:97: :97: :97: :97: :97:
kimsecikler yok yine sessizleşmiş topik
aynen cnm bende birileri gelmiştir belki diyee geldim .. ama kimesicikler yokk :85:
neyse biz varız en azından .. ee nasıl geçti günün ?
güzel geçti aslında ama diyet açısından kötü bugun günüm vardı yemeden duramadımsenin nasıl geçti? bu arada isim ne ben zekiye
ismim duygu canım.memnun oldum çok
. valla sıradan bir gündü 2 haftaya kadar ev taşıycazz azıcık enerji depoluyorumyan gel yat durumundayım yani :86:
rejime gelince 4. cü haftama giriyorum zorlamıyo artık .. birazda yazın giyceklerimi düşünerek engelliyorum kendimi .. bakalım umarım böle devam eder..
bende m. oldum duygu. neden taşınıyosun? şehir neresi? sordukca sorarım artık topik boş ya
benimde 3. haftam inş ayda 5 kilo benimde hedefim umarım başarırım ama su günler davetler olmasa daha güzel ilerleyecek
sor cnm ne demek :112: ist dan çanakkale ye taşındık cnm 1 sene önce.. şimdi çanakkale içinde başka bi eve taşıncaz evin yerini beğenmedik fazla.. :93:
umrım hedefinee ulaşırsın cnm ..
aahhh aaahhhh o günler davetler hepimizin kabusu cnm sanki herkes yoldan çıkarmak için sırada bekliyo
dimi ya başladıgım günden beri sanki herşey inadına üstüme geliyor. börekler pastlar hergün önüme geliyor resmen. eşimle anlaştım artık abur cubur gelmiycek eve gelmeden ye bitir dedim. garibim yine almış sensiz yiyemem diye yemedim yinede artık getirmez herhalk.v. diyetteym dedikce börek yapıyor neden bilmem yeni evin hayırlı olsun bu arada
saol cnm inş hyırlı olur ben fazla durmıycam bu evde kısmetse seneye düğünüm var ..
yazık eşinee cidden olee aabur cuburlar evde tektee gitmiyoo .. o da bi nevi rejimee başlamışsenin k.v de benimkisinden snırım .. gelin kaynana toprağına benzer diyoo .. huy yönünden neyse benziyimde.. kiloyu almıyım dimi aama
ya ne güzel. seneye kadar verirsin sen kilolarını. ama evlendikten sonra daha cok dikkat et ben evlendikten sonra aldım bu kiloları nasıl aldımı bile bilemedim :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?