80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerler bu liste olayını nasıl ayarlıyosunuz acaba merak ettim.. bu cuma günleri durumu var ama çok takım var..açıkcası aklım karıştı .. :78::78::78:
kime bildiriliyo? nasıl oluyo?? :97:

canım açıklık getirmeye çalışıym yeni gelenler listeye girmeye ancak 2. haftalarından sonra ulaşabiliyorlar hergün menülerini paylaşıyorlar burada ve cuma günü tartıldıktan sonra sonucu topikte bildiriyorlar özelmesaj olarakta kaptanımıza(darkolive) mesaj atıyoruz kaptan şuan tatilde olduğundan liste askıda

Son düzenleme:

anladım cnm çok teşekkürler

kızlar az önce resim çektim ve eski yeni halim kimse yoktu çektiremedim anca bukadar oldu açık renk ve kapalı renk giyinerek çektim daha çoooooooooook kilo vermem gerek

Eklentiler

• $Image021.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $a (465).webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $90.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $90 kg.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $SAM_5876.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $şmd.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar. bugunde sakiniz. ben menümü paylaşayım

bugunkü menüm:

sabah/öglen:
2 çavdar ekmegi
1 dilim peynir
5 dilim sucuk
1 tane yumurta

ara:
6 hurma

akşam:
müsli 1 bardak sütle

bugun bi yeşil çay aldım. çaykurun limonlu yeşil çayını. kendi demledigimi şekersiz içemiyordum.
bu güzelmiş şekersiz içebiliyorum. gerçi kendi demlediklerimiz daha etkili ama napayım bi türlü alışamadım en azından bunu içeyim. inş faydasını görürüm.

haklısın güzelim yaa...çok sıkıcı olmaya başladı...
kaçamaklar desen aldı başını gitti...
bence tek sebebi bahar havası çarptı bizi:86::86::86::86::86:
eski halimize dönsek iyi olur..

kızlar az önce resim çektim ve eski yeni halim kimse yoktu çektiremedim anca bukadar oldu açık renk ve kapalı renk giyinerek çektim daha çoooooooooook kilo vermem gerek

son iki resim mi yeni??
bi 5-6 kiloyla fazlalıkların gidecek gibi duruyor canım....
kucağındaki de kızın galiba..Allah bağışlasın...onu görünce birden kuzenim sandım seni..o kadar benziyor ki anlatamam....
yanılmıyorum kız değilmi??
saçı çıkmadı mı yoksa kestirdiniz mi??
kuzenimin kızı 2 yaşına yaklaştı ama saçı çıkmıyor yavrumun...
ama çok şeker...yurt dışındalar bi de...çok özledim...

sağol canım allah razı olsun kız evet hergören erkek sanıyordu 2 yaşıan kadar saçnamına bişey yoktu var olsada sapsarı olduğundan kel gibiydi ama o artık lüle saçlı
evet son iki resim yeni ilk resimlerdeki simitlerime kollarıma bak ah ahhh ne 5 i bir 10 daha gitcek allahın izniyle ilk zamanlardaki gibi verebilsemm şimdi daha zor gr gr gidiyor çok şükür ki gidiyor

ben de bugünkü menümü yazayım...inşallah bişiler yemem...
sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
1 h yumurta
3 zeytin
dom,saltlk
1 ç kaşığı nutella
ara
elma
öğle_akşam
3 zeytinyağlı dolma
salata
ara
çay
1 köfte(çocuklara yaptım attım bi tane ağzıma)
yatmadan 1 elma yerim
dolapta revani var inşallah mideme inmez..kendimi tutucam...

86 kilo ile 75 kilo mu fotolar canım sanırım kendi çektiklerin yeni olanlar digerleri uzaktan kendi çektiklerin yakından kıyaslama yapamadım.

canım yaaa..
peki kendiliğinden mi çıktı...bişeyler yaptınızımı saçı için??

86 kilo ile 75 kilo mu fotolar canım sanırım kendi çektiklerin yeni olanlar digerleri uzaktan kendi çektiklerin yakından kıyaslama yapamadım.

evet canım 86 ilk resimler yani uzakalr yenileri yakından olanlar insan kilolu olunca resimde çekilmek istemiyor ama uzaktan resim olunca ekliycem

canım yaaa..
peki kendiliğinden mi çıktı...bişeyler yaptınızımı saçı için??

:) meraklanmasın kuzenin canım 2 yaşından sonra benim kızında saçları çıktı gürleşti sarı kafalar böyle oluyor :)ben hiç birşey yapmadım kendiliğinden ilk anneden doğma saçını kestik sonra gürledi dur son ahlini ekliym sana

Son düzenleme:

evet canım 86 ilk resimler yani uzakalr yenileri yakından olanlar insan kilolu olunca resimde çekilmek istemiyor ama uzaktan resim olunca ekliycem

ilk kilolu halimi fotografta bildim ben biliyomusun. eski kiloma 15 eklemişim düşün farkında degilim hala. herkes diyo nekadar cok kilo almışsın diye. bende biliyorum aldıgımı ama görüntümün baya bi degiştigini fotografta farkettim. baskülümde yoktu. nasıl bi kafaysa okadar aynaya bakıyosun ama oyle göremiyosun kendini. fotoma baktıkça baktım nasıl moralim bozuldu anlatamam. kendimi eşimin yanına yakıştıramaz olmuştum. offff en yakın zamanda eski kiloma dönmek istiyorum. hatta onunda altına inicem inş.

canım adın neydi tanışmamıştık sanırım
çok haklısın insan kendini anlayamıyor baskül olsa neolacak anlamıyor insan 2 şer li 1 erli alıyoruz kiloları ah ah kilo insanı yaşlıda gösteriyor benim eşimde öyle fit ki dikkat ederki kendine adamcağız benden çok seviniyor kilo vermeme benden çok ilgileniyor sağlığımla

Son düzenleme:

ismim zekiye canım tanışmamıştık. afyonda yaşıyorum. senin isim neydi gerçi ben unutuyorum isimleri zamanla ezberlerim

ismim zekiye canım tanışmamıştık. afyonda yaşıyorum. senin isim neydi gerçi ben unutuyorum isimleri zamanla ezberlerim

bende çok unuturum isimleri adım seher memnun oldum canım bende istanbulda yaşıyorum evlendim çoluğa karıştım şiştim inmeye çalışıyorum

kimsecikler yok yahu bu soğukta insan burada olmazda napar
çay yapıym içelim başbaşa zekiye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…