80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese iyi günler gerçekten bugünlerde çok sesesiz burası.
zekiye
gerçekten tebrik ederim nazar değmesin kilo vermen çok güzel gidiyor ben daha yerimden kıpırdamadım hep böyle devam edersin işallah.

duygu evin hayırlı olsun umarım gönlüne göre biyerdir.

ben bugün tamamen fazla kaçırdım o yüzden hiç yazmayım menümü herkese iyi pazarlr kib kiloların gittiği bir haftaya başlamanız dilegiyle. umarım bu hafta birazçık kilom gider çok moralim bozuk :84:

cnm çok teşekkür ederim :107:

Selam fistiklar.
Dün hic giremedim, cok güzel ve bir o kadarda yogun gecen birgündü
Eve geldigimizde sabahin 4:30'du.
Dün zayiflama hapi kullanan akrabamizin evine gittik.
Aman beni gördü ki soke oldu
Bu halin ne sende mi kullanmaya basladin coook karsi oldugun hapi dedi alayci bir sekilde.
Bu elime gecen firsati kacirmadim tabi :
Yok canim, ben kolay yoldan ardindan da taslanan agacin meyvasini yemeyi sevmiyorum.
Benim isim azim, hazira konmak degil diyince suratindaki o ifadeyi görmeliydiniz Dünkü alisveris gezimizden birkac kare cekildik,
eski yani 1.5ay önceki halimin de resimini koyacagim.
Aradaki 7 farki siz bulun

Bu benim kuzenimin nikahindaki 87kg halim (27 Subat)

Buda dün cekildigim 74kg halim (16Nisan):78:

esmer gülcincim cidden seni ayakta alkışlıyorum çok güzel zayıflamışsın bravo azmine valla

darısı başıma :97:

gülçin
gerçekten muhteşem olmuşsun buarada yüzünde çok güzel hayırlı bi şekilde hedefine ulaşırsın işallah resimde gerçekten fark etmiş ay darısı başımıza ben daha 1 kilo kıpırdadım yerimden moral sıfır bende..........

selam kızlar bugün çok yoqunum dinlenmeye bile vaktim olmadı pcde işim vardı 2 dakka sizede bir bakıyım dedim hemen çıkıcam sanırım akşama gelirim kızlar bu sabah 65.9 gördüm çok mutluyum darısı herkesin başına olsun

gülçincim maşallah canım ne güzel kilo vermişsin fıstık gibi olmuşsun nazar deqmesin benim canımaa

tşkr ederim canım inş böyle gider. ben senin menülerine bakıyorum bazen oyle abartılı veya sakıncalı bişey göremedim. bence sabret başlayınca durmayacak bak gör. birde benim sonradan aklıma geldi. ben gecen hafta sebze yemeklerine agırlık verdim akşamları. artık eşime ayrı kendime ayrı yemekler pişiriyorum. kendileri sebze yemegi sevmezde ona pişirdiklerimden yemiyorum hiç. bu hafta sebzeye agırlık ver sende bakalım. çünkü ben beklemiyordum 1,9 luk bi düşüş.

gülçin harikasın durmak yok yola devam
bugün bende alışveriş merkezlerindeydim yaw hiçmi bişey olmaz birelbise alacam yok yok en iyisi diktirmek geçen hafta kilo veremedim çok beklediğim gibi olmuyor diyetim bu kopukluk beni bitircek şurda 2 ayım kaldı tatile çıkmaya :18:

gülçin harikasın bebişim.ne kadar güzel görünüyorsun.iki resim arasında da fark bariz...emeklerin boşa gitmiyor emin ol.

keşke bana da bulaşsa sende ki azim.deli gibi yiyorum ama neden bilmiyorum.midem allak bullak.yemekten hem yoruldum hem karnım ağrıyor hem de başım.pazartesinin hayrını bekliyorum.form çayımı içtim.yeni bi hafta yeni bi başlangıç olsun diyorum.regl öncesi ne güzeldi.sporum beşi bir yerdem.akşam 6 dan sonra yememem.reglle beraber call e ve yürüyüşe ara verince böyle oluyor.gevşeme lüksüm yok benim onu anladım.kaçamak yapayım nasıl olsa toparlarım bana göre değil.o kadar iradeli değilim demekki..

