mervecim bizim gibi balık etli kişilerden kilo verip de mutlu olmayan var mıdır acaba? bende her yeni giden kilom için enerjimi,mutluluığumu,hırsımı ve hevesimi katlıyorum resmen.. inş. hepimiz kısa sürede istediğimiz kilolarımıza kavuşuruz ve sürekli o kilolarımızı koruruz :)) bu daha önemli olacak sanırım ben 70 e indiğimde heheh :)))
Cerencim, flekscim, handeryacım, aylincim çok sağolun, bugün öğlen ultra hassas gebelik testlerinden yapıcam, bakalım nolcak, hemen sonucunu bildiririm, o testlerde yanılma payı çok düşükmüş. İnşallah hamileyimdir :) öpüyorum hepinizi.
kızlar ben geldim.serra cım, aylin cim, merve cim nasılsınız? Sizleri çok özledim. Geçen hafta çok muhabet kaçırdığımı düşünüyorum geçmişi oku oku bitmeyecek.. Var mı bir havadis bana göre..? Kızlar asıl c.tesi pazar acayip kaçırıdm bugün cezalıyım. Kendi kendime ceza verdim.. patates kızartmaları, köfteler.. yuh yani bana yuhh ama işte en büyük korkum yazlıktı. Orda yiyorum ya çok sinir oluyorum kendimeeee
arkadaşlar merhaba hepiniz burdasınız sanırım uzun zamandır gelemiyorum ama çok geçerli bir sebebim var 6 haftalık hamileyim kilolardan kurtulamadım ama sağlılı beslenmeye devam
hepiniz çıtır olma yolundasınız durmak yok yola devam tek tek öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?