Kızlar nasıl mutluyum nasıl nasıl
Ceket arıyordum özel bir gün için günlerdir..Ya beğeniyordum maddiyat uymuyordu ya da modeli beğenmiyordum..
Bir mağaza vardı orada bir ceket görmüştüm ama baktım bedenine 40 beden imkansız bana olması diye hiç üzülmeyeyim diye denemedim.
Bunu arkadaşa anlatmıştım o mağazaya girdik artık girdiğim mağazalara tekrar girdim o kadar çaresizdimDerya hadi bir dene ne kaybedersin olmazsa olmaz dedi.Haklısın dedim denedim allllaaaaahhhh Cuk oturdu ya kolları filan hiç kasmadı gayet iyi sadece önde 1 cm boşluk kaldı.Yalnız olsam dar geldi deyip almazdım ama arkadaşım çok güzel durduğuna ikna etti. Ama ceket öyle bir model ki düğmesi kapanınca kötü duruyor zaten açık kullanılacak bir model
Kendi giydi kapattı düğmesini cidden o kadar güzel durmadı.
Nasıl sevindim nasıl
İndirime girmiş hem de bütçeme de uydu görseydiniz suratımı pişmiş kelle gibi sırıtıyordum
Ben 40 beden değilim ona eminim de üstüm 42 olmuş sanırım artık kendimi küçümsemeyeceğim bu bana olmaz diye
Kızlar böyle anlattım ama görgüsüzlük olarak algılamayın nolur.Kaç gündür arıyordum çok uğraştım o yüzden sevincimi paylaşmak istedim
Eşimle ayda yılda bir bir yere gitme fırsatımız olunca böyle heyecanlanıyorum işte
Offf Offf Yarin Benim Icin Büyük Bir Mücadele Basliyorrr
Her Sene Evimizin Tam Karsisina Nehir Kenarinin Oraya Kermes Kuruluyor
Bu Kermes Tam 1.Hafta Sürüyor , Cikolatalii Muzlaaar ,
Patlamis Misirlaaar , Badem Sekerlerii , Pamuk Helvalarii Vee Büsürüüü
Yasak Seylerr Satiliyor .. :84:
Evimizin Tam Karsisi Oldugu Icin Gitmemek Olmaz Tabi ,
Her Sene Dayanamayip Yedigim Cikolatali Muza Bu Sene Uzaktan El Sallayacagim
Bugünden Dert Oldu Icime Cünküü Yarin Basliyor Kermess ..
Gitmiyim Dicem Ama , Zaten O Büsürü Yapilan Güzel Seylerin
Kokusu Eve Kadar Geliyooor :84:
Yarin Tam 1.Hafta Boyunca Sürecek Olan Bi Mücadeleye Merhaba Diyoorum :82:
Bakalim Nefsime Hakim Olabilecekmiyim Raflarin Önünden Gecerken
Tut kendini tatlım inan iradene şaşırıcaksın sende
bi söz yazmıştım bu gün işte o söz buna çok uygun
mrb hanımlar nasılsınız. geçmişi okuyamadım hızlı hızlı geçtim resim varmı diyeizlemi gördüm gerçekten süper. birde banlananlar olmuş sanırım, umarım tattsızlık yoktur. ben tartılmadım geldigimden beri. ne durumdayım bilmiyorum. sanırım artılarla dönecegim buradan. :26: herkese iyigeceler
Benim fotomu görmedin demek zekiye,peki öyle olsun iyi geceler
Eveeeet uzun zaman oldu foto eklemeyeli,en son 84'de eklemiştim :44:
Hatırlayan varsa bu 78 kilo fotolarımdaki aynı kot kızlar.O zaman tam oturuyordu hatta dardı,şimdi bol,kemerle kullanabiliyorum anca
Umarım beğenirsiniz :78::78:
deryaa
tembellik dendimi kendimi tek geçerim,çok tembel çok üşengecmdir,hele de uykumu alamadıysammm allahhh iyice tembelleşirim..
işte uzun boyun avantajı kim der sana o fotoda 78 kilosun hiç bi yerinde fazlalık gözükmüyor canım. harikasın tek kelimeyle. darısı basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?