80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım ya inş.

eczaneden CINKO tabletleri aldim saclarim icin, 50 tane, günde 2 tane yutsam faydasi olur insallah ......

kızlar ben geldim.serra cım, aylin cim, merve cim nasılsınız? Sizleri çok özledim. Geçen hafta çok muhabet kaçırdığımı düşünüyorum geçmişi oku oku bitmeyecek.. Var mı bir havadis bana göre..? Kızlar asıl c.tesi pazar acayip kaçırıdm bugün cezalıyım. Kendi kendime ceza verdim.. patates kızartmaları, köfteler.. yuh yani bana yuhh ama işte en büyük korkum yazlıktı. Orda yiyorum ya çok sinir oluyorum kendimeeee

bunu okuyunca devam yazısı var mı bakmadan direk yazıyorum hamile misin? Ayy çok heycanlandım.. Hadi hayırlısı inşallah canım arkadaşım.. Msn de de göremiyorum seni artık..

yok hamile degilmiss..... hayirlisi olsunn......

aynen bende köfte ve patates kkiizartmasi yedim bende kiziyom kendimee
bu aksam ac kalicaz :)

slm kızlar ben geldim :))
evde birsürü işim varr.. temizlik yapıcam ..

ya aslında size bişey sormak için girdim... sölemiştim ya temmuzun 9-10 eltimin kızının düğünü var diye.. okuldan gelirken onlara girdim önce.. tam düğün günü regl olucakmış.. onun çok sancılı geçer ilk 2 gün.. bi, de çok gelir.. nikahta gelinlikle ve o sancılarla uğraşmak istemiyo açıkçası.. hadi 3. günüm olsa tamam da ilk günüm 10 temmuz diyo.. bende geciktirici kullan ama doktora bi sor dedim.. kk de bu konuda bi topik buldum.. ama size de sormak istedim.. kullanan varmı aranızda..=? varsa adını ve nasıl kullanılıyo? ne yararı/zararı var? bana bi cvp attırıverirse çok memnun kalıcam... ister burdan ister özelden(buraya ilaç ismi yazılıyomu bilmiyorum)

şimdiden teşekkürler canlarım :))

canımm hoş geldinnn üzme kendini sen toparlarsınn aman dikkat et buraya kadar geldik ipin ucunu baırakmayalımm canıımmm bu arada nasılsın nasıl gidiyor

ay alnağmecim aylincim bende dün yedim ya köfte fln.. bugün hafif yiyorum ama açımm.. ilk kez belkide aç olduğumu hissediyorum.. ama yemicem.. dünkü köftelerin acısı anca çıkar...
bugünkü listemi yazayım da görün :)) belli nasılsa..
sabah----------- 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,3 zeytin,domates-salatalık,2 şekersiz çay
ara--------------- -
öğlen------------ 3 kaşık yoğurt ve 5 çilekle meyvalı yoğurt yaptım :))
ara--------------- belki 1 salatalık
akşam--------- 1 kepçe tarhana,salata

nasıl olmuş aylim kız? ben bunlarla 1 öğünde doymazdım önceden....
eskidendiii çoookk eskiden.. hheheh

hıııı bide 1 saat yürüyüş yaptım.. şimdi de temizlik yapıcam... gece yatana kadar da içtiğim su 3 lt. olur.. şimdilik 2 ye yaklaştım... :))

valla ablaa iyi yapiyonn....
bende 1 bucuk kagse cornflakes yedim
1 dilim salamli ekmek
simdi 2 kayisi bi elma
aksam da yogurt yerim ve salata ins :)=))))

arkadaşım çok sevindim.. Uzun zamandır gremiyordum daha yeni okuyorum.. Nasıl sevindim alatamam

valla bebek cim, serra cım geçmişi okuyordum ancak gördüm yazılarınızı aslında iyi gidiyorum ama bu haftalarda biraz sebzeden uzak kaldım.. Bir spora hiç vaktim olmadı ondan sanki durakladdı gibime geliyor ama bugün cezalıyım.. Bu haftadan ıtıbaren yuruyüşe de başlıyoruım tekrardan bakalım cumaya 73 u görür müyüz?

düzenli yemene dikkat eder sporunu yaparsan görürsün tabi cnm.. 73 de neymiş :)) 1 kg. cuktan mı bahsediyoruz... inandıktan sonra yapamayacağımız şey yok bence...bende bu hafta aslında 81 i görmek istiyorum ama akşam tok kana 83 çıktım.. hadi 82 diyelim.. cumaya 82 yi görsem yeter.. baharnaz da geçersen geçsin beni napayım artık...:)))

gurubun en çenesi düşüğü ve en boş insanı benim sanırım :)))

Son düzenleme:
ay deli ablam benimmm mucuxxx
isteyim o yüzden :)))

simdi bende yazarsam fazla olucak
iki kovayiz zaten cenesi düsük hehehe
olsun gurban olun siz bize demi :)))))

ablaaa birsey dicem gülme ama kaydirigubbakcemile3

ben asik olmak istiyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ozaman 5 kilo otomatikmen gider kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:asigim:

aylincim haklısın kuzum.. biz de olmasak bu sayfalar nasıl dolcak.. kim göz kulak olcak topikimize :))) hahahahaheueheueheha
neyse bende kapatayım.. gözümün önün de açık olunca temizlik fln yalan olcak.. bakmadan duramıyorum.. kapatayım da 5 e kadar bitireyim işlerimi.. kızımı almaya gitcem.. yemekten sonra girmeye çalışırım kızlar... byyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…