izloşum yaa herkes 40 bedenenden düştü ben hala 40hatta bazı bedenler 42 oluyor :84: 38 hayal heralde bana
bol bol kurbağalama yüzdüm bacaklar daha çok çalışıo diyeama nafile hala aynılar valla ..
yarın bizimde nikah var kararsızım gitmekte 10 dk nikah için taa karşıya gidilirmi yaa hemde celalle
güle güle kullan bacım perdenin önünde şöle şuh bi poz verde hem seni perdeni görek
bende mutfağıma köşe almak istiyorum ama masam daha çok yeni eşim karşı çıkıo
aklıma geleni yapamazsam hasta olurum ben eşimi kandırmam lazım napıp edip ..sen bana o güzel taktiklerinden ver bacım
Güldüğünüze sevindim acaba yanlış anlaşılır mı diye çekinmiştim az çok üslubunuzu bildiğim için ufak bir şakaydı.Ancak azim konusunda söylediklerim gerçek belki o kadar uzun uzadıya yazmamış olsanız bile bende aynı intibayı oluştururdu koyduğunuz resimlerden dolayı.. hele ki bir annesiniz.Umarım hepimiz şu kilolardan tamemen kurtuluruz
yok yanlış anlaşılmassın, bizi takip ediyorsundur az çok
herşeyimizi paylaşırız, fikirler alırız birbirimizden
nurdaki herkesin kalbi gönlü o kadar büyük kii
hattaa yağlar eridikçe, o güzel kalpler daha bir anlayışlı oluyor
sen kaç kilosun tatlım...
Canım ben şubattan beri yediklerime dikkat ediyorum 96 dan 84 e kadar düştüm.Ancak 2 3 haftadır dikkat etmediğimden düzenim bozulduğundan 85 lerde dolanıyorum.hiç bir zaman çıtı pıtı olmadım ancak bu kadar da kilolu olmamıştım.2 senedir evliyim şehir değişikliği,iş değişikliği ve bu şehirdeki asosyal hayatımdan dolayı bu kilolarıda görmek varmış kaderimdeen azından son zamanlarda duygusal açlığımı dizginlemeyi öğrendim.bu aralar bocalama dönemi yaşasamda kurtulacam bu kilolardan
evet çıtı pıtı olmak hayaldi
şimdi ucundan kıyısından öyle söylüyorlar çıtı pıtı anne diye
şehir değişikliği çok zor adaptasyon olayı, birde sıkıldığın anda iştahı kaçanlardan değilsen
yandın!!!
bize katılabilirsin, her konuda desteğe hazırız tatlım...
iyi akşamlar kızlar
çok özür dileyerek başlamak istiyorum çünkü düzenli giremiyorum
isterseniz beni çıkartabilirsiniz
kurallara riayet etmediğimi düşünüyorsanız tabiki
misafir olarak gelir giderim
nasılsınız bakalım önemli kaçırdığım bir gelişme var mı
sizi merak ediyorum giremediğimde
hep aklımın bi yerinde oluyorsunuz
geçen günlerde nehiri gördüm rüyamda
bize gelmişti
bir sabah sürpriz yapmıştı
saçlarına maşa yapmıştı
kızlar
bi kot aldım
hani basenden bollaşanlardan
36 beden
ama eminim kalıbı büyüktü
çünkü 38-40 arası giyiyorum
ama giysinde 36 yazması bile ayrı bir duygu yaaaa
bu hafta regli haftam +900 görünüyor
bence sabit geçelim
ama deryacım yine sen bilirsin
istersen +500 yazabilirsin
kaptan derya dimi hala
artık kimse kendimi ellerine bırakıyorum
sizi seviyorum öpüyorum
yarın temizlik yapamazsam
buraya takılmayı düşünüyorum en azından kahvmi içerken
şuna bak yaa
kk ya girmek bile lüks oldu bana
hayırlı geceler kızlar benim tartı kafayı yemiş galiba aç karnına hiç bişey yemeden içmeden çıkıyorum wc ye gitmiş halde 80 çıkıyorum aradan 3 saat geçiyo kahvaltı ediyorum yemek yiyorum sudur çaydır v.s v.s 77 çıkıyorumne oldugum belli degil anacım tartınında benim gibi şaftı kaymış galiba. bu hafta yeni bi tartı alıcam yağ su ölçer cinsinden falan yada normal eski tartımı alıyım yada dijitalmi?:26::26:çok kafam karıştı yaw arçelik alıyım diyorum ama ne yapsamki yag ölçerliler iyimi olur sizce?DERYACIMM beni sabit geçersin kuzum eğer yazıcaksan. çok öpüyorum hepinizi. kusura bakmayın kızlar geçmişe bakamadım uykum kaçtı giriyim dedim beş dakka ezan okunuyo haydin ben kaçarrr iyi geceler daha dogrusu sabahlarr
sevgi hoşgeldin cnmm
kotun hayırlı olsun vallaa ya 36 yazması bilem süperr
bende lcw de bir kot modeli begeniyorum ya hedefime ulaşınca alıcamm
bol paça çok şık duruyor
fotosnu bulursam ekleyim buraya
Sevgicim hoşgeldin
Sözlerinden, kurduğun cümlelerden bir pozitiflik sezdim sanki çoook mutlu oldum
Bence de o regli şişliğidir gene sabit yazarız..
