80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese sevdemer canım bende galiba gözden kacırdım rahatsızım demişsin gecmiş olsun canım

aylin serra nasılsınız

ben bu haftaya coooooooook yüksek bir enerjiyle başladım süperim sizin anlayacagınız sabah yürüyüşümü yaptım k fileksimi yedim iyi bir hafta olur inşallah bizim takıma bu hafta

günaydın kızlar
bu hafta en az iki kilo vermem lazım aslında ben bu topiğe üye olmadan başlamıştım diyete
yani nisanda başladım 93 kiloyla nisan sonunda 89 dum ve neredeyse mayıs sonu geliyor ve şu an 87 yim yani vere vere iki kilo vermişim oyüzden bu son haftada atağa geçmem lazım ve en az iki kilo verip bu ayı 4 kiloyla kapatmam lazım neredeyse bu hafta açlık grevine girmem lazım yaaa

selmam sürtün bizede bulassin:) yani banada bulasssin...
benim haftaya final haftam cok ders calismam gerek cooook:) sadece yürümekle yetincem galiba

selmam sürtün bizede bulassin:) yani banada bulasssin...
benim haftaya final haftam cok ders calismam gerek cooook:) sadece yürümekle yetincem galiba

lavita hemen sürtünüyorum ve enerjim sanada geciyor :dance::dance::dance: işte bu kadar

AYRICA FİNALLERİNDE BAŞARILAR :1hug::1hug::1hug:Şeniz

slm kızlaarr.. sabah her zamanki saatimde kalktım(6:40) ama işlerimden dolayı giremedim bu saat oldu :))
EceILgIn . hoşgeldin aramıza...
Eflatuncum.. annene geçmiş olsun cnımm...
lavitacımm.. finallerinde başarılar cnmm...
mervecimm.. tabrikler cnmm.. umarım bu hafta da verirsin kilolarından bikaçını.. ama dikkat et cnmm. sağlıklı ver... rahatsızlanmak istemiyosan düzenli ye cnm,aç kalmadan.. bu arada şifreni unutmuşun sanırım.. girebilmene sevindim..

kızllaar.. ben bu hafta cuma listemizde gram görmek istemiyorum..ama sadece kendimde değil kimsede olmasın istiyorum.. bildiğiniz gibi 2 haftadır liste dökülüyo... gramı bırakın artıda olanlar da vaarr... bu hafta herkes inşallah en az 1 kilo verir.. listemiz de eski günlerdeki hali gibi görünür..

bebek hoş geldinn canımm inş herkes verirrben biraz bu hafta düzensiz yedim kaçamak oldu sayılmaz ama aç kaldığım için metebolizmam çalışmamıştır heralde neyse umarım veririmmhaa bide yürüyüşe gidemiyorum işlerden dolayıı ee seninn nasılgeçtiii tatilin

çok teşekkür ederım yok zaten zorlamıyorum kendımı çok fazla abur cubur yıyen bırıyım onu kestım ve hergun 45 dkk yuruyorum 30 dk spor yapıyorum bu sekılde verdım yemeğimi yıyorum ınş. bu haftada veririm çok mutlu oluyorum zayıfladıkça :)

kızlarr nasılsınız aylin90, efruz7, scapula, selma12.
iyiyim canim sen nasilsin..öle bakip bakip cikiyom yazamiyom..kizimin bu aralar gecis dönemi genc bebek oluyo yasina girecek,yogun ve zor günler..ama güzel günler 2 gündür baba getti diyor,gitti diyemiyo yerim ben onu ya...

ayyyyyyyyy dolmus burasi
ise dalmisim unuttum sizi
napiyorsunuz bakem :)))))

serracım umarım verirsin sende cnm. yürüyüşe gidememiş olabilirsin ama işlerin çok tu yerine bile oturduğun zamanlar ksıtlıdır diye tahmin ediyorum cnmm.. o spor yerine geçer :))
süperdi tatilim.. gerçi evden çıkıp geri gelmemiz 27 saat sürdü ama olsun.. tatil kısa da olsa insanı tatil havasına sokuyo valla.. çok eğlendim. enerji depoladım.. veee geldim burdayım :)))

ama şimdi çıkıyorum ne yazıkki.. kızımın okul saati.. onu hazırlayıp okula bırakayım.. ordan dönüşte de biraz yolu uzatarak yürüyüşümü yapmış olurum diyorum ama bakalım :))

şimdilik herkese iyi günler...

mervecim bizim gibi balık etli kişilerden kilo verip de mutlu olmayan var mıdır acaba? bende her yeni giden kilom için enerjimi,mutluluığumu,hırsımı ve hevesimi katlıyorum resmen.. inş. hepimiz kısa sürede istediğimiz kilolarımıza kavuşuruz ve sürekli o kilolarımızı koruruz :)) bu daha önemli olacak sanırım ben 70 e indiğimde heheh :)))

ayyyyyyyyy dolmus burasi
ise dalmisim unuttum sizi
napiyorsunuz bakem :)))))
iyidir canım dünden beri giremedim birikmiş sayfaları okudum baya muhabet etmişsınniz sen ve aylin vebebek burayı siz ayakta tutuyorsunuz canlarım neyse bende dışarıya çıkacam hazırlanayım gelince görüşürüz aylinçimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…