80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HANDERYA ELLERİNE SAGLIK CANIM LİSTEMİZ SÜPER HER NE KADAR BEN SÜPER OLMASAMDA TEŞEKKÜRLER :1hug::enbuyukkk::1hug:

herkese iyigeceler.. yerimseniben benide aranıza alırmsnz arkadaşlar yarından itibaren bende başlıyorum..inşallah başaracağızz.

kızlar ben bugün giremeyebilirim..ananemin ayağı kırılmış bugün oraya gitmem lazım..
birazdan annem bana kahvaltıya gelcek..6 da uyandım..fazla kan şekerim düşmesin diye 2 etiform bir ısırık gibi de kaşar yedim..1 saate kadar da kahvaltımı ederim..
hepinize iştahsız bir gün diliyorum...

günaydin
bugün almanya cok sicak, 32 dereceye cikiyor, rekor haha :)
kiloluyken bu sicaklari cekmek haliyle zor oluyor :)

ay herkes geldiii :))
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN :)

ben bu hafta sonu kacamak yaptim, cumaya kadar ac dolasicam sanirim :))) aksamlari cok hafif seyler yemem gerek......

bebeg yokluğun beli olmazmı özletiyorsun bile kendini.Aay bende kalabalıkta bulunmayı eğlenmeyi çok severim kadın kadına olunca çok daha eğlenceli olur. ıyikide uyumuş erkekler.Kaçamaklarına glence bugün artık telafi edersin. bu arada geçmiş olsun diyen sadece sen oldun. teşekkür ederim.
ecellgln hoşgeldin canım başarıcaz tabiki,başarılar diliyorum.
eflatun annene geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşir
aylin sık dişini kısa süre sonra o sıcak havalar sana esiyor gibi gelecek incecik bir kız olunca :)

günaydın kızlaaaar
ben bir hafta gitmeyeceğim spora rahatsızlıklarım geçince başlayacağım ama diyete devam etmeye çalışıyorum.umarım cuma günü
,tartı bana bi sürpriz yapsın inşallah tabi iyi yönde,dün gece dondurma yedim bugün telafi edeceğim hafta sonunu

gecmisi okuyacak pek vaktim olmuyor, hemen göz geciriyorumm
görmemisim demek, her ne olduysa gecmi solsun ablam
eflatun ablam sanada gecmis olsunn

günaydın kızlar, eflatuncum çok geçmiş olsun arkadaşım.
yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum, inşallah bir nebze faydamız olur zayıflamanıza...
bu arada dünkü menümü de yazayım:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim incecik kaşar peyniriyle sandviç
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1/2 poğaça, peynir, 4 zeytin, domates, salatalık
akşam: 5 kayısı
ara: incir suyu (incir kürüne başladım da akşam akşam)
3 lt. su, 1 fincan iksir,3 fincan yeşil çay
Öpüyorum...

oğluşumu alıp markete gideceğim bizde bugün mangala gideceğiz sanırım ama ondan önce hastane ziyareti alışveriş falan çoook işim var çook.bu ara yiyemeyeceğim eminim koşturmacadan,ama mangala gidince ne olur bilemem yok yok şaka baptııııım bir iki parça ekmeksiz yerim salata yerim bol bol
kızlar kaçamaksız bir gün diliyorum herkese şimdi çıkıyorum öptüm milleeet by

merve geldinmi canım ne kadar sevindim bilemezsin sanki kendim vermişim gibi kiloları valla bu hafta beni sen motive ediyorsun

kiiiz merveee tig gibi olucam derkenn sagliksiz verme kilolariii
nisanda bayuluverirsinn :)))

herkese günaydınlarrrrben geldim kardeşimin işleri bitti akşamda amcamın kızının sözü vardı oraya gittik ay ölüyorum yorgunluktann valla benim ufaklık ağlıyor neyse sonra yine girerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…