aylincim merhaba bende hazırlık yapıyorum karşıya geçicez sarıyere abimlere yarın bende giremem heralde fırsat bulursam abimin ordan girerim artık hadi görüşmek üzere canım
Baharcım ben içiyorum ikisini birden umarım çalıştırıyordur metabolizmayı herhangi bir olumsuz yan etkisi yok,yemezsen kaçamka yapmazsan veriyorsun canım,yoksa gitmiyor bu lanet kilolar..merve seni kutlamayı unutmuşum canım tebrikler...
kızlar bu sirkeli su içeniniz varmı? varsa olumlu ve olumsuz görüş yazarmısınız birde hem iksir hem bu ikisi aynı anda kullanılırmı?
Ayy bayılıyorum sizin bu iradenize valla.. ben yaptığım bi şeyden yemezsem çatlarım,yiyince noluyorsa sanki.. ama helal valla tadına bakıp bırakıyorsunuz ya benim idolümsünüz :)ben gelene kadar kimseler kalmamış... yarın akşam evde olmadığımız için sadece bu akşam yetecek kadar yemek yapmam lazım.. patetes yemeği ve spagetti ::))) ımm. bayılırım.. ama bu kez ketçap,mayonez dökmicem üstüne tabiki :)))
kalkayım bende yemeklerimi yapayım bi de kek yapıcam..bi de mercimek köftesi :))) yazlıkta yemek içinben yemem ama.. herkes yapıcakmış bişeyler.. börekler kekler,poğaçalar oh oh :)))
neyse şimdilik mutfaktayım arada bakarım.. listemi de birazdan yapaım...
Canım sana da tsk eden tüm arkadaşlara da size de tsk ler.. Siz düzenli girip ,diyeti bozmayın kiloları verin ben hep yazarım,uğraşırım..handeryacım liste için eline sağlık canım teşekkür ederim. gece oturup uğraşıyorsun emek harcıyorsun canım...
Bebeg acayip özendim sanaaa,beni de götür offf değişiklik lazım gerçi az kaldı haziran sonunda bende yazlığa kaçar...Güzel bir tatil yap canım,bol spor ama dikkat et temiz hava açmasın iştahını..tatil yapıcam ama sabah herkes uyurken kalkıp koşumu da yapıcam.. hem de deniz kenarında.. kaprimi de giyicem ohhh. spor ayakkabılarımı da aliyiim yanıma... heheheueheuehe
baharnaaz beni geçemeez.. baharnaaazz beni geçemeeezz... kaydirigubbakcemile3
Canım listeeee? bu hafta bildirimde bulunmadın kilo verdiysen yaz listeyi güncelliycem bi ara..kızlar ben bu çizelgede kilo kaybını nasıl değiştiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz bi türlü beceremedim
Tebrikler merve gerçekten süper vermişsin...Keşke cumadan tartılıp yazsaydın kilonu canım birinciliği ayline kaptırdın!flekscim 2,5 kg. .. bayaa vermiş... ben en çok 2 kg verdim o da ilk hafta :)))
ama cnmm.. kilo bildirimini tam yazsaydın ya geçen haftaki kg. şimdiki kg. verilen kg. şekli,nde.. handryacım lavitamın kilosunu düzelticek olursa belki merveninkini de ekler diye dedim ama geç bildirim olduğundan belki de değiştirmez ne biliim. kendisi bilir tabi..
Serracım ihmal etme canım uamrım önemli bişey yoktur,geçmiş olsun..selam arkadaşlar ben geldimmm ama moralimm çok bozukk vücuumda sebepsiz morluklar çıkıyor yani çok yok ama bayadır öyle geçen senede çıkmıştı ihmal ettim ama geçti şimdikiler daha çok ufak ufak 5 6tane var bacaklarımda sadece anlayamadım goglede araştırdım anemide olabilir amlde off inşş bişey değildir dr gidicem pazartesii neyse ben çok takarım kafama böyle çokmu evhamlıyım bilmem hayırlısı olsunn
bu hafta bıldırımde bulunamadım..insallah bıdakı haftaya bu arada kılo verenlerı tebrık edıyorum..
Buyrun bu haftanın sınıfta kalmış tablosunuuuu..!
Yaz geldi sıcaklardanmıdır bilmem herkeste bir boşverme,bir devamsızlık,istikrarsızlık vs.. var sanki.. Gerçi tablo söylüyor söyleyeceğini..
Yeni arkadaşlar hani geçen hafta turuncu olanlar bu hafta hiç biri bildirmemiş kilosunu eee bravo!
Lavitam şimdi gördüm msjnı haftaiçi düzeltme yaparım artık..
Geçen hafta herkes çok iddaalıydı kimsecikler yok ortalıkta..
Aylincim tebrik ederim canım darısı hepimizin başına haftaya..:hooray: (bebeg seni de tebrik ederim)
Listenin yarısı kırmızı,yani haftaya gidici..klava:
serracım geçmiş olsun canım ihmal etme canım sağlık ihmale gelmez canım ne güzel umreyemi gidiyorsum darısı başıma ben haçça gitmek istiyorum çoçuklar büyüyünce giderriz inşallah çoçuklar küçük bıraksam bakan yok yoksa genç ken gitmek istiyorummmmkızlar bu arada geçmş olsun diyen herkese çok çokkk teşekkür ederimm umarım umreyede gitmek isteyen herkese nasip eder rabbim ve bizede oğluşlarımı anneme bırakıp gidicez bir aksilik olmazsaa inşş
kızlar selam, dün evde değilkdik giremedim, kusura bakmayın. handeryacım liste harika olmuş eline sağlık, aylincim tebrikler, daha yolumuz uzun kızlar, bırakmak yok :) ben bu sabah 70,6'yı görünce pek sevindim, gerçekten regl başlangıcında şişkinlikten fazla çıkıyor insan, yarın bitince herhalde 70,3 falan olurum. Hedefe az kaldı, yaza da az kaldı, inşallah hızlıca kurtuluruz kızlar. bugünkü menümü de yazayım
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin
ara: 3 kayısı
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 5 erik
akşam: 8 yk susuz fasulye yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
3 lts. su, 2 bardak iksir :)
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?