80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLARRR
ben bu çocuga tahmmülü bile olmayan insanlara gitmiyorum
çok sıkılıyorumm ,yani bu çocuk dökülecekte saçılacaktaa ister istemezzz

benim cocuklarda öyle mutfak esyasinda bazen oyuncak yapiyolar.ellerinde herseyi alamamki ...onu yapma bunu yapma diye diyede cocuklar hircinlasiyor.disarda ,misafirlikde felan yapmaya basliyorlar evde yapamadiklarini...yillarcami sürcek sanki varsin olan dünya malina olsun...

var canım var ...
bizim aileye bir gelin geldi,evi sıfır eşyaları sıfır evlendiği ilk haftadan itibaren her hafta sonu evi ayağa kaldırıyor temizlik yaparken,vitrinler boşalıyor,halılar kalkıyor,3 aylık evliyken halılarını yıkamaya gönderdi v.s. gün yapıyoruz annesi ile geldi,ipeğin elinde bisküvi dolanıyor hemde yiyiyor,

-ayyy dedi annesi verme eline çocuğun her yeri batırır...
-ama elinde yiye yiye öğrenecek,hem ben takip ediyorum onu dökerse şarjlı ile alırım...
- yok anam ben çocuklarımın hiç birinin elien ekmek bile vermedim,boya vermedim,yiyecek vermedim,kalem vermedim...
-belli...diyesim geldi....

biz oraya güne gittiğimiz de de elinde şarjlı süpürge sürekli ayaklarımızın altını süpürüp durdu,çok tuhaf geldi bana...

Bugünkü menüm

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
4 ceviz

Ara

1 tane eti puf

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 ince dilim salam
10 gr krem tahin helvası

Ara

2 portakal

Akşam

2 haşlanmış yumurta
50 gr tavuk döner
1 büyük kase salata
1 kupa tarçın çayı
1 kupa kayısılı form

1.5 litre su

Spor : yok

Toplam : 997 kalori

huri ayy ne ilginc ,cocuklar cocuklugunu yasamamis demekki ,benimde bir tanidik var oda cocuklarin oyuncaklarini felan killere kaldirmis cok dagidiyor diye,ufak tefek kalmis

KIZLARRR
ben bu çocuga tahmmülü bile olmayan insanlara gitmiyorum
çok sıkılıyorumm ,yani bu çocuk dökülecekte saçılacaktaa ister istemezzz

kesinlikle öyle ,ev gezmesine gideceğim zaman evde çocuk olan yerleri daha çok tercih ediyorum bende genelde,çünkü rahatsız oluyorlar bende rahatsız hissediyorum...

huri ayy ne ilginc ,cocuklar cocuklugunu yasamamis demekki ,benimde bir tanidik var oda cocuklarin oyuncaklarini felan killere kaldirmis cok dagidiyor diye,ufak tefek kalmis

gerçekten çocukları çok etkiliyor büyüdükçe,etrafta gördükçe anlıyorsun,arkadaşım da hep yakışıyor diye oğluna pantalon giydirirdi ,bebeklikten beri şimdi 4 yaşında yatarken bile pantalon çıkarmak istemiyor her gece pantalon kavgası

iyi akşamlar kıslar keyifler nsl? ne zamandır giremiyorum yine çok yoğun bu ara. dün doktora gittim. endokrine. polikistik over çıktı

kıslar leslie yle bende tanıştım bu akşam 2mil hoşuma gitti güzelmiş 2mil yeterlimi diğerlerini nasıl indircem bilmiyorum

banucum sen msn den atsan bana şu leslieyi olurmu:26:

kimsenin anneligini sorgulamak istemem ama bagzilarini hic anlamiyorum,biride oglunun hakkinda konusurken 3 yasinda oda "Benim köpek bunu yapardi,benim köepk bunu sever" diye konusuyor. ama sorsan tabi onlardan iyi anne yokdur....bende cocuklulari daha cok tercih ediyorum cünkü cocuk bisey yaptimi cocuksuzda ,bömböm bakiyor kadin bize aman olsun ne olcak dahi lafin gelisi demiyor,gerci cok simarmiyolar benimkiler,evde canavariz disarda kuzuyuz

menüm:
sabah:1 dilim ekmek,kk light peynir
ara:yeşilçay
öğlen: tavuklu mantar yemeği,3 kaşık patates püresi,1 dilim k.ekmek,1 kase ezogelin çorbası
akşam:tavuklu salata,limonlu maydanoz,yarım kase domates çorbası,6 kaşık ıspanak yemeği,1dilim k.ekmeği
gece:1 bardak yeşilçay,1 bardak form çayı,1 yeşil elma

kızlar yarın bir aksilik olmazsa ben de fotoğraf çekilip koyacağım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…