80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bildirim yapayım
başlangıç 100
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.4
giden.0
toplamda giden 39.6
spor 67 dakika
boy 1.60
hedef 57 tabi bu bir hayal benim içinnn

Yok ben zaten geçmiş sayfalardan topluyorum gerek yoktu tekrar yazmana ya da özelden atmana

Sunta mı?

kızlar günaydın tükkanı açmak bana kısmetmiş bugün akşam annem ve kayınvalidemleri yemeğe alıcam yani anlıyacağanız çok işim var çooookkkk uğrayamayabilirim

Günaydın edacım,kolay gelsin,umarım güzel bir akşam olur
Menü ne

bende bildirim yapayım
başlangıç 100
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.4
giden.0
toplamda giden 39.6
spor 67 dakika
boy 1.60
hedef 57 tabi bu bir hayal benim içinnn

Sen hayallerine ulaşmışsın da 3 kiloyu sayıyorsun hey yarabbim.
Bak o 3 kiloy takarsan kafaya haftada gram gram veren hatunlar linç eder seni

Son düzenleme:

heee biliyom zatı o yüzden takmıyom cnm yok benum 3 kilo fazlam kızma deryoş ben öylesune dedum kızzz

Günaydın,günaydın,günaydın kızlarrr
Kaç sabahtır şöyle ağız tadıyla bir günaydın diyemiyorum hep geçmişe yazmaktan.Yazarken de unutuyorum günaydın demeyi

Kaç gündür buralarda güneş vardı ama buz gibi ve sert rüzgar esiyordu.Hatta arkadaşla güneşe aldanıp çıktık ama rüzgar beynimize işledi bin pişman olduk
Bugün biraz daha sıcak esiyor sanki.Artık her sabah ilk iş pencereden bakıyorum güneş var mı diye ben ömrümce bu kadar yazı beklememişimdir herhalde

Herkese iyi haftasonları,gününüz tepedeki güneş gibi ışıl ışıl geçsin...
Güzeeelce tatilinizi yapın, bugün ve yarın dinlenin,sevdiklerinizle aktivitelere gidin,ben yapamıyorum bari siz yapın

derya cnm ben şimdi çıkayım biraz işleri toparlayım hemde bu arada çocuklar sürelerini oynasınlar sonra tekrar görüşürüz öptüm cnm

2 tane from çayı bide 3 tane 5i bi yerde

Benden fazla içiyormuşsun ablacım aslında bunca şeye olmaması lazım ama :26:
Kabızlık yapacak bir kaçamağın mı oldu acaba..Eğer yoksa istemeye istemeye çiçek tozunu önerebilirim

derya cnm ben şimdi çıkayım biraz işleri toparlayım hemde bu arada çocuklar sürelerini oynasınlar sonra tekrar görüşürüz öptüm cnm

Tamam nazlıcım,ben de öptüm

Günaydın herkesee

bu sıralar wc problemi yaşıyorum acaba varmı bi önerisi olan :26:

sabah aç karnına bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı bal koy ve sıcak sıcak iç cnm faydasını görürsün ama sakın soğutup içme yoksa tam tersi olur ben denedim baya bir faydası oldu tabi bilmeden soğukta içtim onuda yaşadum oda fenaydu

Allahım bu kadınlar kulübün de ne zaman başka başlıklara baksam sinirim oynuyor yerinden
Bakmamak mı lazım acaba bilmiyorum ki..Ama oradalar işte,bakmasan ne olacak....

Günaydin Kizlaaar ,...

Sabah Sabah Sinirlerimiz Sipladi Yine Annemle Ya
Arabamiz Calismiyor Ve Nedenini Bilmiyoooruzz :84:
Bi Kere Daha Böyle Yapisti Bi Kac Saat Sonra Calismisti ..
Dün Aksamdan Beri Calismiyor .. Demin Yine Denedik Ama Yokk Olmuyor ..

Tamirciyi Aradik Burada Suan Tatil Yani Bu Almanlarin Özel Günlerinden Yine
Ve Adam Sali Günü Anca Bakabilirim Dedi ..
Sali Gününe Kadar Arabasiz Napcaksak ! Elimiz Kolumuz Bagili Gibi Hissediyor Insan Kendini Ya ..
Hadi Ben Yürümeye Aliskinim Carsi Cok Uzak Degil Ama Annemin Bel Fitigi Var Ve Cok Yürüyemiyor Zorlaniyor ... Off Bi An Önce Keske Mucize Olsada Calissa

Komsumuzdan Yardim Istedik Adam Oraya Burayi Arayip Soruo Ama Tik Yok ..
Abimler Deseniz Malum Küsüz , Bide Zaten Söylesekte Ilgilenmez

Hafta Sonu Dertlerle Dolu :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…