80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah Canım Regliden Sonra 79'u Görürsün
Kendimden Çok Senin Görmeni İsterim
Sabit Kaldım Bende 3 Haftaya Görürüm 79'u
Peşinden Geliyorum

Gell Kuzuuum Geeel
Bi Bakarsin Ayni Hafta Zirveye Beraber 79.La Cikariiizzz
Bu Azim Ve Hirs Bizde Oldugu Sürece Herseyy Mümküüünn

Son düzenleme:
selam kızlar kilo veren ve sabit kalabilen herkesi kutluyorum tebriklerr

bildirimim
başlangıç 87
geçen hafta 84.4
bu hafta 83.9
giden 0.5 kg
toplamda giden 3.1
spor yok
beden 44
boy 1.70

Yok filizcim sen geldikten sonra bir kere 1,5 verdim diye hatırlıyorum ben
Amin,amin hepimiz sağlıkla veririz inşallah

Nihal tarçın çayını mutlaka dene cidden tatlı isteğine daha iyi gelen bir formül bulamadım ben bu işe başladım başlayalı.Tamam yarın sabah yaparsın zaten bir kaç kişi var yarın yapacak bildirimi,ben de listeyi yarın yaparım madem
Boğazda yemek ha
En büyük hayalimdir eşime istanbulu tanıtmak ve en önemlisi ben içinde büyüdüğüm halde bir sefasını süremediğim boğazda bir yemek yemek
Tadını çıkar benim içinde

Tebrik ederim arzucum iraden için
İnan insan karşı koyabildiğince kendini daha güçlü hissediyor ve daha bir inanıyor kendine
Pili saatçilerde bulabilirsin ya da eczanede tartılabilirsin.Nasıl olsa bu hafta da listede değilsin o kadar üzülme.

kızlar bildirimleri kime yapıyoruz bu hafta ???

(22 nisan)
baş:81.5
geç.haf:74,9
bu hafta:75,6
gelen:700 gram
top.giden:6 kg
hedef:65

spor yok
beden:44
boy:167

ben ortaya yazayımda

Huriiii :84::84:
Hem gelme menülerini yazma şak diye 700 gr artıyla gel
Oldu mu şimdi

Ben buradan alırım özel mesaja gerek yok

selam kızlar

kilo bildirimim

başlangıç:70
geçen hafta:59,2
bu hafta:59,1
giden :100 gramcıkk
toplamda giden:11,1
hedef:50

beden 40
spor yok

İlkaycım o da başarı cık cuk deyip aşağılama bak gücüne gider onu da bulamazsın
Tebrikler canım,artıda olmayan herkese tebrikler
Ha yalnız izleme artısına rağmen tebrikler o sofrayı gördükten sonra

selam kızlar kilo veren ve sabit kalabilen herkesi kutluyorum tebriklerr

bildirimim
başlangıç 87
geçen hafta 84.4
bu hafta 83.9
giden 0.5 kg
toplamda giden 3.1
spor yok
beden 44
boy 1.70

Tebrik ederim edacım gayet güzel bir rakam

SLM KISLAR NASILSINIZ NASIL GİDİYOR BAKEM BİLDİRİM YAPAMICAM BU HAFTA TARTILAMADIM.
HIMM BUARADA BEN NEHİR

KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM.BENİM GİBİ VEREMEYENLER DE ÜZÜLMESİN HAFTAYA İNŞ.

Nehircim nasılsın nasıl gidiyor?
Muhasebe işlerinden kafanı kaldırabildin de gelebildin anca :))

Son düzenleme:
Kızlar nasıl mutluyum nasıl nasıl
Ceket arıyordum özel bir gün için günlerdir..Ya beğeniyordum maddiyat uymuyordu ya da modeli beğenmiyordum..
Bir mağaza vardı orada bir ceket görmüştüm ama baktım bedenine 40 beden imkansız bana olması diye hiç üzülmeyeyim diye denemedim.
Bunu arkadaşa anlatmıştım o mağazaya girdik artık girdiğim mağazalara tekrar girdim o kadar çaresizdim Derya hadi bir dene ne kaybedersin olmazsa olmaz dedi.Haklısın dedim denedim allllaaaaahhhh Cuk oturdu ya kolları filan hiç kasmadı gayet iyi sadece önde 1 cm boşluk kaldı.Yalnız olsam dar geldi deyip almazdım ama arkadaşım çok güzel durduğuna ikna etti. Ama ceket öyle bir model ki düğmesi kapanınca kötü duruyor zaten açık kullanılacak bir model
Kendi giydi kapattı düğmesini cidden o kadar güzel durmadı.

