kızlar herkese iyi günler gerçekten bugünlerde çok sesesiz burası.
zekiye
gerçekten tebrik ederim nazar değmesin kilo vermen çok güzel gidiyor ben daha yerimden kıpırdamadım hep böyle devam edersin işallah.
duygu evin hayırlı olsun umarım gönlüne göre biyerdir.
ben bugün tamamen fazla kaçırdım o yüzden hiç yazmayım menümü herkese iyi pazarlr kib kiloların gittiği bir haftaya başlamanız dilegiyle. umarım bu hafta birazçık kilom gider çok moralim bozuk:84:
Selam fistiklar.
Dün hic giremedim, cok güzel ve bir o kadarda yogun gecen birgündü
Eve geldigimizde sabahin 4:30'du.
Dün zayiflama hapi kullanan akrabamizin evine gittik.
Aman beni gördü ki soke oldu
Bu halin ne sende mi kullanmaya basladin coook karsi oldugun hapi dedi alayci bir sekilde.
Bu elime gecen firsati kacirmadim tabi :
Yok canim, ben kolay yoldan ardindan da taslanan agacin meyvasini yemeyi sevmiyorum.
Benim isim azim, hazira konmak degil diyince suratindaki o ifadeyi görmeliydinizDünkü alisveris gezimizden birkac kare cekildik,
eski yani 1.5ay önceki halimin de resimini koyacagim.
Aradaki 7 farki siz bulun
Bu benim kuzenimin nikahindaki 87kg halim (27 Subat)
Buda dün cekildigim 74kg halim (16Nisan):78:
kızlar herkese iyi günler gerçekten bugünlerde çok sesesiz burası.
zekiye
gerçekten tebrik ederim nazar değmesin kilo vermen çok güzel gidiyor ben daha yerimden kıpırdamadım hep böyle devam edersin işallah.
duygu evin hayırlı olsun umarım gönlüne göre biyerdir.
ben bugün tamamen fazla kaçırdım o yüzden hiç yazmayım menümü herkese iyi pazarlr kib kiloların gittiği bir haftaya başlamanız dilegiyle. umarım bu hafta birazçık kilom gider çok moralim bozuk:84:
gülçin harikasındurmak yok yola devam
bugün bende alışveriş merkezlerindeydim yaw hiçmi bişey olmaz birelbise alacam yok yok en iyisi diktirmek geçen hafta kilo veremedim çok beklediğim gibi olmuyor diyetim bu kopukluk beni bitircek şurda 2 ayım kaldı tatile çıkmaya :18:
çok sağol canım moral oldu bana kalsa uzun zaman oldu bünyeme nankörlük ediyorumkendine haksızlık etme.bak ben en son ne zman 75 olduğumu unuttum.sen kısa zamnda 86 dan 75 e düştün.yani uğraşıyorsun.emeklerin işe yarıyor merak etme.2 ay çok uzun bi zaman.devam et böyle canım..
pardon canım geçmişe bakamadım ancaaa bugün kendime geldim baya bir halsizliğim vardı bugünde eşim hurraa dışarı çıkardı bu soğukta dondum inş daha beter olmamaaa kızlar aşkolsun valla.bir kaç kişi dışında yazan yok.hadi derya elinde olmadığı için yazamıyor ya sizler??
ne yani siz buraya izlem banu vs için mi geliyordunuz?onların olması tabiki önemli ama listede kaç kişiyiz ya..onlar dışında en az 15 kişi var .topu topu 5-6 kişi yazıyoruz.
hadi artık silkelenip kendimize gelelim.şurda derdimi yazıyom derdimi okuyup teselli eden yok.bari birbirimize destek olalım.
şu listeyi de bulayım da azcık kendimize gelelim.
ah gülümm bu liste taaaaaa geçen haftanındı buhafta kimse yapmıycaksa ve kaptan onaylarsa üstlenebilirim mesaj atın bana liste çok büyük bir motiv.deryam tekrar eline sağlık..
çok sağol canım moral oldu bana kalsa uzun zaman oldu bünyeme nankörlük ediyorum
pardon canım geçmişe bakamadım ancaaa bugün kendime geldim baya bir halsizliğim vardı bugünde eşim hurraa dışarı çıkardı bu soğukta dondum inş daha beter olmam
derya ve bahsettiklerin burda olduğunda daha kalabalıklaşıyoruz hikmeti nedir anlamadım :)şuan 3 kişi var herkescikler tatilde
ah gülümm bu liste taaaaaa geçen haftanındı buhafta kimse yapmıycaksa ve kaptan onaylarsa üstlenebilirim mesaj atın bana liste çok büyük bir motiv.
helal kız
bendeisterim bendeeeeee kızkandım seninkadar veremesemde resmimi koyacam 93 lık resmimi bulıym birde şimdiki ni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?