günaydın herkese sevdemer canım bende galiba gözden kacırdım rahatsızım demişsin gecmiş olsun canım
aylin serra nasılsınız
ben bu haftaya coooooooook yüksek bir enerjiyle başladım süperim sizin anlayacagınız sabah yürüyüşümü yaptım k fileksimi yedim iyi bir hafta olur inşallah bizim takıma bu hafta
selmam sürtün bizede bulassin:) yani banada bulasssin...
benim haftaya final haftam cok ders calismam gerek cooook:) sadece yürümekle yetincem galiba
selam kızlar nasılsınız
slm kızlaarr.. sabah her zamanki saatimde kalktım(6:40) ama işlerimden dolayı giremedim bu saat oldu :))
EceILgIn . hoşgeldin aramıza...
Eflatuncum.. annene geçmiş olsun cnımm...
lavitacımm.. finallerinde başarılar cnmm...
mervecimm.. tabrikler cnmm.. umarım bu hafta da verirsin kilolarından bikaçını.. ama dikkat et cnmm. sağlıklı ver... rahatsızlanmak istemiyosan düzenli ye cnm,aç kalmadan.. bu arada şifreni unutmuşun sanırım.. girebilmene sevindim..
kızllaar.. ben bu hafta cuma listemizde gram görmek istemiyorum..ama sadece kendimde değil kimsede olmasın istiyorum.. bildiğiniz gibi 2 haftadır liste dökülüyo... gramı bırakın artıda olanlar da vaarr... bu hafta herkes inşallah en az 1 kilo verir.. listemiz de eski günlerdeki hali gibi görünür..
slm kızlaarr.. sabah her zamanki saatimde kalktım(6:40) ama işlerimden dolayı giremedim bu saat oldu :))
EceILgIn . hoşgeldin aramıza...
Eflatuncum.. annene geçmiş olsun cnımm...
lavitacımm.. finallerinde başarılar cnmm...
mervecimm.. tabrikler cnmm.. umarım bu hafta da verirsin kilolarından bikaçını.. ama dikkat et cnmm. sağlıklı ver... rahatsızlanmak istemiyosan düzenli ye cnm,aç kalmadan.. bu arada şifreni unutmuşun sanırım.. girebilmene sevindim..
kızllaar.. ben bu hafta cuma listemizde gram görmek istemiyorum..ama sadece kendimde değil kimsede olmasın istiyorum.. bildiğiniz gibi 2 haftadır liste dökülüyo... gramı bırakın artıda olanlar da vaarr... bu hafta herkes inşallah en az 1 kilo verir.. listemiz de eski günlerdeki hali gibi görünür..
iyiyiz canım sen nasılsın
iyiyim canim sen nasilsin..öle bakip bakip cikiyom yazamiyom..kizimin bu aralar gecis dönemi genc bebek oluyo yasina girecek,yogun ve zor günler..ama güzel günler 2 gündür baba getti diyor,gitti diyemiyo yerim ben onu ya...kızlarr nasılsınız aylin90, efruz7, scapula, selma12.
iyidir canım dünden beri giremedim birikmiş sayfaları okudum baya muhabet etmişsınniz sen ve aylin vebebek burayı siz ayakta tutuyorsunuz canlarım neyse bende dışarıya çıkacam hazırlanayım gelince görüşürüz aylinçimŞenizayyyyyyyyy dolmus burasi
ise dalmisim unuttum sizi
napiyorsunuz bakem :)))))
merveçim sende öyle buranın neşesisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?