80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Sevgi (yanılmıyorsam)Ben dediğim gibi uzun zamadır size katılmış sayıyorum kendimi ancak aktif olarak yazma fırsatım hiç olmadı.Elimden geldiğinde burdayım artık.Zaten çoğunuzu özellikle eski arkadaşları tanıyorum kat ettikleri yolları biliyorum,kendime de örnek alıyorum.Bu arada çok geçmiş olsun demek isterim çocuğun için acil şifalar dilerim

Aramıza hoşgeldin
Gelmek istediğini varsayıyorum tabi
Umarım sen de bizimle aynı mutlulukları yaşarsın,azmin daim olsun..

yaw ne oldu herkesler nikini değiştirdi kaçırdığım bişimi var bende değiştirimmi:)

Hee sen de değiştir tam olsun

bende aranıza katılayım dedim...
desteğe ihtiyacım var 83 kiloda takıldım kaldım....
hedefim 69 olmak....
hepberaber...

Aramıza hoşgeldin
Menülerini her akşam yaz,cumaları kilo bildirimi yap.2 hafta sonunda da listeye gir,eminimi azmin daha da artacaktır..Azmin daim olsun..

ben katılcam...
ama şu grafiği nerden ve nasıl yapıosunuz anlayamadım

Burada detaylı anlatılmış,bakarak yapabilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

o kadar takip etmişsin neden daha önce yazmadın? sen zayıflamak adına neler yapıyorsun anlatsana biraz..

teşekkür ederim
sen burdaysan bizde seninleyiz

önemli değil kızz delüü biraz takılayım dedum sana

Çok güzel bir menü olmuş arzucum,harika gidiyorsun..Bu cuma güzel sonuçlar alacaksın inşallah

aramıza hg diniz kızlar başarılarınızın devamını diliyorum
burdan kopmassanız istediğiniz kiloya mutlaka ulaşırsınız
bundan emin olun

Aslında çok yazmak istedim ancak ya düzenli girecek imkanım olmadı yada internet sorunum oldu.Sanırım 1 sene öncesinde tesadüfen gördüm bu topiği o dönemdeki işimden dolayı sadece okuyabiliyordum sizleri ye alışkanlıklarımı size göre düzenlemeye çalışıyordum.Oldum olası çıtı pıtı biri olmadım ancak 21 şubattan beri dikkat ediyorum yeme düzenime.96 kg dan 84 e indim.Maleseff ki spor yapamadan...İmkanım oldukça artık burdayım ama

Teşekkürler zilan bende eminim inan buna.Ayrıca başarı hikayeni okumuştum seni de ayrıca tebrik ederim gerçekten çok azimlisin

Bravo sana o zaman sen bu yolda yalnız başına da çok şey başarmışsın
Ben de şubatın ortasından beri diyetteyim.
İmkanın oldukça gel buraya inan farkı göreceksin..Menülerini yaz her akşam,Cumaları bildirimini yap 2 hafta sonunda listeye girersin daha büyük motivasyon olur

Kızlar benim midem çok kötü kazınıyor ya 3 tane diyet bisküvi yedim yok geçmiyor neden oldu ki böyle

Sağol derya ben de seni tebrik ederim yanlış hatırlamıyorsam aynı dönemlerde başlamıştık çünkü ben o dönemden beri fırsat buldukça okuyorum sizleri.Zaten resimlerinde çok hoş görünüyorsun çok fark var.Miden kazınman içinde sade çay ile veya sıcak su ile 1 tane kuru kayısı veya kuru incir kemirmeni tavsiye ederim bende çok işe yarıyor

Hadi ya ben hiç hatırlamıyorum seni,hiç yazmadın sanırım :26:
Evde kuru kayısı ya da incir yok ama leblebiyle kefir düşünüyorum.Biliyorum kötü bir seçenek bu saatte ama ne oldu anlamıyorum ya resmen midem bulanıyor ve kazınıyor

hatırlamassın canım çünkü ben yeni üye olup sizlere katılmaya karar verdim,daha öncesi hep misafirlikti.kötümü bilmem ama bende midem kazınınca beyaz leblebi yerim ama abartmadan

ooo deniz, nehir sizdemi burdasınız hg diniz canlarım
nasılsınız bakem sizleri pek göremiyorum yoğunsunuz sanırım

hatırlamassın canım çünkü ben yeni üye olup sizlere katılmaya karar verdim,daha öncesi hep misafirlikti.kötümü bilmem ama bende midem kazınınca beyaz leblebi yerim ama abartmadan

Evet beyaz leblebi iyi bir alternatif ama yine de bu saate uygun değil
İnşallah artık bizle birlikte devam edersin bu yola..Desteğin önemini ayrı kaldığım zamanda anladım...

Senin adın neydi?

Evet efendim buyurunuz listemiz...
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle..
Bu hafta listemiz baya kalabalık

ellerine sğlık deryacım offf ne kadar çok sabit var bu hafta yaaa verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya veririz inş.

nilgün senle ben hala olduğumuz yerde sayıyoruz yaaa
nehir cnm bende seni unutmadım cnm
sende hg tatlım ama ben gelene kadar çıkmışsın

h.b canım burdayım gitmedim biryere

ooo deniz, nehir sizdemi burdasınız hg diniz canlarım
nasılsınız bakem sizleri pek göremiyorum yoğunsunuz sanırım

sende hoşgeldin canımmm

Unuttum sanırım kendimi tanıtmayı Ben Özlem 30 yaşına 1 ay sonra girecem Ankara dan katılıyorum.Çoğunuzu ismen biliyorum ama unuttuklarımda var sanırım Çok memnun oldum bu arada Derya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…