İnşallah Canım Regliden Sonra 79'u Görürsün
Kendimden Çok Senin Görmeni İsterim
Sabit Kaldım Bende 3 Haftaya Görürüm 79'u
Peşinden Geliyorum
hemen geçmişi okudum deryacım tebrik ederim ben geldim geleli senin hiç bu kadar verdiğini hatırlamıyorum maşallah kuzumm allah devamını sağlıklı bir şekilde getirsin.liste çıkınca tam anlaşılır ama baya veren olmuş...süper herkesi kutluyorum.
Deryacım tarçınçayı tarifin için tşk ler canım bakalım denicem..
Ben yarın sabah tartılabilcem kızlar..Nasılsa listede değilim...Sorun olmaz değil mi Deryacım..Akupunktur randevumu bu akşam işlerim olduğu için yarın sabaha aldım..
Bu arada kızlar ab rocketım geldi daha doğrusu eşimin aslında ama ben ondna daha hevesliyimDoğumgünü hediyesi geldi...Yarın akşam da boğazda yemek yicez...Ben erkek olsam çok romantik olurdum yaww
Derya'cim dedigin gibi aksam ogununden ekmegi cikardim.sadece sabah yiyorum.simdilik coook iyi gidiyor.aksam esime cooook sevdigim yemegi pisirdim ama hic yemedim.cunku aksam 6dan sonra yemek yemiyorum.bunu daha once de denemistim cok etkili.baskulumun pili bitmis bugun kilo bildirimi yapamadim.sakincasi olurmu sizce.ne yapmaliyim.
ayrica benim oglan dis cikariyo.yemek yemeyi bile dusunemez oldum.buraya da giremiyorum.simdi uyuyor uzun zamandan sonra.
kızlar bildirimleri kime yapıyoruz bu hafta ???
(22 nisan)
baş:81.5
geç.haf:74,9
bu hafta:75,6
gelen:700 gram
top.giden:6 kg
hedef:65
spor yok
beden:44
boy:167
ben ortaya yazayımda
selam kızlar
kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:59,2
bu hafta:59,1
giden :100 gramcıkk
toplamda giden:11,1
hedef:50
beden 40
spor yok
selam kızlar kilo veren ve sabit kalabilen herkesi kutluyorum tebriklerr
bildirimim
başlangıç 87
geçen hafta 84.4
bu hafta 83.9
giden 0.5 kg
toplamda giden 3.1
spor yok
beden 44
boy 1.70
Gell Kuzuuum Geeel
Bi Bakarsin Ayni Hafta Zirveye Beraber 79.La Cikariiizzz
Bu Azim Ve Hirs Bizde Oldugu Sürece Herseyy Mümküüünn
Kızlar nasıl mutluyum nasıl nasıl
Ceket arıyordum özel bir gün için günlerdir..Ya beğeniyordum maddiyat uymuyordu ya da modeli beğenmiyordum..
Bir mağaza vardı orada bir ceket görmüştüm ama baktım bedenine 40 beden imkansız bana olması diye hiç üzülmeyeyim diye denemedim.
Bunu arkadaşa anlatmıştım o mağazaya girdik artık girdiğim mağazalara tekrar girdim o kadar çaresizdimDerya hadi bir dene ne kaybedersin olmazsa olmaz dedi.Haklısın dedim denedim allllaaaaahhhh Cuk oturdu ya kolları filan hiç kasmadı gayet iyi sadece önde 1 cm boşluk kaldı.Yalnız olsam dar geldi deyip almazdım ama arkadaşım çok güzel durduğuna ikna etti. Ama ceket öyle bir model ki düğmesi kapanınca kötü duruyor zaten açık kullanılacak bir model
Kendi giydi kapattı düğmesini cidden o kadar güzel durmadı.
Nasıl sevindim nasıl
İndirime girmiş hem de bütçeme de uydu görseydiniz suratımı pişmiş kelle gibi sırıtıyordum
Ben 40 beden değilim ona eminim de üstüm 42 olmuş sanırım artık kendimi küçümsemeyeceğim bu bana olmaz diye
Kızlar böyle anlattım ama görgüsüzlük olarak algılamayın nolur.Kaç gündür arıyordum çok uğraştım o yüzden sevincimi paylaşmak istedim
Eşimle ayda yılda bir bir yere gitme fırsatımız olunca böyle heyecanlanıyorum işte
Bu Sözü Az Önce Okudum Paylaşmak İstedim sizinle
"bir kaç dakikalık damak zevkimiz için hayallerimizden vazgeçmeyelim"
Kızlar nasıl mutluyum nasıl nasıl
Ceket arıyordum özel bir gün için günlerdir..Ya beğeniyordum maddiyat uymuyordu ya da modeli beğenmiyordum..
Bir mağaza vardı orada bir ceket görmüştüm ama baktım bedenine 40 beden imkansız bana olması diye hiç üzülmeyeyim diye denemedim.
Bunu arkadaşa anlatmıştım o mağazaya girdik artık girdiğim mağazalara tekrar girdim o kadar çaresizdimDerya hadi bir dene ne kaybedersin olmazsa olmaz dedi.Haklısın dedim denedim allllaaaaahhhh Cuk oturdu ya kolları filan hiç kasmadı gayet iyi sadece önde 1 cm boşluk kaldı.Yalnız olsam dar geldi deyip almazdım ama arkadaşım çok güzel durduğuna ikna etti. Ama ceket öyle bir model ki düğmesi kapanınca kötü duruyor zaten açık kullanılacak bir model
Kendi giydi kapattı düğmesini cidden o kadar güzel durmadı.
Nasıl sevindim nasıl
İndirime girmiş hem de bütçeme de uydu görseydiniz suratımı pişmiş kelle gibi sırıtıyordum
Ben 40 beden değilim ona eminim de üstüm 42 olmuş sanırım artık kendimi küçümsemeyeceğim bu bana olmaz diye
Kızlar böyle anlattım ama görgüsüzlük olarak algılamayın nolur.Kaç gündür arıyordum çok uğraştım o yüzden sevincimi paylaşmak istedim
Eşimle ayda yılda bir bir yere gitme fırsatımız olunca böyle heyecanlanıyorum işte
selamlar hayırlı cumalar herkesee
eşimi yolcu ettim dün kayınpederimle birlikte gittiler kayınvalidemde bende kaldı
giremiyorum onun yanında çok fazla kusura bakmayın .
geçmişe bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?