80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar kaç saattir topikteyim tam yazıcam işim çıkıyor

izlem perdeni çok beğendim güzel olmuş

gülçin geçmiş olsun cnm allahım annelerimize uzun ömürler versin

derya benide sabit yaz cnm bu hafta tamamen vasattı

sevgi sende çok güzel görünüyorsun maşallah

2 gündür kendimi çok kötü hissediyorum sebepsiz yere aslında birşey yemek istemiyorum ama elim yiyecek birşeyler arıyor kuzenim gelmişti ne zamandır görüşemiyorduk zayıflamışsın dedi buda beni çok sevindirdi geçen sene bir elbise almıştım olmuyordu denedim eskisindede güzel oldu ama hala beni mutsuz eden birşeyler var anlayamıyorum

Hersey iyi olucak insaAllah canim, umuyorum..

Beni aglatan evet annemin durumu ama daha beterlerini de gördük.

Birde ablamin destegi ile biletimin alinisi..

Evlenmeden önce calisiyordum canim,

ama evlendikden sonra esimden para istemek cok zor bir durumdu benim icin.

Alismasi bayaa bi zaman aldi bende.

Simdi hic umursamiyorum bile,

Ki sevdigim insan böyle birseyi düsündügüm icin bile

Sacmalik olarak algiliyorum simdide

Birde seyyyy, nasil icten yazdiysan icimi titretti su satirlarin :

-şükredelim tatlım, allahımızdan hayırlısını isteyelim ama
kesinlikle git, ve ailene destek ol, anneciğinin koynuna sokull
sevgini göster sende onun şevkatinden nasibini al

Iyiki varsin...

Tesekkür ederim tatlim...

Herseyi veren Rabbim'e sükürler olsun.

Gitmek iyi olmaz mi....

Haftada kesin 2kez görürüm rüyalarimda

Istanbul'umu , ailemi, dostlarimi, sevdiklerimi.

Inanilmaz heyecan var inan, aslinda cok cok mutluyum!

Inan sabah kahvalti hazirlarken esimde benimle birlikde cay demliyordu.

Aklima geldi cagris seklin

Biran gülünce, esimde saskin bir sekilde:

-Kesin KK'daki sohbetinizden bi kissas'dir Allah bilir ya dedi

Ayyy ondan sonra daha bi gülme aldiki beni anlatamam

ahahaahahahahahah

çok güzel cnm stickerlarımız aynı benimde tam masanın üstünde güle güle kullan hayırlı olsun ip perde sanırım hoş durmuş

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Tesekkür ederim canim benim, Rabbim razi olsun!

Güzeller güzeli, deli kuzum benim.

Iyiki varsin....

Herseyin en güzeli seninle olsun insaAllah bir ömür boyunca..

Cok seviyorum seni..

Amin tatlim, aminnnnn!!!!

Rabbim razi olsun insaAllah..

Canim bu zamansiz gelen bunlatilari

Baharin gelisine bagliyor doktorlar

Gecici durumlar,

Böyle günlerden en iyi pacayi siyirmanin yolu,

Seni motive eden güzel seylerle ilgilenmen,

Bu sinema olur, yada farkli biryerde ki güzel gecebilcek günün

en tatli kismi bir bardak kahve bile ..

Zayiflamanin en güzel yanida, disaridan görünmesi..

Buda insani cok iyi bir sekilde motive ederek, sevklendiriyor.

Emeklerinin karsiligini almak gibisi yok..

teşekkür ederim izlemcim
çekicem tatlım kotla da sknny jean ne demek ben cahilim bu giyim kuşam konusunda
eleştiriler acımasız olunca ister istemez canını sıkıyor
alt göbek hep oldu ve olacak beni bırakmayacak sanırım
ama mekik çektiğim zamanlarda biraz gitmişti
spor gibisi yok

sevgii gerçekten çok büyük yol katettin yaa maşallah sana ..ama saç rengin konusunda dürüst olayım biraz daha yaşını olgunlaştırmış sanki 36 beden panyolon harikasın harikaa

sağol tülaycım
evet farkındayım
bu renkler yaşlı gösteriyor
benim saçlar çok seyrek bu yüzden bu kadar açık olmak zorundaydı
dip rengiyle kontrast olsun diye
farkındayım doğru söylüyorsun
ama şimdi daha rahatım
en azından artık insanlar saçın dökülmüş diye sürekli tepeme bakmıyorlar

