80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ya kendisinin bilmesi yeter zaten haftaya gözüksede olur listede onun mutluluğu yeter kendisine zaten dimi mervecim yanlış düşünmüyorumdur inş yanlış anlaşılmaktanda korkarım neyse bebegcim ben çıkıyım yürüyüşe havada güzel alıyım cocuklarımıda geziyim biraz hadi canım sana iyi eğlenceler tekrar:1hug:

selam arkadaşlar ben geldimmm ama moralimm çok bozukk vücuumda sebepsiz morluklar çıkıyor yani çok yok ama bayadır öyle geçen senede çıkmıştı ihmal ettim ama geçti şimdikiler daha çok ufak ufak 5 6tane var bacaklarımda sadece anlayamadım goglede araştırdım anemide olabilir amlde off inşş bişey değildir dr gidicem pazartesii neyse ben çok takarım kafama böyle çokmu evhamlıyım bilmem hayırlısı olsunn

kızlar bide güzel bir haberim varr benim için çok önemli tabii 1 ay sonra umreye gidiyoruzz allah nasip ederse hayırlısıylaaaaa

Yak (ma!) bir sigara kül olsun dertler ucunda
Bir an oh diyemezsek
Çekilir mi ah bu dünya

Ne güzelim diye gerin
Ne çirkinim diye yerin
ıkisi de tanrıyı suçlamaktır

Arayan gözlerle hiç bakma etrafına
Mutluluk peşinden koşarak yakalanmaz

ne güzel söylemiş sezen aksu demi.. bir an oh diyemezsek çekilirmi bu dünya :)))

serracım öncelikle geçmiş olsun cnmm.ihmal etme tabii git doktora.. inşallah kötü bişey değildir.. iyi düşün iyi olsun cnımm..
umreye gidiyosunuz hee.. ayy çok sevindim arkadaşım.. rabbim kabul etsin inş.. allah gönlünün muradını versin ...

gecmis olsun serracim,sakin ihmal etme git bi doktora kan sayimi filan yapsinlar,saglik kontrolünden gecmis olursun,dietinde etkisiyle eksiklerin varsa takviye edersin..umrede hayirli olsun insaallah sag saglim gider gelirsin..ben 3 aylik hamileyken hacca gitmistim..2.5 ay kaldim doktor olarak gittigim icin ilk kafileyle gittim son kafileyle döndüm..hergün en az 8 saat bazen 100 hasta bakip bide hamilelegin etkisiyle yorgun düssemde güzel günlerdi..esimde yoktu yanimda..bende ilk firsatta onunla gitmek istiyom..bu sefer sivil olarak..

scapulacım ne güzel .. bi vesileyle gidip görmüşsün o mübarek toprakları... :)

kızlar ben çıkıyorum şimdilik.. akşamlık ne pişirceğimi düşüneyim hem de kızım sıran doldu diye bağrınıyo :))))
onun sırası gelmiş.. ben kaçtım .. byy

ben geldimmm
ay oku oku bitmedi ya surda 3 saatcik ayrildim :)))

tebrik edenlere tsk ediyorumm...

mervecimm güzel vermissin, bende ilk hafta 2,2kg vermistim...

nasilsin serradeniz ablam

yorgunummm sabahtan beri carsidaydimm
2 yazlik ayakkabi aldim bi bolera aldimm :)
arkadasa bahceye gidecem yaz geldii yaz geldiiiiiii :)
ben kacayim surayi topliyim heryer kiyafet :)

offffffffffff offfffffffffff kızlar bu ps beni öldürecek sabahtan beri giremiyordum neyse şimdi girebildim ancak tabiki kaynatmışsınız ne güzel ben bu gün cok sıkacagım kararlıyım kızlar kesin yani

serra sakın ihmal etme bu işler ihmale gelmez sakın inşallah birşeyde cıkmaz COLOR]

serra çok geçmiş olsun canım tahlillerini yaptır ihmal etme canım...
ayrıca umreye gideceğinede sevindim arkadaşım..
scapulasende şanslıymışsın ne güzel oraları görme ve kalma imkanın olmuş ne güzel allah eşinle tekrar nasip etsin.

ben gelene kadar kimseler kalmamış... yarın akşam evde olmadığımız için sadece bu akşam yetecek kadar yemek yapmam lazım.. patetes yemeği ve spagetti ::))) ımm. bayılırım.. ama bu kez ketçap,mayonez dökmicem üstüne tabiki :)))

kalkayım bende yemeklerimi yapayım bi de kek yapıcam..bi de mercimek köftesi :))) yazlıkta yemek için ben yemem ama.. herkes yapıcakmış bişeyler.. börekler kekler,poğaçalar oh oh :)))
neyse şimdilik mutfaktayım arada bakarım.. listemi de birazdan yapaım...

bebeg maşallah bu gün enerjiksin senin enerjin benide güzel etkiliyor ve bende iyiyim temizligimi yaptım sabah yürüyüş yaptım bu hafta kararlıyım cok sıkacagım cok az yedim bu gün

gerci canım citliyo cekiyor ama tabiki yemiyecegim ne güzel reklam yapmış adamlar yiyesi olmayanın bile canı citlemek istyor

kaydirigubbakcemile3 valla süper reklam haklısın selma..
yemeğim pişti,kekim pişmek üzere.. mercimek köftem hazır.. mükemmel oldular...

listemi yazayım hemen...
sabah--------------- 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,4 zeytin,domates-salatalık
ara------------------- 1 portakal,yarım elma
öğlen--------------- 1 bisküvi,1 salatalık
ara------------------ 1 mercimek köftesi (tadına bakmadan duramadım)küçüktü ama :)
akşam------------ 4 yemek kaşığı patates yemeği, spagetti(kaç kaşık nasıl ölççemki:) göz kararı çeyrek tabak yerim bende :)),salata
ara------------------ şekersiz çay(yazlıkta bahçede)ohhh miiss.. :))

kızlar ben çıkayım.. soframı hazırlıyasyım... pazartesi sabah görüşürüz.. ben gelene kadar iyi bakın kendinize.. seviyorum yaa hepinizi :)))

byyyyyyy...

merveciğim tebrik ederim seni kız süpersin valla,ay inşallah banada bugünleri görmek nasip oluralkisalkisalkis
serrra canım ihmal etme aman sağlık şakaya gelmez mutlaka git pzts doktora umarım bi problem çıkmaz
bebeg iyi gezmeler sana bizim yerimizede eğlen
ben bugün dayanamadım ve makarna yedim ama sadece salça yaptım ketçap mayonez vs koymadım öğle yemeğinde yedim, daha fazla suçluluk hissetmemek için artık bişi yemiycem yatana kadar

selam ben geldim
ay uyukluyom ayakta vallahi bugün yorulgum gezmekten :)
sizelr ne yapiosunuz

seracım inş önemli birşey değildir arkadaşım iyi haberlerini beklicez umreye gidecekmişsin allahın izniyle gidersin inş allah gitmek isteyen herkese nasip etsin inş

aylincim merhaba bende hazırlık yapıyorum karşıya geçicez sarıyere abimlere yarın bende giremem heralde fırsat bulursam abimin ordan girerim artık hadi görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…