80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Unutmadan Sporumu da Yazayım Ceza Vermiştim Kendime :89: :89:

yürüyüş : 60 dk
bacak haraketi : 250 + 250 = 500
kemer : 30 dk

Bugün Bu Kadar Olsun :89::89:

Görgüzüklük Falan degil ablam bu senin sevincini bizimle paylaşman
aziminin sonuçları bunlarda Tebrik ederim

Tut kendini tatlım inan iradene şaşırıcaksın sende
bi söz yazmıştım bu gün işte o söz buna çok uygun

iyi akşamlar kızlar beşi biryedemi yudumluyordum bugünü sağsalim geçirdim kazasız haftasonu da inadım inat kaçamak yoook cezalıyım 2 haftada 100 gr mı verilir yaaa bu hafta sporada ağırlık verecem haftaya 1 kgdan aşşağı verirsem ödülsüz başka bir haftaa başlıycam 2 haftadır spor yok doğru düzgün kaçamak bol oldu koptum iyice ....
deryaaa çok çok sevindim gözümün önüne geldin kendim yaşamış kadar mutlu oldum aynı hızda devam arkadaşım
nilgünüm üzülme canım spora ağırlık veremesende haftaya havalarda ısınacak bizde diyetimizle barışacağız kopmak yok eşinle sıkıntılarına çok üzüldüm aynı evde iki yabancı olmak ah ah umarım eşinin aklı başına gelirde senin kıymetini anlar şöyle incecik olalım onlara havamızı atalım

Tut kendini tatlım inan iradene şaşırıcaksın sende
bi söz yazmıştım bu gün işte o söz buna çok uygun

Evet canimm , iki dakikalik damak zevki icin hayallerimden vazgecemem

süper bir söz ve bundan sonra sIk sIk kullanacagim bir söz olacak ..

Zorlandigim zaman hep kendi kendime 1.eylüle kadar 65. diyip tekrarliyorum
birkac kez .. sonra tekrar hirs yapiyorum yiyecegim varsa bile yemiyorum

bu haftada öyle yapacagim :82:

menümüde yazıym
sabah
peynir
tam tahıllı

ara
ceviz

öğle
lahana çorbası
tam tahıllı

ara
yoğurt

akşam
çorba
salata

spor 60 dak. yürüyüş

evde kavga yok her şey yolunda ama sevgi yok neyse ama babalık konusunda kimse eline su dökemez.o yüzden boşanma falan düşünmüyorum.

Bugünkü Menüm :93:

Kahvalti :
2.Dilim Kizarmis Kepek Ekmegi
1.kk Peynir
4.Yesil Zeytin
1.tk Diyet Marmelat
Domates - Salatalik
1.Haslanmis Yumurta

Ara:
3.Catal Cheescake :78:

Öglen:
3-4 Kasik Pilav
Yarim Firinda Pismis Tavuk Gögüsü
1.Kase Yogurt

Ara:
Meyveli Diyet Yogurt

Aksam:
Karisik Meyve Tabagi

Aksam Canim Pek Bisey Istemedi O Yüzden Meyveyle Gecistirdim ..
Bide Reglm Oldugu Icin Cok Agrim Vardi Nerdeyse Tüm Gün Yattim Sayilir

Simdiden Herkeze Iyi Geceler Dilerimm .. Yarin Görüsmek Üzereee

Kızlar bugünkü menümü yazsam beni kovarsınız topikten

Biraz abarttım cidden Ama buna karşılık hafta sonu boyunca sürerdi kaçamaklarım olurdu bu hafta o hakkımı kaybettim yarından itibaren tam diyet formuna giriyorum..

Şu sporlara gidiyorken bel bölgemi streçleme olayına alışsam iyi olacak ama tembellik başa bela

Gülçinim uğramadı gezmelerde tabi hatun.Bizim topikteki hatunlar biraz erken başladı yaz tatiline

mrb hanımlar nasılsınız. geçmişi okuyamadım hızlı hızlı geçtim resim varmı diye izlemi gördüm gerçekten süper. birde banlananlar olmuş sanırım, umarım tattsızlık yoktur. ben tartılmadım geldigimden beri. ne durumdayım bilmiyorum. sanırım artılarla dönecegim buradan. :26: herkese iyigeceler

Benim fotomu görmedin demek zekiye,peki öyle olsun iyi geceler

deryaa

tembellik dendimi kendimi tek geçerim,çok tembel çok üşengecmdir,hele de uykumu alamadıysammm allahhh iyice tembelleşirim..

ya izlemin yeni elbisesiyle resmi varmı kaçıncı sayfada laaa ta gerilere gittim yemek resmi koymuş onu göreyim diye bulamadım ..daha mı geriye gidecektim anacım taaa 57 lere kadar gittim..neyse zaten gördüm ben resimleride iki yorum yapardım..

kalkinca 1 bardak ilik sirkeli su
Sabah : 1 kibrit kutusu dil peyniri,5 zeytin, salatalık , domates,,biber maydanoz,2 ince dilim tam bugday ekmegi
Kuşluk :1 elma
Öğle : 2 kucuk etli biber dolmasi,1 kucuk kase yogurt
İkindi : 1 su bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt, salata (yağsız)

işte uzun boyun avantajı kim der sana o fotoda 78 kilosun hiç bi yerinde fazlalık gözükmüyor canım. harikasın tek kelimeyle. darısı basıma

deryaa

tembellik dendimi kendimi tek geçerim,çok tembel çok üşengecmdir,hele de uykumu alamadıysammm allahhh iyice tembelleşirim..

Sen gel de o uykusuzluğu bana sor her şeye dayanırım ama uykusuzluğa aslaaa
Uykusuz olayım böyle parmağımı kıpırdatasım gelmez.Evet işte anne olmamam için bir sebep daha,bahane arıyorum ya bende

işte uzun boyun avantajı kim der sana o fotoda 78 kilosun hiç bi yerinde fazlalık gözükmüyor canım. harikasın tek kelimeyle. darısı basıma

Ben yetişene kadar sen bulmuşsun teşekkür ederim zekiyecim ,zorla yorum yaptırdım ha
Ne yapayım azmim artıyor siz böyle dedikçe daha da güçleniyorum

Son düzenleme:
Derya size özelden mesaj atacaktım (kilo bildirimi için)ancak mesaj yazılacak yerin üstünde
"Not: Mesaj sayınız 100 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere özel mesaj gönderebilirsiniz." diyor .Daha önce bildirim yapmıştım ama bayağı geri sayfalarda kaldı.Ben de yine yazayım dedim.
Sanırım bunlar yazılıyor.

Başlangıç:91.2
Geçen hafta:82.7
Bu hafta:82.2
Giden:0.5
Toplam giden:9
Hedef:57
Beden:46-48( bir pantalon da 44 :26: )
Boy:1.65

Teşekkürler...

Bugünkü menü

Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
maydanoz
1 kupa tarçınlı çay
şekersiz çay

Öğle:
500 gr.light yoğurt
3 sunta
3-4 çatal makarna salatası(mayonez yok)

Akşam:
1 kupa tarçınlı çay
1 peynirli börek
1 küçük zeytinyağlı biber dolması

5-6 badem,2 çilek,yarım elma
2 lt su
şekersiz çaylar

Dün ne çok şey yemişim yaaaa,abartmışım bayağı,yaz yaz bitmiyor.Yarın yani bugün daha dikkat etmeliyim.Herkese iyi geceler.

kızlar günaydın tükkanı açmak bana kısmetmiş bugün akşam annem ve kayınvalidemleri yemeğe alıcam yani anlıyacağanız çok işim var çooookkkk uğrayamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…