36 beden pantolonu aldım giydim ama sadece öyle yazıyor bence
çünkü ben 38 in altına düşemem ne kadar zayıflasamda çünkü iri yapılıyım

geçmiş olsun gülçin
umarım gidebilirsin
gidemezsende güçlü ol
allah acil şifalar versin

temizlik filan yapamadım
çünkü kızım uyumuyor
uyusada kısa süreli oluyor
oğlanda hep oyun istiyor
bugünde kaldı temizlik işi

eskiden böylemiydi yaa
tüm pencereler açılır
o ceryanın ortasında harala gürele temizlik yapardım
haftalık temizliğimi bahar temizliği gibi yapardım
şimdi bi hafta süpürüyorsam diğer hafta siliyorum
hepsi bi anda olamıyor yetişmiyor

canımız sağolsun

ütümü dediniz az önce kaldırdım bir sürü ütü yaptım
artık bu ev işleri beni sıkıyor
ütüyü önceden severek yapardım artık ıkına sıkıla yapıyorum

avrupalılar bu ev işlerini nasıl yapıyorlar aceba

GÜLÇİNCİMMM canım çokk geçmiş olsun üzülme nolur rabbim acil şifalar nasip eylesin inş.. canım benim utanma guzelim niye yerin dibine giriyomuşsun alsın tabi gidiş geliş biletini ne var. biz o kadar hassasız ki her seyi düşünüyoruz anam millet 1 tl koparttıgını kar sayıyo.üzülme güzelim iyi olucak inş. ben evlendim eşim askere gitti 6 ay yemeden içmeden aç kaldım açıkta kaldım soğukta kaldım para yok pul yok sahip çıkan yok ama hamd olsunn şimdi durumum çok iyi evim arabam dükkanım herşeyimm varr ve ben daha 25 yasındayım tek çaremiz sabır her darlıgın bir bollugu olur demem oki senin gönlün temiz rabbim bunu es geçmez emin ol. hep dua edicem sana bugüne kadar rabbime binlerce kez şükürler olsun ki benim ne duamı ne bedduamı yerde bırakmadı benimle uğraşan herkes felaketlerle boğuşuyo ama benim tek duamda bedduamda benim hakkımda hayır düşünenede beşbin katını nasip eyle yarabbiim şer düşünenede ya ıslah et ıslah olmaz bir kulsada onada beşbin katını nasip et innşş. diyorum canım benim tekrar tekrar rabbim şafii adıyla şifasını versinn inşş.(amin)
SEVGİİ canım maşallah pek güzelsin pek hoşsunn
SEVGİLİ KAPTANIM perdenn çokk güzel canım güle güle kullan inşşş. ama sizin oralar biraz pahalı galiba yaa:26:
DERYAMM özledim kız senii valla gece rüyamda bile sizi görüyom eşime anlatıyom bi tarafın açık kalmış diyo hiç görmedigin insanları nasıl rüyanda görüyosun ki diyo bendeki cevap avatarlarını görüyom kendilerini degil ki
tartı için yorum yapan herkese thank you iyiki varsınız kızlar I love you
BU ARADA GİTTİM TARTIMI ALDIMM
ama kullanmayı beceremicem galiba bi yardımcı olsanıza tefal bodysıgnal cam tartı kare şeklinde yag su kas ve kemik ölçümü yapıyo. kilo aldıgında uyarı veriyo yedigin besin seni zayıflatsada bak kastan gitti kilon diye falan kadın anlattı anlattı ama yapamicam diye korkuma ellemedim bile. bu arada az evvel doktora gittim soguk allgınlıgı migren sinizüt için gittim kadın antidepresan verdi ansiyete bozuklugu dedi psikolojik olarak yıne bi taravma geçiriyomuşum galiba.. offff bıktım şu haplardan artıkkk

yaaa bu arada burcuumm bi ben kaldım güzelliginden mahrum anam sevginin fotolarını görüyorum ama seninkiler yokkkk herkes yorum yapmış koymuşun ama ben göremiyommm bananee yaa bende bakacammm kuzucuğuma:84::84:

[tsk hosbuldummm :)) her zaman nete giremiyorum sorun orada :)) admin bana da kilo cizelgesi lütfennnn.her gün girme imkanım yok..

