sın benim gibi herlade canım kollar bacaklar ince göğüsler küçük popo normal basen normalbugün resmimi cektim buraya eklicektim vazgectim....inceliyorum incelmesinede o koca göbek gitmiyort gitmiyor gitmiyor :95::95:benim bu göbege mekik felan hic bisey fark etmiyor anca yag aldircam....basenler gidiyor,kollar gidiyor ,yüzüm sanki 55 kg mis gibi cöktü iyice ama gel görki göbek öyle duruyor
kizimin hamileliginde tüm karnim genisledi yana dogru ,görenler ikizmi diyordu....oglanda dik ileri dogru genisledi,,.eee nolcak ilkinde yana ikincide karsiya oldu cuval gibi göbek
Ya canim bilmiyorum kimisi cikio böyle dio, kimisi yok zarari diyor..
Bir cok yerde arastirdim, kullananlarla konusdum yorumlarini aldim, kimde ne gibi birseye sahip yada kimisinde ne gibi zararlara diye, 100 kisiden sadece 2yada3 kiside yan etki ve yarar vermedigini (kilo bakimindan diyorum , ama saglik acisindan cok faydalarindan yararlandigini da söylediler) gördüm, sahit de oldum.
Ben inanilmaz derecede memnunum, belki doktor dogru birsey demisdir ama bir cok doktor da kesinlikle icmemizi öneriyor..
Ben devam edicem canim, icine sinmeyen birseyler varsa eger devam etme canim..
Ben günde 2 bardak, gece ve sabah ac karnina 1 bardak sicak suya 2 kasik elma sirkesi, 1tatli kasigi bal ve limon sikarak iciyorum..
bugün resmimi cektim buraya eklicektim vazgectim....inceliyorum incelmesinede o koca göbek gitmiyort gitmiyor gitmiyor :95::95:benim bu göbege mekik felan hic bisey fark etmiyor anca yag aldircam....basenler gidiyor,kollar gidiyor ,yüzüm sanki 55 kg mis gibi cöktü iyice ama gel görki göbek öyle duruyor
BİZİM EV KOCAAAAAAMAN,hele salon maşallahı var birde salonun salonluk hali kalmadı pek,egeye uyarlandı biraz koltukların şekli şemali değişti üzerinde kılıkflar falan prizlerde güvenlik var tv yukarıda derken egelik bir koca salon egede cirit atıyor tabii..arada azad ediyorum yavrum bütüb odalarda favorileri vardır,oturma odasına dalar babasının gitarını çalar hemen,yatak odasında etejerlerin çekmeceleri kendi odasına gidincede balkona çıkmak ister...böyle böyle geçinioyurz..çok televiyon düşkünü değil ilgilendiği şeyleri izler daha sonra oyununu oynar,maşallah çok arsız yarmaz değil,,kayyu yu seviyor ..müziğini özellikle
şimdi bu hatun poposunu sıkıp bırakarak mı böyle olmuş???
duruş aynı,don aynı,ayakkabı aynı,ışık aynı,yağlanma ve parlama aynı...
aradan zaman mı geçmiş yani şimdi bu resimde :)
havuçu hiç terrcih etmiyordum çok kalorili diye
portakal en büyük tutkumdur kendimi frenliyordum
günde 3 taneyi geçmemek için
çok ilginç inceliyim biraz :26::26: teşekkürler
EVET canım sana katılıyorum,maalesef ben öyle eşyalara dokunmadan büyüyen çocuk görmedim,illaki dokunuyorlar ,merak ediyorlar keşfediyorlar...ben de oa zarar verecekleri kaldırdım,mesela orta sehpam duruyor ilk zamanlar üzerine çıktı ayağa kalktı sonradan bu onun için sıradanşlaştı artık yapmıyor bazen çıkar otuturur üzerinde otursun,o sehpaya oyuncaklarıyla vurup duruyor çizildi heryeri mapim anacım canı saolsun herşeyden esrigenerek büyümüyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?