Nasıl sevindim nasıl
İndirime girmiş hem de bütçeme de uydu görseydiniz suratımı pişmiş kelle gibi sırıtıyordum
Ben 40 beden değilim ona eminim de üstüm 42 olmuş sanırım artık kendimi küçümsemeyeceğim bu bana olmaz diye

Kızlar böyle anlattım ama görgüsüzlük olarak algılamayın nolur.Kaç gündür arıyordum çok uğraştım o yüzden sevincimi paylaşmak istedim
Eşimle ayda yılda bir bir yere gitme fırsatımız olunca böyle heyecanlanıyorum işte

Ayy Balimm Ne Görgüsüzlügüü Delüüü
Sevincinii Paylasiyorsuun Sonuctaaaa
Evet Bencede Kendini Kücümsemee Denemekten Bisey Kaybetmiyoruuz Sonuctaa ,
Olmuyorsa Bile Diger Ay Gidip Yine Deneriz Ve Oluuur , Sonucta Kiloo Veriyoruuz Dimi Ama :82:

Son düzenleme:

Deryaaa bu süper bir haber çok sevindim canım yaaa artık inceldiğini anlamışsındır herhalde ohhhh giy etegini çek üstüne ceketi tak eşini de koluna maşallah maşallah

selam kızlar, eşim izinli olduğu için burayı pek takip edemiyorum
kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:88.9
bu hafta:88.9
bu hafta giden:0
toplamda giden:3.100 gram
hedef:70
boy:1.71
beden:44-46
geçen haftaki kaçamakların sonucunda böyle oldu
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

selam kizlar.....birkac gün önce tartimin pilinin bittinide firsat bulup cokca kacamak yaptim,bugün cuma korktumdanda daha almadim pil ,haliyle tartilmadimda ,haftaya insallah tartilirim sok olmam umarim....kilo veren herkesi tebrik ediyorum....derya beni sen sabit yaz yada bildirim yapmayanlara ekle

Offf Offf Yarin Benim Icin Büyük Bir Mücadele Basliyorrr

Her Sene Evimizin Tam Karsisina Nehir Kenarinin Oraya Kermes Kuruluyor
Bu Kermes Tam 1.Hafta Sürüyor , Cikolatalii Muzlaaar ,
Patlamis Misirlaaar , Badem Sekerlerii , Pamuk Helvalarii Vee Büsürüüü
Yasak Seylerr Satiliyor .. :84:

Evimizin Tam Karsisi Oldugu Icin Gitmemek Olmaz Tabi ,
Her Sene Dayanamayip Yedigim Cikolatali Muza Bu Sene Uzaktan El Sallayacagim
Bugünden Dert Oldu Icime Cünküü Yarin Basliyor Kermess ..

Gitmiyim Dicem Ama , Zaten O Büsürü Yapilan Güzel Seylerin
Kokusu Eve Kadar Geliyooor :84:

Yarin Tam 1.Hafta Boyunca Sürecek Olan Bi Mücadeleye Merhaba Diyoorum :82:
Bakalim Nefsime Hakim Olabilecekmiyim Raflarin Önünden Gecerken

kızlar + 900 çıktım.wc ye çıkmadım ama kaçamaklarım çok oldu.spor yok yapamıyorum çok yoruluyorum .uykumu alamıyorum sabah erken kalksam da uykudan spor yapamıyorum öğleden sonra ders yada gezme oluyor.akşam yemek,bulaşık,kıza ders yaptır halim kalmıyor.kızlar 10 da zorla yatıyor hadi nilgün kalk şu bantta yürü diyorum ama o kadar uykum oluyor ki.

anlayacağınız ne diyet ne spor ama en azından gezme olduğu zaman akşam sadece salata yiyorum yada meyve.

83.8 im malesef

eşimle sıkıntılarda beni zora sokuyor.sevgisizlik çok zor.hani sizi kıskanıyorlarmış ya yok millet bakıyor yok genç kıza benziyorsunuz diye..ne güzel bir duygu bu.unuttum kıskanılmayı,sevilmeyi..keşke sudan sebeplerle de olsa üzerime düşse..gerçi üzerime düşse ne olur şu an faketmiyor ama kadın olarak çok şeyin eksikliğini hissediyorum.allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın..

deryacığım resimlerin harika..sen zayıfsınki hayatım ya baksana ceket bile öyle söylüyor..zilan sen de harikasın.

izlem resimler müthiş.face de de yazdım zaten..

kilo verenler harika.tebrikler.veremeyenler ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok..

nehir e ,banuya üzüldüm.

başka...asi melek beni sormuştum iyi diyelim iyi olsun.Allah bugünü aratmasın diyelim çok şükür..

yeni gelenler hoş geldiniz..

Bu Gün Rafları Karıştırırken Çilekli Nesfitimi Gördüm Annem Attı Sanıyodum :89:
Sonra Düşündüm Ben Bunu İçindeki Çilekleri Sevmedim Ama Onları Ayırıp :86:
İçine Meyve Dograrsam Kivi Gibi Daha Lezzetli Olabilirdi Belkide Benim İçin :78:
Yarın Kivi aLıp Deyineyecegim İnşallah Bu Sefer Alışırım Nesfit yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…