80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:97: :97: :97: :97: :97:
kimsecikler yok yine sessizleşmiş topik

aynen cnm bende birileri gelmiştir belki diyee geldim .. ama kimesicikler yokk :85:
neyse biz varız en azından .. ee nasıl geçti günün ?

Son düzenleme:
bende menümü paylaşıyım
kahvaltı/öqlen
1 bardak su
2 dilim çok tahıllı ekmekten tost
1 yumurta
acuka
salam
peynir
5i1 yerde çay

ara
2 yulaflı kurabiye
kayısılı form

öqleden sonra
bir ısırık poça
1 küçük börek
2 kaşık patates salatası
mate çayı

akşam
müsli
form çay

3 litre su..

aynen cnm bende birileri gelmiştir belki diyee geldim .. ama kimesicikler yokk :85:
neyse biz varız en azından .. ee nasıl geçti günün ?

güzel geçti aslında ama diyet açısından kötü. bugun günüm vardı yemeden duramadım senin nasıl geçti? bu arada isim ne ben zekiye

Son düzenleme:
güzel geçti aslında ama diyet açısından kötü bugun günüm vardı yemeden duramadım senin nasıl geçti? bu arada isim ne ben zekiye

ismim duygu canım.memnun oldum çok
. valla sıradan bir gündü 2 haftaya kadar ev taşıycazz azıcık enerji depoluyorum yan gel yat durumundayım yani :86:
rejime gelince 4. cü haftama giriyorum zorlamıyo artık .. birazda yazın giyceklerimi düşünerek engelliyorum kendimi .. bakalım umarım böle devam eder..

selam kizlar nasilsilsiniz,ben bugün sözde görümcemin dogum gününe gititm ama yalnis anlasilma olmmus yrin icin cagirmis,eve gittim hic bisey yoktu yemek icin cokda acikmistimo yüzden biraz sacma oldu ama aksama sadece bir yesil elam yedim ins dengelemistir..

bende m. oldum duygu. neden taşınıyosun? şehir neresi? sordukca sorarım artık topik boş ya
benimde 3. haftam inş ayda 5 kilo benimde hedefim umarım başarırım ama su günler davetler olmasa daha güzel ilerleyecek

Selam Kizlar ....

Bugünkü Menüm

Kahvalti :
2.Dilim Kizartilmis Kepek Ekmegi
1.kk Peynir
Domates -Salatalik
4.Yesil Zeytin
1.tk Bal

Ara:
Yesil Elma

Öglen/Aksam :
Yayla Corbasi
Patates Salatasi ( Mayonezsiz ! )

Ara:
3.Tane Diyet Bisküvi

1.5 Litre Su
2.Saat Yürüyü$

Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..
Benim Canim Cok SIKILIYOR .. Bugün 2.Saat Carsida Dolastim
Indirimden Yazlik Babet Aldim Ama Aksam Cökünce SIKILMAYA Basladim
Off Offfff

sor cnm ne demek :112: ist dan çanakkale ye taşındık cnm 1 sene önce.. şimdi çanakkale içinde başka bi eve taşıncaz evin yerini beğenmedik fazla.. :93:
umrım hedefinee ulaşırsın cnm ..
aahhh aaahhhh o günler davetler hepimizin kabusu cnm sanki herkes yoldan çıkarmak için sırada bekliyo

Son düzenleme:

dimi ya başladıgım günden beri sanki herşey inadına üstüme geliyor. börekler pastlar hergün önüme geliyor resmen. eşimle anlaştım artık abur cubur gelmiycek eve gelmeden ye bitir dedim. garibim yine almış sensiz yiyemem diye yemedim yinede artık getirmez herhal k.v. diyetteym dedikce börek yapıyor neden bilmem yeni evin hayırlı olsun bu arada

saol cnm inş hyırlı olur ben fazla durmıycam bu evde kısmetse seneye düğünüm var ..
yazık eşinee cidden olee aabur cuburlar evde tektee gitmiyoo .. o da bi nevi rejimee başlamış senin k.v de benimkisinden snırım .. gelin kaynana toprağına benzer diyoo .. huy yönünden neyse benziyimde.. kiloyu almıyım dimi aama

ya ne güzel. seneye kadar verirsin sen kilolarını. ama evlendikten sonra daha cok dikkat et ben evlendikten sonra aldım bu kiloları nasıl aldımı bile bilemedim :96:

ya ne güzel. seneye kadar verirsin sen kilolarını. ama evlendikten sonra daha cok dikkat et ben evlendikten sonra aldım bu kiloları nasıl aldımı bile bilemedim :96:

umarım veririm cnm .. bakaalım ben spor yapmaya üşenenlerdenim ne yazıkki.. ondan yavaş olcak bu maraton benim için

günaydın..
kızlr noluyor herkese..hepimiz kaçamaklarla dolu gidiyoruz..
ben de aynen öyleyim...dün misafirim vardı..akşama kadar canım çıktı temizlik yapıp koşturmaktan...
ben de yuttum 1 dilim revani börek..kurabiye...
kendimize gelelim artık yaaa...böyle olmaz...
bugün çok dikkat etmem lazım....
yaza kadar kesin 70 olmalıyım...
hava da güzel..inşallah yürüyüşe çıkabilirim bugün...
motivasyonum artar hiç değilse...

günaydın kızlar herkese güzel bir pazar günü geçirmesini diliyorum.haftaiçi işe gitmek için yataktan kalkamayan ben pazar günleri erkenden hortluyorum.geçmişi okudum öncelikle:

yeni gelen tüm herkese hoşgelmişler sefalar getirmişler diyorum inşallah saglıklı ve keyifli bir şekilde hedef kilonuza ulaşırsınız kızlar

kilo verebilen herkesi tebrik ederim veremeyen arkadaşlarım içinde haftaya fazlasıyla vermelerini diliyorumm

ben bu hafta toparlanmaya çalışıyorum inşallah haftaya cuma bende listeye girmeye çalışacagım tabiki izlemcim izin verirse son dönemlerde okadar çok geldim gittimki utanıyorum artık :78:son 3 aydır hayatım okadar yogun geçiyorki Allah saglık versinde herşey yoluna giriyor bir şekilde

eşimde uyandı şimdi pazarları nedense uyku tutmuyor bizi yaa kalkayımda saglıklı güzel bir pazar menüsü hazırlayayım görüşmek üzere kızlarrr :79:

Dünkü menüm

Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 yeşil zeytin
1 kk peyaz peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 lokma sucuklu yumurta
yarım poaça
dereotu,maydanoz

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 ızgara köfte
salata(yağ vardı)
1 ince dilim ekmek

Akşam:
1 bardak light sütle müsli

Benim de dünkü menüm kaçamaklıydı.Genelde hafta sonları böyle oluyor Umarım hafta içi kaçamaksız olur.

herkesee günaydın ve hoş bulduk
bugün içim kıpır kıpırr .. sabah kahvaltımı yaptım bi güzel maydonoz suyumuda içtim limonlu limonlu ohhh şaka bir yana böle şeyleri üstüne para verseler içmem diyodum inşallah hedefime ulaşırımda bidahaa maydonoz suyu içmem.. yeşil çayı seviyorum ama.. o artık vazgeçilmezim oldu :89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…