hergün özel menü yapmıyorm .o gün ne pişirildiyse az yiyirm ve kepek ekmeğinden asla vazgecmiyorum..suan 78 kilodayım :) sükür 90 dan buna inmek ve kendimi o kadar hafif hissediyorum ki harika birsey

selam kızlar önce menümü yazıyım sonra geçmişe bakıyım
sabah 1 dilim tb ekmek labne
ara yok
öğlen 1 kase müsli sütle
ara yok
akşam 1,5 küçük etli pide salata yarım bardak ayran
spor 40 dk yürüyüş

kızlar bugün bahar temizliğimi bitirdim çok şükür ama bende bittim resmen jet hızıyla cam sildim odaları boşalttım temizledim azıcık bişey kaldı yarında kalanları bitiririm sonrada annemin evini temizliycez
bugün menüm şaştı haliyle yemeye hiç fırsat bulamadım akşamda annem sağolsun pide yaptırdı sırf bizim için kırmamak için yedim artık ama ölçülü yedim yani patlayana kadar yemedim

dökülüyorum resmen 8 de ayaklandım 6 da totomu koydum yattığım yerle aşk yaşarım bugün

Gülcinimm Bende Seni Seviyorum Balimm

ZUM Canim Sende Resimlerim Acilmiyormu Ki ? Neden Göremiyorsun Acep :26:

sabah:
3 dlm örgü peynir
3 zeytin
3 çatal kavurma
3 dilim tb ekmek
bol domates
biber
5 çatal yağda yumurta
2 bardak
çay

ara:
yok:

öğle:
yarım kaze nesfit

ara:
yok

akşam:
dolu bi tabak taze fasulye z.yağlı
bi tabak salata az yağ ve tuz
1 bardak cola
1 adet dondurma

2 lt su
yeşil çay
1 saat yürüyüş

iyi günlerde kullan çok güzel görünüyor ..

geçmiş olsun tatlım en kısa zamnda iyileşir annen inşallah güzel düşün güzel şeyler olsun

perden güzelmiş hayırlı olsun.. güle güle kullan

canim cok gecmis olsun,Rabbim sifasini vrsin ins annenin,ameliyat cok cok güzel gecsin,gidebilmene cok sevindim,bendede büyüktür o istanbul aski

gülçinimm..
öncelikle Rabbim anneciqine acil şifalar versin inşallah bu son ameliyatı olur..
canım ablan harika bir güzellik yapmış gidince yanaklarından öp onu bunun için..hem aklın burda kalmıcak hemde özlem gidermiş olacaksın..inşallah annende iyileşip çıkacak hastaneden..sende onların bu zor günlerinde yanlarında olmuş olacaksın..yüreqin çok güzel tatlım benim Rabbim seni inşallah annene kavuşturacak..Rabbimin mülkü sınırsız sana yoktan bir kapı açtı deqerlendir derim cnm..bence biran önce valizini hazırlamaya başla canım..Rabbimin izniyle senin duaların yeter annene bitanemm

ayy çok güzeel imrendm valla harika görünüyor

izlem
perdelerini güle güle kullan çok güzel olmuş..
zum
baskülün hayırlı olsun cnm güzel rakamlar görmen dileqiyle..

teşekkür ederim canım darısıs en kısa zamanda sizlerin başına

Son düzenleme:
izlem
perdelerini güle güle kullan güzel olmuş :82:

zum
baskülün hayırlı olsun canım güzel rakamlar görürsün inşallahh

Son düzenleme:

Tamam filizcim ister mail olarak ister msn üzerinden at ben koyarım buraya..Topiğin teknik sorumlusu ilan edeceğim kendimi

Liste için 13 kişiyi bekliyordum yavrum ya..Ama bu akşam hazırlarım artık izloşunda dediği gibi 2 haftadır bildirim yapmayanları sileyim artık ne yapayım geri dönerlerse ekleriz tekrar..
Çok teşekkür ederim filizcim ama maalesef kurtarılacak bir hasar değil, makinenin önemli bir parçası çöpe gitti işte
Zaten durumlar zorken 12 makinadan 11'e düştük..Hayırlısı olsun üzülmüyorum çok açıkçası ne yapalım..Para pul meselelerine fazla üzülmemeyi 1 sene önce öğrendik..

hahahah topiğin eli maşalısı da oldu sonunda..Korkuyorum len ben senden

Ahhhh izlem ahhh kalbimden, 12'den vurdun beni :98::98:
Şu duvar stickerın var ya, evimde aynısı 2 tane birden yapıştırılmayı bekliyor
Ben kedi hastasıyım ama öyle böyle değil hastalık derecesinde severim, bunları görür görmez aşık olmuştum ve 2 tane aldım biri mutfağa biri yatak odama diye...Ama bu evime kıyamıyorum yapıştırdığım stickerlar kalkıyor nemden
Nasip olur da düzgün bir vee çıkarsam ilk işim senin gibi mutfak masamın üzerine onları yapıştırmak ve keyifle orada yemek yemek olacak
O yüzden ennnn çok onlara bayıldım, şimdi perdelerine geçebilirim

