80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler yok
bugünde makarna, spagetti günü olmuş ben, sevdemer, bebeq..
( rakibem yazlıkta bol oksijen temiz hava iştah açar :))
yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim beyaz ekmek, 2 kk peynir, 4 zeytin, 1 tkreçel, 3 sosis, salça soslu
ara ---
öğlen 1 kase çilek
ara .. kaçamak yaptım çukulatalı gofret
akşamada salata ve bir tabak makarna salçalı soslu
2 bardak iksir şekersiz çay 1,5 lt su içtim

merve seni kutlamayı unutmuşum canım tebrikler...

kızlar bu sirkeli su içeniniz varmı? varsa olumlu ve olumsuz görüş yazarmısınız birde hem iksir hem bu ikisi aynı anda kullanılırmı?

merve seni kutlamayı unutmuşum canım tebrikler...

kızlar bu sirkeli su içeniniz varmı? varsa olumlu ve olumsuz görüş yazarmısınız birde hem iksir hem bu ikisi aynı anda kullanılırmı?
Baharcım ben içiyorum ikisini birden umarım çalıştırıyordur metabolizmayı herhangi bir olumsuz yan etkisi yok,yemezsen kaçamka yapmazsan veriyorsun canım,yoksa gitmiyor bu lanet kilolar..
Ayy bayılıyorum sizin bu iradenize valla.. ben yaptığım bi şeyden yemezsem çatlarım,yiyince noluyorsa sanki.. ama helal valla tadına bakıp bırakıyorsunuz ya benim idolümsünüz :)
handeryacım liste için eline sağlık canım teşekkür ederim. gece oturup uğraşıyorsun emek harcıyorsun canım...
Canım sana da tsk eden tüm arkadaşlara da size de tsk ler.. Siz düzenli girip ,diyeti bozmayın kiloları verin ben hep yazarım,uğraşırım..
Bebeg acayip özendim sanaaa,beni de götür offf değişiklik lazım gerçi az kaldı haziran sonunda bende yazlığa kaçar...Güzel bir tatil yap canım,bol spor ama dikkat et temiz hava açmasın iştahını..
kızlar ben bu çizelgede kilo kaybını nasıl değiştiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz bi türlü beceremedim
Canım listeeee? bu hafta bildirimde bulunmadın kilo verdiysen yaz listeyi güncelliycem bi ara..
Tebrikler merve gerçekten süper vermişsin...Keşke cumadan tartılıp yazsaydın kilonu canım birinciliği ayline kaptırdın!
Serracım ihmal etme canım uamrım önemli bişey yoktur,geçmiş olsun..
bu hafta bıldırımde bulunamadım..insallah bıdakı haftaya bu arada kılo verenlerı tebrık edıyorum..

Nidammm dieti bıraktınmı yaw ne eskisi gibi giriyorsun,ne kilo bildiriyorsun..Gece kaçamaklarına devammı yoksa? Sende yaz canım kilonu,güncelliycemmm..

Yazmayan herkes yazsın,tabi listede kalmak istiyorsanız..
Ben 3-4 gündür spor yapamıyorum ve kaçamak yapıyorum malesef (çok matah bişey yapıyormuşum gibi..) yarın yeni bir gün ve kaçamak olmayacak söz..bu hafta en az 1kg gitmesi lazım tatile az kaldı...

günaydın kızlar,bebeg yokya sayfalar dolmamış bugün.
yaa idrar yollları enfeksiyonu yaşıyorum dünden beri bugün dahada artmış,spora gidemedim dahada bir hafta gidemem benimkisi kronik iki üç ayda bir tekrarlar.Zaten bacağımda çok ağrıyor aaay benim bünyem çok zayıf hep sıkıntılı yaşıyorum normal insanlar gibi bir günde hastalıksız yaşayamadım.Diyete devam fakat bir hafta spor yok.Bugün börek yapcam sadece bir dilim yiycem.

