80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serracım çoook kolay gelsin cnmm...
flekscim saol arkadaşım güzel sözlerin için... giremediğim günlerde merak eden arkadaşlarda beni çok mutlu etti.. sevilmek güzel bi duygu.. ama şunu söyliim gerçek hayatta bulamadığım arkadaşlığı burda buluyorum.. herşeyimi paylaşabiliyorum.. ya tabiki gerçekte de ark. var ama burda aynı anda birsürü kişiyle aynı anda arkadaşız.. birbirimizden bi çıkarımız yok o yüzden dostluk sağlam bence.. bende hepinizi seviyorum arkadaşlar a.s yarın merak edilmemek için şimdiden sölüyorum kızlar :))) bu akşam 7 pazartesi sabahı 7 arası giremicem.. yarın gece geliriz ama giremem belki sabah girerim ...

bebeqcim güzel bir tatil yap canım birgünde olsa bizde yazı bekliyoruz böyle güzel tatlı anlar için...

güzeliim baharnazcııımm.. motivasyonumu bozamazsın kuuuzuumm.. :)))
cumaya görüşürüz... ben aradaki 200 gr farkıda veririrm.. seni de geçerimm.. hdi bakalııımmm :)))))))

handeryacım liste için eline sağlık canım teşekkür ederim. gece oturup uğraşıyorsun emek harcıyorsun canım...

bebegcim iyi tatiller canım 1günde olsa güzel vakit geçirirsiniz inş canım bizim yerimizede eğlenkaydirigubbakcemile5

tatil yapıcam ama sabah herkes uyurken kalkıp koşumu da yapıcam.. hem de deniz kenarında.. kaprimi de giyicem ohhh. spor ayakkabılarımı da aliyiim yanıma... heheheueheuehe

baharnaaz beni geçemeez.. baharnaaazz beni geçemeeezz... kaydirigubbakcemile3

ayy sağol fleksçim.. baharnazım sende sağol kuzum.. şaka bi yana hee :)))
sizin yerinize de eğlenicemm... hava accık daha sıcak olsa da denize de girsem yaa offf ...

güzeliim baharnazcııımm.. motivasyonumu bozamazsın kuuuzuumm.. :)))
cumaya görüşürüz... ben aradaki 200 gr farkıda veririrm.. seni de geçerimm.. hdi bakalııımmm :)))))))

hadi bakalımmmm kaydirigubbakcemileŞenizlaelaelaelaelaenaniknanik ya :))) ay canım ya öyle bir neşelendimki saolasın

şimdi çıkayım ben pc sırasını eşime vercem mutlu kalın.
tatlı rakibem uff yazlıkta açık havada mangalda bir güzel giderki off kaydirigubbakcemile3

:) allah neşemizi bozmasın baharnazcım ve tüm kızlar :)))

açık havadamahgal süper gideer tabikii.. amaaan 8-10 köfte 4-5 pirzola yicem sadece hahahaha....
pışııkkkk yemeem.. eeeen fazla 3-4 köfte, 1 dilim kepek ekmek,salata... belki 1 parçacık da tavuk yada et pirzola.. bilemiyorum şimdiden ne pişeceğini... pazartesi kaçamak yapmadığımı yazarım cnmmm kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi merveyle görüştüm 2,5 kilo vermiş şifresini unuttğu için girememiş benden rica etti sen söylersin diye çok mutluydu ya inş böyle devam eder

kızlar ben bu çizelgede kilo kaybını nasıl değiştiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz bi türlü beceremedim

flekscim 2,5 kg. .. bayaa vermiş... ben en çok 2 kg verdim o da ilk hafta :)))
ama cnmm.. kilo bildirimini tam yazsaydın ya geçen haftaki kg. şimdiki kg. verilen kg. şekli,nde.. handryacım lavitamın kilosunu düzelticek olursa belki merveninkini de ekler diye dedim ama geç bildirim olduğundan belki de değiştirmez ne biliim. kendisi bilir tabi..

sonuyok cnmm .. o siteden nasıl yapılıyo tam bilmiyorum ama profili düzenleden de değiştiriliyo bazılarında.. ordan bi bak önce istersen.. 88 yazısını silip yeni kg yaz kaydet bi dene bakalım.. olmazsa çizelgeyi yaptığın yerden değiştirirsin..

mervenin kilosu
başlangıç--93,5
geçen hafta--91,5
bu hafta giden ---89
ben üzerime düşeni yapıyım handerya lavitanın kilosunu eklerken merveyide eklersin belki
bebeg cim sağol canım yardımın için arayıp sordum merveye

rica ederim fleks... eklemese de o devam etsin vermeye... haftaya aynı tempoda olursa kimse geçemez onu :)) ben veremem o kadar kesin.. eğri oturup doğru konuşmak lazım.. ne kadar uğraşsamda veremem yani... hadi 2 kg. taş çatlasa olur belki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…