ayni dertten muzdaribim bende alacam ama bugünlerde kizimla alisveris ne mümkün..bi kac gündür keci sütü veriyodum ondan mi bilmem :)))yürümeyen kizim koltuklara tirmaniyo resmen bi baktim bacagini kaldirmis cikiyo babasinin kitabini alacak hanim efendi..bugün kendime dijital bir baskül alacağım benim basküldede sorun olabilir geçen hafta 0 kilo kaybı olmuştu ya eczane baskülü öyle demedi ama 1500 falan gitmiş gibi görünüyordu,umarım öyledir.yoksa o kadar uğraş boşa gitcek geçen hafta çok sıkı yaptım sporu çünkü asıl bu hafta kilo kaybetmemem lazım bol bol yattım kaçamaklarımda ooooooooo.Gün içinde yemiyorum yemiyorum yani az az yiyorum biri elinde çekirdekle biri dondurmayla geliyor napiiim benim suçummu:)
hani kilo takip çizelgesi oluyoya onu diyorum ben beceremedim galibaebruusta tck nedir ben anlamadım ne demek istedin ama şöyle yaptım ben buraya yazdım değerlerimi böylece listeye girdim tabi serradeniz sana daha detaylı anlatır durumu
hosgeldin canim..ayni ben 80-81le dogum yaptim 73ü gördüm ne yazikki bayanlarin yüzde yirmisinde görülen yemeden süt olmuyo kismindaydim..6 ay inatla sadece emzirdim,80e ciktim ama kizim 2700grdan 7lere filan cikti..sonra yavas yavas yememi düzenledim simdi 72-73 filanim..öyle sıkı diet yapamiyom spora hic vaktim olmuyo ben burda yanliz büyütüyom kizimi komsum bile yok inanirmisiniz esimde ögrenci hem oku hem calis..ama yediklerime dikkat ediyom..özellikle ne vakit ne yiyorum..arkadaşlar merhabaa.. ben yeni buldum bu forumu ve hemen balıklama atladım :)
benimde kilo problemim varr..doğumdan sonra aldımda aldım yaa çok sinirlerim bozuluyoo benide motive edin bir zahmet :)
6aylık oğlum var ve emziriyorumm... süt olsun die yedim ve sonuç 83 kilo(((((
dün sahilde yürüyüşe başladımm yengemle yürüyecez her akşam artık ,yoksa evde oturmaktan iyice alacam kilo malesef.. 80le doğum yaptım,doğumdan hemen sonra 73e düştümm amaa lohusalıkta aldımda aldım yaa kafayı yicem.. bende yürüyüş eşliğinde zayıflamaya karar verdim ve aranızdayımm...
rizeliyim ve rizeden katılıyorum bu arada...
scapula keçi sütünü nerden buluyorsun,öyle marifetleri varsa bende alayım oğluşum yaşına girince vereyim yada yaşından önce veriliyormu jujum
haklisin canim..bazen esim diyo sana inanamiyom ne isin var internet sitesinde otur kitap oku vs..diyom bende evlenip cocuk dogurup evde kalinca anladim her bayanin arkadas muhabbetine ihtiyaci var sanalda olsa..ay canım scapulam yalnız değilsin jujum biz varız ya kııı,hem ne güzel bebişini büyütüyorsun onunla birlikte ve sağlıklısınız ya ooh daha ne ister insan en önemlisi sağlık
sende bebişinle gezintilere çıkarsın en azından hava alırsın dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?