kimseciklerde yok herkes pazar keyfi yapıyor sanırım.bende pazar gezmesine gitcem bugün oğluşuma yazlık alışverişi yapcam.kendimede iki ay sonra yapcam kilo vercem ya ondan :)
herkese kaçamaksız bir gün diliyorum öptüüm

herkese günaydınnn kimsecikler gelmemişşşş dahaa kızlarr uyanınnn ben kalktım hemde çok yorgundummmm akşam ev dizdik dahada bitmedi birazdan yine gidicem kardeşimin evine aayyy bir bitsee kızlar yorgunluktan öldük hepimiz bebeg yokyaa nasıl bellisayfalar duruyorrr

kızlar bu arada geçmş olsun diyen herkese çok çokkk teşekkür ederimm umarım umreyede gitmek isteyen herkese nasip eder rabbim ve bizede oğluşlarımı anneme bırakıp gidicez bir aksilik olmazsaa inşş

kızlarr yaa hadi gelin amma nerdesinizzzzşimdi kahvaltımı yapıcam canım hiçbir şey yemek istemiyorrrr ama kahvaltı yapayımki enerjim olsunn çünkü okadarrr işbeni bekliyorrr kardeşim hamile olduğu içinn malum ağır kaldıramıyor görümceleride kaç gündür uğraşıyoruz dün ancak akşam teşrif ettilerr bahaneleride hazır hastaymışlarr ama kınaya giderken hasta değillerde neysee bende inaat olsunn onlara akşam bir sürü iş yaptırdımmm

günaydin kimsecikler yoook,
ben dün girmedim
sabah saaz 5 de yola ciktik 30 km le bisikletle piknik alanina gittik,
orda bi güzel mangali falan yedik, ama ben cegrek ekmek tavuk sis yedim bol domatesli,
daha sonrasinda sucuk kizartildi ondan da iki dilim aldim, artik fazla yiyemedimden:)
göle karsi bide iki tane bira ictim:) aksam tekrar yola ciktik tabiki yine bisikletlerle ve yine 30 km e :)))

canim benim icin güncellemene gerek yoook, haftaya nede olsa yine yazcaz

kızlar bu arada geçmş olsun diyen herkese çok çokkk teşekkür ederimm umarım umreyede gitmek isteyen herkese nasip eder rabbim ve bizede oğluşlarımı anneme bırakıp gidicez bir aksilik olmazsaa inşş
serracım geçmiş olsun canım ihmal etme canım sağlık ihmale gelmez canım ne güzel umreyemi gidiyorsum darısı başıma ben haçça gitmek istiyorum çoçuklar büyüyünce giderriz inşallah çoçuklar küçük bıraksam bakan yok yoksa genç ken gitmek istiyorummmm

lavita ne güzel yapmışsın kız bi de benim için içeydin ya aah bir buçuk yıldır bira yüzü gördüğüm yok malum bebek :) bira göbek yapıyor haberin olsun hııı

kızlar selam, dün evde değilkdik giremedim, kusura bakmayın. handeryacım liste harika olmuş eline sağlık, aylincim tebrikler, daha yolumuz uzun kızlar, bırakmak yok :) ben bu sabah 70,6'yı görünce pek sevindim, gerçekten regl başlangıcında şişkinlikten fazla çıkıyor insan, yarın bitince herhalde 70,3 falan olurum. Hedefe az kaldı, yaza da az kaldı, inşallah hızlıca kurtuluruz kızlar. bugünkü menümü de yazayım
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin
ara: 3 kayısı
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 5 erik
akşam: 8 yk susuz fasulye yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
3 lts. su, 2 bardak iksir :)
öpüyorum

selaaam
tsk ettim ablacimm
nasilsin

aylin flatliners nasılsınız kızlar sabah sevdemer ve serra uğramış onlarda gitmişler bugün pek gelen giden yok galiba

ecrin lavita handeryada uğramış kaydirigubbakcemile3 yoklama memuru gibi oldum neyse

handeryacım bende o halde hem iksir hem sirkeli su iksine aynı anda devam edeyim canım teşekkür ederim.
ben elma sirkesini sabahları aç içerken midemi rahatsız etmişti birde tok karnına deneyim bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…