vallahi elimi ağzıma sokup kusasım var.midem allak bullak.

insanın en büyük düşmanı kendisi derler ya o benim işte.bir an önce toparlanmam lazım.pankreasımı mahvettim valla..

kendine haksızlık etme.bak ben en son ne zman 75 olduğumu unuttum.sen kısa zamnda 86 dan 75 e düştün.yani uğraşıyorsun.emeklerin işe yarıyor merak etme.2 ay çok uzun bi zaman.devam et böyle canım..

aaa kızlar aşkolsun valla.bir kaç kişi dışında yazan yok.hadi derya elinde olmadığı için yazamıyor ya sizler??

ne yani siz buraya izlem banu vs için mi geliyordunuz?onların olması tabiki önemli ama listede kaç kişiyiz ya..onlar dışında en az 15 kişi var .topu topu 5-6 kişi yazıyoruz.

hadi artık silkelenip kendimize gelelim.şurda derdimi yazıyom derdimi okuyup teselli eden yok.bari birbirimize destek olalım.

şu listeyi de bulayım da azcık kendimize gelelim.

kendine haksızlık etme.bak ben en son ne zman 75 olduğumu unuttum.sen kısa zamnda 86 dan 75 e düştün.yani uğraşıyorsun.emeklerin işe yarıyor merak etme.2 ay çok uzun bi zaman.devam et böyle canım..
çok sağol canım moral oldu bana kalsa uzun zaman oldu bünyeme nankörlük ediyorum

pardon canım geçmişe bakamadım ancaaa bugün kendime geldim baya bir halsizliğim vardı bugünde eşim hurraa dışarı çıkardı bu soğukta dondum inş daha beter olmam
derya ve bahsettiklerin burda olduğunda daha kalabalıklaşıyoruz hikmeti nedir anlamadım :)şuan 3 kişi var herkescikler tatilde

deryam tekrar eline sağlık..
ah gülümm bu liste taaaaaa geçen haftanındı buhafta kimse yapmıycaksa ve kaptan onaylarsa üstlenebilirim mesaj atın bana liste çok büyük bir motiv.
91 kiloyum burda arkadaşlar

bu da şuan yani 79 kiloyum diyete devam ediyorum hedefime ulaşana kadar 3 ayda verdim kilolarımı

helal kız
bendeisterim bendeeeeee kızkandım seninkadar veremesemde resmimi koyacam 93 lık resmimi bulıym birde şimdiki ni

91 kiloyum burda arkadaşlar

bu da şuan yani 79 kiloyum diyete devam ediyorum hedefime ulaşana kadar 3 ayda verdim kilolarımı

bravo harikasın..

evet canım 2 hafta öncenin listesi.ne yapayım liste yok bari motivasyon olsun dedim..

Gülcin'mmmm Süper Görünüyorsun Tatlimm .. Üst Kisimda Gözle Görülen Bir Incelme Var
Ama Benn Senden Cok Kücük Prensesse Baktim Ne Yalan Söyliyim
Ay O Ne Sirin Sey Öyle .. Bende Senin Kizin Olmak Istiyorummm Banada Hello Kitty Giyisileri Giydir Masallah Nazar Degmesinn Sizeee

kristaltane Canimm Sende Muhtesem Zayiflamissin Masallah Sanada ,
Azmin Daim Olsun Nice Hedeflereee

Son düzenleme:
şekerler bu liste olayını nasıl ayarlıyosunuz acaba merak ettim.. bu cuma günleri durumu var ama çok takım var..açıkcası aklım karıştı .. :78::78::78:
kime bildiriliyo? nasıl oluyo?? :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…