80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önümüzdeki hafta spora başlayacağım artık nerem ağrırsa ağrısın yoksa zor bu kilolar gitmez
birilerinin ya sende hastalık hastasısın dediğini duyar gibiyim ama valla değilim diyorum ya ben çürüdüm hurdaya gönderin

mrb bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum şöyle özetliyim 84 kiloyum şimdi 4 .5 ay önce doğum yaptım kilolar yapıştı kaldı tabi 20 gündür diyet yapıyorum ama bu iş tek başına yapılcak bir iş deyil onu anladım kendi kendime firen yapamıyorum herkes burda ne yiyo yazıyomuş çok hş gitti in bende buyarışda birinci olurum zamanla formdakileri yavaş yavaş tanırım sistemin nasıl olduğunu ebrar arkadaşa yazmışınız okudum ilk tckrimi değişiyim ilk listemle akşama görüşürüz o zamn bide bu haftanın birincisi kimdi merak ettim listesini tşk şimdiden

arkadaşlar merhabaa.. ben yeni buldum bu forumu ve hemen balıklama atladım :)

benimde kilo problemim varr..doğumdan sonra aldımda aldım yaa çok sinirlerim bozuluyoo benide motive edin bir zahmet :)
6aylık oğlum var ve emziriyorumm... süt olsun die yedim ve sonuç 83 kilo (((((
dün sahilde yürüyüşe başladımm yengemle yürüyecez her akşam artık ,yoksa evde oturmaktan iyice alacam kilo malesef.. 80le doğum yaptım,doğumdan hemen sonra 73e düştümm amaa lohusalıkta aldımda aldım yaa kafayı yicem.. bende yürüyüş eşliğinde zayıflamaya karar verdim ve aranızdayımm...

rizeliyim ve rizeden katılıyorum bu arada...

ebruusta canım hoşgeldin öncelikle bebişini allah bağışlasın burası çok güzel bir ortam arkadaşlıklar güçlü pişman olmayacağına eminim. bu haftanın birincisi aylin yanlış hatırlamıyorsam 1,600 kg vermişti,merve yazmaya geç kalmıştı 2,500 vermişti ama listeye giremedi diye anımsıyorum.sana başarılar diliyorum:)
sevva aramıza hoşgeldin bebişini allah bağışlasın,sende ebruusta gibi geç kalmadan kilo vermeye karar vermişsiniz benim oğlan yaşına girecek ben daha yeni başladım.
hep birlikte vereceğiz inanıyorum buna,başarılar diliyorum tatlım.

uzun zamandır yapıştı kilolar üzerimize ikimizinde işe yarıcak bu rekabet göreceksin ben biraz geç farketsemde 3 gün kaldı cumaya ama olsun.verelimde nezaman olduğu önemli değil.

ıNŞALLAH CANIM YARIŞ BAŞLADI duydunuz zilin sesini ama benimde kendimden hic umudum yok cünki cok fazla cıktım bu gün bakalım cumaya neler olacak

ben gelene kadar herkes gitmiş..ahh ahh bitmiyo şu evin işi ya..
önceleri büyük ev isterdim..şimdi evim büyük ama bu kez de işine yetişemiyorum..
tadını çıkaramıyorum ki..hergün süpür sil...süpür sil....mirmirmirmir

kızlar haklısınız valla..takmıycam eşimi..aslında böyle yapması beni daha bi gaza getiriyor..
zayıfla dese inanın zayıflamak istemezdim galiba..
ama şimdi inadına yapıyorum daha zevkli oluyor..:jeyyar:

dün zor şartlarda da olsa çıkıp 30 dak yürüdüm..
inşallah kızımı vaktinde uyutursam 1 saat yürürüm..
ah bu çocuklar...neyse Allah yokluğunu vermesin de..bazen böyle sıkıntıları da oluyor..
bu kadar kiloyu da onlar için almadık mı zaten..
bu arada aynı dertten muzdarip arkadaşlarım..ebruusta ve sevva aramıza hoşgeldiniz..
hiç merak etmeyin hep beraber başarıcaz kızlar....ama yine de bebeklerinizi ihmal etmemeye bakın..
emzirmekten kaçınmayın..

:CüvCüv: hala böyle geziniyom kızlar ya inş bende eminim bundan burda utanma belasına vericez kloları inş bide bu tck olayını birı bana anlatırsa sevinirim şimdik ben siteyi falan buldumda ilk boşluğa kilomı yazılıyo biri bana anlatsın lutfenn

hoşbulduk eflatun benim bebek emmiyo 2 ayddır zaten bende başlıyım dedim bir an önce bide hergun yururyuş yapıyomu herkes ben evde yeterince koştururyorum bide iş yuruyuş bantım var ama ona bile çıkmaya halım kalmıyokiR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…