Rengi çok hoşmuş izloşum ben o kelebeklere bakarak yemek yiyemezdim ya o da ayrı
Çok yakışmış mutfağına ki öyle mutfağa ne yakışmaz ki..Dışarıdaki nostaljik demirleri, cam önündeki menekşeleri hepsine bayıldım..Güle güle otur inan herşeyiyle sıcacık bir mutfak olmuş

slmlar.. yorumları okudum süper enerjiksiniz.. birbirinize de desteksiniz çok sevdim bunu... umarım bende sizin gibi azimli enerjik sevgi dolu olurum kilolarım giderken :))

İnsan alışınca birebir görüştüğü arkadaşlarından ayrı tutmuyor buradakileri, zamanla sende kapılacaksın bu enerjiye

Gülçinim öncelikle çok çok geçmiş olsun, hayırlısıyla ameliyatını olur, yıllar boyu süren sıkıntıları biter belki de..Ne mutlu sonunda şifa adına bir umut kapısı açılmış..Anneciğin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

İkinci konu şu ablanın bileti alma konusu..Okuyunca içim sızladı nedeni benzer bir durum yaşıyoruz ablamla..Ben bu haziranın sonunda izmire gideceğim kısmetse..en son 2008 de görmüştüm ablamı düşü. 3 senedir görmüyorum
Ve istanbuldaki en büyük ablamda yıllardır izmire gelmek istiyor ama durumları çok zor her sene plan yapıyoruz beraber gidelim diye olmuyor, olamıyor
Bu sene de gideceğimi duyunca çok istedi gelmeyi ama imkansız gibi bir şey artık dedi. Ben de dönüş bilet paralarını karşılamayı teklif ettim..Ben de sıkışırım ama onun çocukları var yine de onun kadar olmaz
Gidiş kısmını ayarlayabilirse beraber gideceğiz
Keşke keşke elimden gelse, durumlar müsait olsa da bütün masraflarını ben karşılayabilsem, hiç ona yük etmesem, tatilin adını unutan ablamda rahat bir nefes alsa ama hayat işte...
Demem o ki kardeşler candır, bütündür öyle para lafı filan olmaz aralarında, hiç de yerin dibine filan geçmezsin..Başkası olsa neyse, ama kardeş bu ya var mı ötesi..İstese canımızdan can veririz parayı mı konuşacağız...Hiç kafana takma böyle şeyleri gülçinim..
Sen şimdi çok özlediğin istanbuluna gidip hasret gidermenin anneciğinin bu zor günlerde yanında olmanın tadını çıkar...
İstanbul deyince dibinde olduğum halde benim bile yüreğim sızlar
Hasretlik zor ama iyi ki canlarımız bizimle, bazen uzakta olsak da orada olduklarını bilmek bile yetiyor...

Ayyy ne çok konuştum kuuu duygu kapılarımı açtım sana
Gül diye diyorum

Yeni saçını da yükle yorum yapalım
Hayatının her ayrıntısının fotoğraflı belgelerini istiyoruz, ee kaptan olmak kolay değil

Hah hoşgeldi

Burcucum aynı his bende var desem?? Ama ben biliyorum sebebini canım sıkkın bu aralar, acaba seninki neden :26::26:
Canım yemek istemediği halde elim gidiyor herşeye ve yiyorumda
Ben de bugün bir tişört aldım ya bu bana olur mu acabalarla geldim eve..Bir giydim bırak olmayı şu çok istediğim salaş tişört görüntüsünü yakaladım ama böyle homini gırtlak yediğim için zerre mutlu olmadım, sanki geçici gibi geldi o görüntü :26::26:

Dediğim gibi mutlaka bir sebebi vardır ve umarım yakın zamanda düzeliriz canım

Sevdacım tartının kullanma klavuzu vardır mutlaka onu incele derim.. :13:

menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqiyle yapılmış tost
peynir
yeşilçay

ara
2 günkurusu
1 kuru incir

öqlen
sütlü şehriye çorbası

ara
yarım porsiyon vanilyalı pudinq

akşam
fırında levrek
bol salata

ara
kayısılı form

3 litre su
3 km yürüyüş
30dk aletli çalışma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…