Kaptanımız izloş hala ben sadece listeyi yapıyorum :78::78:
Nehire de maşa ne güzel gider ama o güzel gözlerine
O lüksü çok görme kendine ama
sevgiii maşallahhh 36 haaa wayy beee
helal olsun diyorum vallahii
ne diycem daha önce yani, 7li kilolarda olunca 900gr artı çıkmak
insanı nasıl yerle bir ederdi, acaba ne oldu diye yerinde duramazdın, duramazdık
ama şimdi insan çok takmıyor, vücudunu çözmüş oluyor yani daha rahat olunuyor
yarın beklerükk, 36 bedenin tadını bize de anlat
benim 36da gözüm yok da, bazı kalıplarda halaa 40 oluyor, tam 38 değülüm halaa
mutfağıma perde aldım kızlar
çok da hoşuma gitti,
mutfağın havası öyle değişti ki anlatamam...
aklınızda varssa bir değişiklik yapmak
ertelemeyin hemen yapın derim :82::82::82:
sevgicim hoşgeldin canımbizler iyiyiz canım sen nasılsın..umarım herşey yolundadır..uzun zamandır yoktun alışınca insanın gözleri arıyor..inşallah bundan sonra daha sık girersin cnm..36 beden kulaqa çok hoş geliyor eminim üstündede çok güzel durmuştur..hayırlı olsun canım güle güle kullan
xxxxxxxxxx
kıslar günaydın hepinize
sevgicim sendemi kaçaktın benim gibi rüyanda görmüşsün beni şimdi okudum :) bebişler nasıl nasıl gidiyo
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız kilo veren herkesi candan yürekten tebrik ediyorum
gelelim bana
başlangıc89
gecen hafta 88100
bu hafta 88
malesefcok hatta hiç gitmedisayılır
mutfağıma perde aldım kızlar
çok da hoşuma gitti,
mutfağın havası öyle değişti ki anlatamam...
aklınızda varssa bir değişiklik yapmak
ertelemeyin hemen yapın derim :82::82::82:
oohhhh kızı uyuttun galiba
kocayı da mı uyuttun kuuu
perdemin resmini çekmiştim anneme göstermek için de
ekliyim mii :26::26::26: bilemedim
ayy soğol deryacım yaa deniz soğuktu biraz ama havuza bol bol daldım .. yüzmek benim içinde vazgeçilmez bişey yaa kışın ruyamda hep yüzdüğümü görürüm
ben kapalı olduğum için denizden çok havuzu tercih ediyorum malesef .. haşema dedikleri kaplumbağaya benzeyen şeyi giymektense havuzda mayomla yüzerim daha iyi
bugün başladım tekrar düzenli yemeye evde olduğumda diyet yapıp biyere gidince yiyorum dengeliyor =)
kıslar selam ben geldimnasılsınız bakem....
uzun zamandır giremiyodum işler yoğun misafir hastane derken ihmal ettim burayıbırakınca 77 yi gördüm kızlar
bildirimi yapayım
başlangıç 81
geçen hafta 77
bu hafta 75.5
giden 1.5
ben bile inanamadım kendime
deryacım artık bildirimi düzenli yapıcam inş.
kıslar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...yarın ölen denizliye gidicem düğün var pazar günü dönücem hepinizi öpüyorum iyi geceler
yok yanlış anlaşılmassın, bizi takip ediyorsundur az çok
herşeyimizi paylaşırız, fikirler alırız birbirimizden
nurdaki herkesin kalbi gönlü o kadar büyük kii
hattaa yağlar eridikçe, o güzel kalpler daha bir anlayışlı oluyor
sen kaç kilosun tatlım...
Canım ben şubattan beri yediklerime dikkat ediyorum 96 dan 84 e kadar düştüm.Ancak 2 3 haftadır dikkat etmediğimden düzenim bozulduğundan 85 lerde dolanıyorum.hiç bir zaman çıtı pıtı olmadım ancak bu kadar da kilolu olmamıştım.2 senedir evliyim şehir değişikliği,iş değişikliği ve bu şehirdeki asosyal hayatımdan dolayı bu kilolarıda görmek varmış kaderimdeen azından son zamanlarda duygusal açlığımı dizginlemeyi öğrendim.bu aralar bocalama dönemi yaşasamda kurtulacam bu kilolardan
hayırlı geceler kızlar benim tartı kafayı yemiş galiba aç karnına hiç bişey yemeden içmeden çıkıyorum wc ye gitmiş halde 80 çıkıyorum aradan 3 saat geçiyo kahvaltı ediyorum yemek yiyorum sudur çaydır v.s v.s 77 çıkıyorumne oldugum belli degil anacım tartınında benim gibi şaftı kaymış galiba. bu hafta yeni bi tartı alıcam yağ su ölçer cinsinden falan yada normal eski tartımı alıyım yada dijitalmi?:26::26:çok kafam karıştı yaw arçelik alıyım diyorum ama ne yapsamki yag ölçerliler iyimi olur sizce?DERYACIMM beni sabit geçersin kuzum eğer yazıcaksan. çok öpüyorum hepinizi. kusura bakmayın kızlar geçmişe bakamadım uykum kaçtı giriyim dedim beş dakka ezan okunuyo haydin ben kaçarrr iyi geceler daha dogrusu sabahlarr
80 i geçtikten sonra boşa pineklemeyin tombiş hatunlar o iş olmaz kendinizi kandırmayın
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız kilo veren herkesi candan yürekten tebrik ediyorum
gelelim bana
başlangıc89
gecen hafta 88100
bu hafta 88
malesefcok hatta hiç gitmedisayılır
80 i geçtikten sonra boşa pineklemeyin tombiş hatunlar o iş olmaz kendinizi kandırmayın
Kızlaarrr sevginin yeni fotoları geldii :81::81:
Valla ben önceki fotolara nazaran çok fark gördüm maaşallah
Yeni saçları da çok güzel olmuş, güle güle dipleri çıksın sevgicim
Kızlaarrr sevginin yeni fotoları geldii :81::81:
Valla ben önceki fotolara nazaran çok fark gördüm maaşallah
Yeni saçları da çok güzel olmuş, güle güle dipleri çıksın sevgicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?