80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr... pazarıma da çıktım.. eve girdiğimde açtım ama pazarlıklarımı yerleştirdim kendime öğle yemeğpi hazırladım fln.. şimdi oturdum yani... öğle yemeği için geç oldu biraz ama ara öğün yemem artık :))

sevdemercimm... tatlım yaa rabbim hayırlısı neyse hakkımda onu versin inş.. zaten il hamileliğimde dikkat etmedim hiç.. 72 den 87 ye çıktım.. ikincide insan daha da bilinçleniyo ... bigün ikinciye hamile kalırsam eğer ilk 4 ay dikkat edicem cnmm. ama ben diğer aylarda da ipin ucunu kaçırmamak istiyorum... umarım öyle olucak bu sefer.. :)) kızz siz geçmi kald doğum kilolarını vermeye diyosunuz da benim kız 6 yı doldurdu :)) ben napiim.. öliiimm mmii? kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ebruusta... hoşgeldin canmm... bebeğini allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.. kiloları atmaya erken başlaman isabet olmuş.. iyice yerleşmeden gitsinler kısa zamanda :))) sen bikaç gün buraya takıl muhabbete gell. daha da gidemezsin benim gibi :))

sevva... sende hoşgeldin gurubumuza... oğluşun hayırlı uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inş... yürüyüş yapmaya dikkat ediyoruz hepimiz.. sadece diyetle ben haftada 500 gr. verebiliyorum.. bütün günleri yürüyüş yaptığım bir haftada ise 2 kilo.. aradaki farka bakarmısın? :)) geçmişe bi göz gezdirirsen topiğimiz hakkında bilgi edinebilirsin ...

ayni dertten muzdaribim bende alacam ama bugünlerde kizimla alisveris ne mümkün..bi kac gündür keci sütü veriyodum ondan mi bilmem :)))yürümeyen kizim koltuklara tirmaniyo resmen bi baktim bacagini kaldirmis cikiyo babasinin kitabini alacak hanim efendi..

hoş bulduk bebeg muhabbete fazla kalamamda malum bebekim daha kuçuk zaten korkumda muhabbtein başından kalkamassak çocuk eve iş nolur bilmemkaydirigubbakcemile3

ebruusta tck nedir ben anlamadım ne demek istedin ama şöyle yaptım ben buraya yazdım değerlerimi böylece listeye girdim tabi serradeniz sana daha detaylı anlatır durumu

evet canim okuyum dedim ama sanirim arada kacirdiklarimda oldu..baba kiz uyuyo..dün coook gec uyudu ufaklik dedim sbah rahatim bi baktim 7de kalmis beni al diyo sonrada babasiyla ugrastik anca bu saate uyudu babasida uyudu bende uyma istiyom ama kafami yastiga koyar koymaz benim ufaklik uyanmassa neyim,ozamanda sersem gibi oluyom en iyisi uyumamak dedim buraya takildim..

scapula keçi sütünü nerden buluyorsun,öyle marifetleri varsa bende alayım oğluşum yaşına girince vereyim yada yaşından önce veriliyormu jujum

ebruusta buraya yazılıyor canım bildiğim kadarıyla kızlar daha ayrıntılı anlatırlar dimi kızlaaaar .ben özürlüyüm bu konularda biyazcıkta :)

bebegcim ne güzel işlerini hallettin geldin ay ben bi plan yapıpta çıkamayınca acayip miskinleşiyorum sinir oluyoyum

hosgeldin canim..ayni ben 80-81le dogum yaptim 73ü gördüm ne yazikki bayanlarin yüzde yirmisinde görülen yemeden süt olmuyo kismindaydim..6 ay inatla sadece emzirdim,80e ciktim ama kizim 2700grdan 7lere filan cikti..sonra yavas yavas yememi düzenledim simdi 72-73 filanim..öyle sıkı diet yapamiyom spora hic vaktim olmuyo ben burda yanliz büyütüyom kizimi komsum bile yok inanirmisiniz esimde ögrenci hem oku hem calis..ama yediklerime dikkat ediyom..özellikle ne vakit ne yiyorum..
sana tavsiyem kilolari takip sütten ödün verme..bakanin varsa bebegine spora agirlik ver..cok sükür kizim nerdeyse 1 yasinda ve bir kere bile hasta olmadi..

scapula keçi sütünü nerden buluyorsun,öyle marifetleri varsa bende alayım oğluşum yaşına girince vereyim yada yaşından önce veriliyormu jujum

ben avusturyadayim canim burda bulunuyo marketlerde..biraz pahali ama anne sütüne en yakin o inek sütü kadara agir degil..bende severek iciyorum..hatta biz keci peyniri yiyoruz..bulursaniz deneyin tavsiye ederim..tatlisida süper oluyo bir yerde okudum denedim:)
1 yasindan itibaren süt verilebilir,vermeyin diyen doktorlarda olur mutlaka..ben öyle fazla vermiyom arada mama arada keci aradada keyif niyetine yasemin(scapula)sütü:)))benim sütüm doyumluk degilde keyiflik...arttirmak icin elimden geleni yapiyom ama sirf bu yüzden istedigim gibi bi dietde yapamiyom..ha bu arada yasindan önce verme agir gelir..

ay canım scapulam yalnız değilsin jujum biz varız ya kııı,hem ne güzel bebişini büyütüyorsun onunla birlikte ve sağlıklısınız ya ooh daha ne ister insan en önemlisi sağlık
sende bebişinle gezintilere çıkarsın en azından hava alırsın dimi :) hemde kalori yakarsın

Son düzenleme:
ok scapula anladım şimdi hatırladım duymuştum sanırım keçi sütünü çok faydalıymış hele bir yaşına gelsinde sağlıkla bulur buluşturur veririz

haklisin canim..bazen esim diyo sana inanamiyom ne isin var internet sitesinde otur kitap oku vs..diyom bende evlenip cocuk dogurup evde kalinca anladim her bayanin arkadas muhabbetine ihtiyaci var sanalda olsa..
hergün disardayiz yoksa durmuyo oda hakli..zaten yakinda tasinacagiz..yeni binada tanidiklarim var..insaallah hakkimda hayirli olur..bazen tanidikta iyi olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…