Arkadaşlar herkese merhabalar....Çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak yazmak bugüne kısmet oldu.Öncelikle hepinizin azmini çok takdir ediyorum ve verdiğiniz kilolalar için tebrik ediyorum.Umarım hepimizin aklından geçen rakamlar tartıya en kısa zamanda yansır.Birbirinize desteğiniz bence harika
yaw ne oldu herkesler nikini değiştirdi kaçırdığım bişimi var bende değiştirimmi:)
bende aranıza katılayım dedim...
desteğe ihtiyacım var 83 kiloda takıldım kaldım....
hedefim 69 olmak....
hepberaber...
ben katılcam...
ama şu grafiği nerden ve nasıl yapıosunuz anlayamadım
Merhaba Sevgi (yanılmıyorsam)Ben dediğim gibi uzun zamadır size katılmış sayıyorum kendimi ancak aktif olarak yazma fırsatım hiç olmadı.Elimden geldiğinde burdayım artık.Zaten çoğunuzu özellikle eski arkadaşları tanıyorum kat ettikleri yolları biliyorum,kendime de örnek alıyorum.Bu arada çok geçmiş olsun demek isterim çocuğun için acil şifalar dilerim
Merhaba Sevgi (yanılmıyorsam)Ben dediğim gibi uzun zamadır size katılmış sayıyorum kendimi ancak aktif olarak yazma fırsatım hiç olmadı.Elimden geldiğinde burdayım artık.Zaten çoğunuzu özellikle eski arkadaşları tanıyorum kat ettikleri yolları biliyorum,kendime de örnek alıyorum.Bu arada çok geçmiş olsun demek isterim çocuğun için acil şifalar dilerim
önemli değil kızz delüü biraz takılayım dedum sana
kalkinca 1 bardak ilik sirkeli su
Sabah : 1 haslanmis yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,5 zeytin, salatalık , domates,,biber maydanoz,2 ince dilim tam bugday ekmegi
Kuşluk :1 elma
Öğle : 1 kase mercimek corbasi,cok az makarna salatasi
İkindi : 1 bardak sut
Akşam : kofte az pilav, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız)
dolu dizgin gidiyorum.insallah boyle devam eder.herkese iyi geceler arkadaslar.
Aslında çok yazmak istedim ancak ya düzenli girecek imkanım olmadı yada internet sorunum oldu.Sanırım 1 sene öncesinde tesadüfen gördüm bu topiği o dönemdeki işimden dolayı sadece okuyabiliyordum sizleri ye alışkanlıklarımı size göre düzenlemeye çalışıyordum.Oldum olası çıtı pıtı biri olmadım ancak 21 şubattan beri dikkat ediyorum yeme düzenime.96 kg dan 84 e indim.Maleseff ki spor yapamadan...İmkanım oldukça artık burdayım ama
Aramıza hoşgeldin
Gelmek istediğini varsayıyorum tabi
Umarım sen de bizimle aynı mutlulukları yaşarsın,azmin daim olsun..
Hee sen de değiştir tam olsun
Aramıza hoşgeldin
Menülerini her akşam yaz,cumaları kilo bildirimi yap.2 hafta sonunda da listeye gir,eminimi azmin daha da artacaktır..Azmin daim olsun..
Burada detaylı anlatılmış,bakarak yapabilirsin;
ay çok zormuş ve zahmetli sanırım ben çizelge yapamıycam...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
[/QUOTE
Sağol derya ben de seni tebrik ederim yanlış hatırlamıyorsam aynı dönemlerde başlamıştık çünkü ben o dönemden beri fırsat buldukça okuyorum sizleri.Zaten resimlerinde çok hoş görünüyorsun çok fark var.Miden kazınman içinde sade çay ile veya sıcak su ile 1 tane kuru kayısı veya kuru incir kemirmeni tavsiye ederim bende çok işe yarıyor
Teşekkürler zilan bende eminim inan buna.Ayrıca başarı hikayeni okumuştum seni de ayrıca tebrik ederim gerçekten çok azimlisin
hatırlamassın canım çünkü ben yeni üye olup sizlere katılmaya karar verdim,daha öncesi hep misafirlikti.kötümü bilmem ama bende midem kazınınca beyaz leblebi yerim ama abartmadan
Evet efendim buyurunuz listemiz...
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle..
Bu hafta listemiz baya kalabalık
deryam eline sağlık .napalım sağlık olsun benim bu kalın kafam bir gün dank edecek inşallah.dört elle sarılacağım diyete..
o günler yakın olsa keşke..kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler canımız sağolsun..
nehir cnm bende seni unutmadım cnm
sende hg tatlım ama ben gelene kadar çıkmışsın
nilgüncüm bazı kararlar aldık ama uygulamamız için mekan değişikliği gerekiyor
bunun içinde bazı şartların oluşması lazım
tadımız yok uzun zamandır
sağlık herşeyden önce geliyor toparlandığımızda düzelir inş
evet önce sağlık canım
iyi canım toparlandı
teşekkür ederim
senin adın neydi unuttum kusura bakma
kıs ortiiii hatırlamazsın tabii nehir ben gerçi derya sölemiş ama bende yazayım dedim fotolarınızı gördüm maşallah
ellerine sağlık deryacım
bedenim 38 oldu haftaya adam gibi bi bildirim yapiim inş
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
sende sabah yapmamışsın
ooo deniz, nehir sizdemi burdasınız hg diniz canlarım
nasılsınız bakem sizleri pek göremiyorum yoğunsunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?